Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar öncelikle herkese hayırlı sahurlarrr 26 nisan ovülasyon günümdu testlerle yakip ede ede ögrendim bu ay test yapmadım ama akımtımdan bildim sadece o gün ilişkim oldu tek ilişkiyle tutma ihtimali varmmı sizce bildiğiniz biri falan

Bende iki tane oldum dokuzuncu gün hala sancım var aynı belirtiler

Benim de 3 mayıs bacaklarım ağrıyor sadece. Göğüs bende de ağrırdo benimde ağrımıyor. Kasıkta batmam da yok. Ama midem ekşiyor ve 2 gündür felaket baş ağrısı çekiyorum

ay bence değil inşallh beniş gelirde yarın tekrarlarsan daha net belli olur benve bu ya kuruma cizgisi çok ince hatta zor görünüyor
Yaptım kuzum iki gün sonra ikisi de negatife döndü büyük ihtimalle kimyasal gebelik geçirdim ama adet günüm de kaset test yapmayı düşünüyorum. Bide kimsayl gebelik geçiren biri doktora gitmelimi bilgisi olan yazabilirimmii

Bak bunların 3 ü de prodoctor adete 4-5 gün falan vardı ertesi gün yaptığım testler negatif çıktı. Erken gebelik alma niyetim yok artık. 2 gün daha sabret kaset testte çıkar artık
Aynen canım bende yapmıcam artık adet günüm gelene kadar bıraktım test yapmayı elimde 4 erken gebelik kaldı dokunmucam bile

Günaydın kizlar.Valla bende kasık ağrısı yok..gögüste ufacık tokununca ağrı var..bu zaten bende adetden öncede oluyor...en önemlisi film cektirdikden sonra kalb sıkışıklık var..sanki zor nefes alıyorum gibi..sol boynum..çiynim..her gün olmasa bile..ama oluyor..acaba anestezimi beni böyle etdi..ama ben 10 dakika bile sürmedi...uyandım hemen..yada stres etmiş beni..İn şa Allah kalbda sorun olmaz

Bir an önce tüm liste hamile kalsın istiyorum ya ordaki herkesin adının yanında bebişler göriyim istiyorum Dün hepiniz için dua ettim namazdan sonra Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Yaaaa ne tatlısınnnn Allah razı olsun senden İnshaAllah bu söylediklerin gerçek olur canım

Benim de 3 mayıs bacaklarım ağrıyor sadece. Göğüs bende de ağrırdo benimde ağrımıyor. Kasıkta batmam da yok. Ama midem ekşiyor ve 2 gündür felaket baş ağrısı çekiyorum
Gögüslerim yumuşak hiç ağrımadan adet olmazdım ilk defa böyle. Kendimi dinlemekten yoruldum hayırlısı ile şu günlerde geçse

Yaaaa ne tatlısınnnn Allah razı olsun senden İnshaAllah bu söylediklerin gerçek olur canım
İnşallah canım sende durumlar nasıl misfirlerinden dolayı giremedin merak ettik varmı bi belirtin

Bide ovülasyon testini denemek istiyorum nasıl kullanılıyor hangi markalar iyi ne yapmam gerek bilgi verirmisiniz netten ona göre sipariş vercemm

Canım benim işte bu ay ilaçla yumurtlamayı denedik.. daha kaliteli olsun diye gelsiti yumurta en son 13.mm de kaldı 3 gün sonra gitmeme rağmen aynıydı.. doktor takiibi bıraktı dedi ama değerlendir dedi geç yumurtluyorsun demekki dedi.. diğer yumurtlaarda 9mm di sonra çok akıntım filan oldu degerlendirmeye çalıştım ama işte biliyorsun Ramazan da biraz insan zorlanıyor...

Bakalım ne olacak. Al karnimda bir şişlik var ama işte yumurtlama oldumu olmadımi belli değil ya pek kesturemiyorum Yaa..

Test olayını yazayimmm sana dur canim

İki tane yer var güvendiğim biri minnakkkurabiyeler biri de bir gebenin günlüğü .. biriniciden almıştım memnun kaldım ama benim tetaler bitti yumurtlama göremeden yurtdışında olunca bir daha alamadim..

Bir gebenin günlüğü de aynı tar test lerden çoğu kişi kullanıyor burda ben de tavsiye ederim ikisi de aynı sen seç

Tetslleri aynı gebelik testi gibi kullanıyorsun iki tane farki var sabah ilk idrarla yapılmıyor.. diğeri de .. gebelik testi silik pozitif sayılırken ovulasyon testi negatif demektir silik cizgi zaten mutlaka çıkar çizgiden .. pozitif olması için T çizgisinin c çizgisi kadar aynı renkte ve koyulukta olması veya ikinci çizginin daha da koyu olması gerekiyor.. buna pik deniyor yumurtlama olmuş demektir.. yine de testi bırakmıyoruz test etmeye devam ediyoruz .. neden ?çatlamayi görmek için tets tekrar silikleşme çatlamış demek oluyor canım.. ve o zaman da değerlendirmek.onemli

ikiinci idrardan itibaren yapılıyor mutlaka 2 saat öncesinden sıvı alımını kesmen lazım .. test yapılan saatler de şunlar sabah 8 ila 10 öğlen 12 ila 17 akşam da 20 ila 22 arası yapılıyor canım en güvenilir saat 12 den sonraki saatler..

Kiz bir dk sen niye yazdırdın bana bunları aloooo sen zaten hamilesin ya kız

Ben innovita alıyorum..çok net gösteriyor..instaqramda bir sahifadan sipariş ediyorum..1 ya 2 gün içinde bende oluyor.Kendiside takip ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…