Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar. Şimdi belki de çok saçma gelebilicek bir şey sorucam. Geçen ay takvimimdeki doğurganlık döneminde 3 kere ilişki yaşadık. Adetime yaklaşık 10 12 gün falan vardı. Ama ben o tarihten 4 gün önce adet oldum. Normalde aşırı ağrılı ve yoğu geçen bir haftalık adet dönemim gayet sakin ve 1 hafta değilde 4 belki 5 gün sürdü. Adetim bittikten sonra hemen bu ay için denemelere başladık. Gelelim soruma. Bir kaç gündür bende felaket bir karın ağrısı var , afedersiniz ama böyle arada gaz sancısı gibi ama genelde böyle kasıklarıma doğru. İki gündür ağzımın içinde çok değişik bir tar var özellikle sabahları uyandığımda. Okulda ders anlatırken bazen böyle yer altımdan kayıyor gibi oluyor , kokular bir garip geliyor. Sizce geçen ay hamile kalmış olabilir miyin ? Bunu asıl sormamın sebebi annem bana hamileliğinde bir ay adet olmuş sonra öğrenmiş Ay ne kadar uzun yazdım umarım okursunuz

Ah çok üzüldüm umarım en kısa zamanda sağlıkla inşallah

Merhaba canım değerin kaç bende de troid sorunu var. 6.14 çıktı benim. Bir aydır ilaç kullanıyorum. Bana tek başına gebeliğe engel değil farklı sebepler varsa çocuk olmamasını tetikler dedi. Kontrol altına alınmazsa ve gebelik sürecinde yüksek olduğunda da bebeği etkiliyor. Allah uzak etsin mesela zeka geriliği gibi. Bu arada bende zayıfım

Valla o zaman ikinci bi üyelik var, aa çok ayıp. Yapsam bu üyeliğe de yaptım derim. Muhattap olmak yerine forumun bir özelliğini kullanıyorum...
Siz iyi misiniz? Çocuklar gibi gelip hırs yapmışsınız öyleki kime attığınızin bile farkında değilsiniz .. Sizle aynı fikir de olmak zorunda mıyım?.. Ne kadar çok önemsiyorsunuz şu tuşları amaaan Allah başka dert vermesin.. İstediğiniz kadar beğenmedime basa bilirisniz 5000 küsur mesajım mevcut sabbbahaaa kadar tuşlayın..

Benim bat 3 mayisti belirtilerim çoktu en son kahverengi akıntım oldu erken gebelik testi yaptım silik çıktı bugün doktora gittim hamileymişim ya çok şaşkınım Allah'ım hepinize nasip etsin inşallah
Ahhh kuzummmmmm ne kadar sevindim bilemezsin tebrik ederimmmmmm

Ahahahah ama sizin aşılama oldu sonucta biz geçn sefer gün aşırı olmustuk denk getiremedik heralde bu sefer üst üste deneyelim ddik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…