- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.630
- 248
- 36
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #5.041
Yaotir yaptır biran önce kan ver. Değerler önemli canım.. Tebrik ederimmmYaa uyuyamıyorum heyecandan elim ayağım bir birine girdi kan testi yaptırmalımıyım birde çok ağrım var adet sancısı gibi belim kaşıklarım göğüs ağrısı bunlar aliyor mu
Ayyy canım benim çok teşekkür ederimTuğçe cimmmm çok ama cokkkk sevindim tebrik ederimmm
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasib etsin Yaaaa çok Sevindim
İsminin yanına bir bebiş yapıştırma vakti
Amiiiin kuzummm... Kız arada kalacak ne var bebiş el sallıyor o testtenAyyy canım benim çok teşekkür ederiminşallah sana diğer kızlara da kopkoyu çift çizgiler göürürüz eczane açılsın diye saat sayıyorum bende başka marka alıcam test çok arada kaldım
Ayy inşallah çok heveslendim inşalalh hayal kırıklığına uğramam rabbim isteyen herkeze nasip etsinYaotir yaptır biran önce kan ver. Değerler önemli canım.. Tebrik ederimmm.. İnshaAllah kucağına da alirisin
Uyyyy benimmmmm askotolosktşkummm mu gelmiiiişsss
Canım bu test bazen yanlış gösteriyomuş ben idrarı batırdım anında çıktı ama bilmiyorum ki hep bi korku oluyo işte biz kadınlarda çok garanticiyiz yaAmiiiin kuzummm... Kız arada kalacak ne var bebiş el sallıyor o testten
Kimseler kalmadı bizdennn bende sanaa geldiimmm aşkotoloskommmUyyyy benimmmmm askotolosktşkummm mu gelmiiiişsss
Duanın gücü elbette var en güçlü silahdir... İnshaAllah bize de nasib olurKızlar bir de duanın gücü biliyomusun belki yanlıştır onu bugün öğrenicem ama ben bu ay her ilişkiye girmemde bismillah çekmiştim içimden ve yastık altında yarım saat sırt üstü yatmıştım Meryem suresi okudum kadir gecesinde kadir suresi okudum çok dua ettim
Hahah evet öyle yiz ne yapakkkCanım bu test bazen yanlış gösteriyomuş ben idrarı batırdım anında çıktı ama bilmiyorum ki hep bi korku oluyo işte biz kadınlarda çok garanticiyiz ya
Hoşgeldinnnnnnn bebitommmKimseler kalmadı bizdennn bende sanaa geldiimmm aşkotoloskommm
İnşAllah canım ben bu ay sabrısızlıkla sizi bekliyorumHahah evet öyle yiz ne yapakkkmerka etme gebesin isnhaAllahhh
İyi yapıyonn çiçeğimmmm birikmiştirHoşgeldinnnnnnn bebitommm
Ben de sayfama bakıyordum işte ilgilenemedim ya
Evet kuzummmm MashaAllah bir gebemiz daha var biri de kan verecek dahaGebişler var galibaaa burdaaa davşanımmmMy_Moonlight06 bana en güzel fotoğraf ne dersen çift çizgiler deriiimm
Maşallah
Aminn inshalAllah şimdi namaz kilicam.. dua edicem sana ve herkese kuzummmmMaşallahçiçeğimm bizlereede bulaşsınn
Oyy kuzummm beniimAminn inshalAllah şimdi namaz kilicam.. dua edicem sana ve herkese kuzummmm
Etimm canım adinla birlikteOyy kuzummm beniimAllah kabul etsiiinn bende ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?