Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağlık ocağı evimin karşısında gittim orada kan verdim doktor olabilir bi bakalım dedi. Sonuç pazartesi çıkarmış gidip test almak istiyorım ama bir yanımda dur bekle diyor
Hadi git al duracak mısın 3 gün. Gitmişken diğer değerlerine de baktırsaydın taze taze öğrenmiş olurdun. Kaset test al çık

Canım o da eğer negatif çıkarsa muhtemelen kimyasaldir
Ben 4 defa yaşadım da bu durumu

Sağlık ocağı evimin karşısında gittim orada kan verdim doktor olabilir bi bakalım dedi. Sonuç pazartesi çıkarmış gidip test almak istiyorım ama bir yanımda dur bekle diyor
Internetten bakabiliyorsun numara veriyorlar onu aldiysan yarın sabah oradan kontrol edebilirsin inşallah vardır hayırlı olsun

Elimizde olsa keske.. ben bugun test yapmicam 9 gun gosteriyor bata bayram sabahina kadar dusunmuyorum dün yaptim miratech marka erken gebelik testi fiyati 20 tl ve cok begendim kuruma cizgisi bile göstermiyor alirsamda ondan alirim
Adetin geçmeden yapma bence canım boşa stres oluyor bayramda ziyaretlerin olacaksa zaten kafan dağılır

Kız dur ne regli iğne etkisidir o merak etme yapma ole agır temizlik fln

Merhaba kızlar bende Çarşamba günü karnımın alt bölgesine ani bir ağrı girdi kramp gibi. Dünde öksürdüm öksürünce de yine aynı şey oldu. Bu kramplar bu ay ara ara oldu ama tatlı tatlı ağrılardı iki gündür karnımı tutuyorum ağrı girdiği esnada. Miğdem kötü ama Ramazandan dolayı diye düşünüyorum gastritten dolayı. Dün test yaptım ama negatif. Bu ağrılar bende geçen aylarda da hiç olmamıştı Bu şekilde olan var mı

Abla rahatsiz ediyorum ama 3 gün önceki

Abla rahatsiz ediyorum ama 3 gün önceki gebelik testi silikti çünkü ignenin 9.gunuydu bugun dayanamadim yine yaptim bu sefer kirmizi daha belirgin olmuş iğnenin 11.günü adetime 2 gun var

Benim kasık ağrılarım yoğun değil ama ara ara iğne batıyormuş gibi oluyor gerginlik var. Bir de ağzımda tatsızlık var sürekli oruçtan mıdır bilemiyorum

Öğleden sonra yapsam testi bir değişiklik olur mu yani yarın sabahı mı beklemem gerekiyor ilk defa yapıcam o yüzden kafamda deli sorular

1fafeyla kuzum naptin aklim sende kaldi
Mide bulantım karın ağrım sebebi ile gittim abla testlerde negatifti zaten kimyasal dedi şuan beta 6.5 miş düşmüş dedi testlerin ilk pozitif çıkmasıda bu yüzdenmiş. Adetinle beraber atarsın korkulcak bişey yok en azından gebe kalabilcek kadar sağlıklısın bu yönden düşün dedi rahatladım biraz daha bakalım bata 4 gün var hayırlısıyla Ramazan bitsin daha dikkatli ve daha sağlıklı bi beraberlik sonrasında kalırım inşallah

Yok canım benim testlerim negatif çıktı bugün öğrendim kimyasal geçirmişim beta düşmüş inşallah gelecek aya artık.. denicem birgebeningünlüğüne yazdım bakalım gelecek aya artık nasip

Bana hiç vermedi ya neden ki acaba

Canım ben 3 kere yaptırdım en sonuncunu salı günü yaptırdım sadece spekulum takılırken biraz acıyor oda çok az dayanılmayacak gibi değil hiç korkma 5 dk da bitiyor

Abla rahatsiz ediyorum ama çarşamba günü iğnenin 9. günüydü test silik cizgiydi bugun iğnenin 11.gunu adetime 2 gun var test yaptım tekraren bu sefer çizgi daha kırmızı

Anlatsana fikir olsun beyin fırtınası yaparız daha da hainleştiririz
Ahahh kız yaptığım her hainlik yol su elektrik olarak bana geri dönecek doktorun çift embriyo koyacağından haberi yok, biri istemezken iki çocuğu kucağına veririm ordan gol atarım diyorum ama maç tek kale

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…