- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #4.941
Tamam canım benimKalmaz Allahın izniyle canım haber verirsin bizi merakta bırakma ❤
Once soguk alginligi farenjit gibiydi, sonra havalar isininca aratarak devam etti. Levmont bana cok iyi geliyor. Recetesiz alinmiyor artik, gogus ve alerji doktoru yazabiliyor sadece. Ama gebelikte kullanilmiyormus, vermedi. Siz verin de gebeysem kullanmam dedim yine de vermedi. Bayrami da oksurukle gecirecegim mecbur. Evde var hep soylediklerin, arada kullaniyorum. Dikkat edeyim belki bana da faydasi olur. Bebek olmasina da ihtimal vermiyorum ama bir yandan da acaba mi diyor insan. Nasil bu kadar farkli ciktigini hala anlayamiyorum. Saglik ocagina gideyim, oradan da kendi doktoruma mi gideyim baska birine mi gideyim karar veremedim. Bu surecte karar mekanizmam coktu gercekten. Saglikli dusunemiyorum. Allah hepimizin yardimcisi olsunCanım yarın mutlaka haber ver insallah bebiş geliyoduro alerjiyi bilmezmiyim alerjik astımım bende yıllarca burun polipleri alerji ilaçları kullandım sonra ameliyat oldum biraz rahatım covidden sonra kesilmeyen bir aydır öksürüğüm vardı öksürük şurupları bitirdim fayda etmedi en son arı sütü poleni propolis kullandım öksürüğüm anında kesildi tavsiye ederim canım onun dışında yarın baktır kistine vs ins değildir canım bebişdir o
Ya sen hamiş bi gebeş mişmisin? Hadi o batmalar yerleşmeden olsun inşallahBat net olmuyor ilaçlardan dolayı ama çatlatma iğnesinden sonra 6.gün, aşılamadan sonra 5.gün. daha önceki aylarda regle yakın yaşıyordum böyle ufak tefek batmalar ama bu sefer hem daha erken hem de çok daha fazla. Bugün bütün hareketlerimi kısıtlıyor. Önceki günlerde regl sancısı gibiydi, bugün de yüzlerce iğne batıyor gibi
Artı med asla yanıltmadı beni güvenilir olduğunu düşünüyorum kendini strese sokmaTamam canım benim
Gözün aydın sağlıkla ilerlesin inşallahBenim bat 3 mayisti belirtilerim çoktu en son kahverengi akıntım oldu erken gebelik testi yaptım silik çıktı bugün doktora gittim hamileymişim ya çok şaşkınım Allah'ım hepinize nasip etsin inşallah
Cnm sen niye bu kadar uzuldun. Cizgin cok belirgin. Evet yalanci cizgi cok gorduk ama onlar silik oluyor. Comfort days de gordum ben mesela yalanci cizgi ama seninkiyle alakasi yoktu. Boyle bir yalanci cizgi hic gormedim, duymadim. Icini ferah tut. Hatta sen 13.gun deyince ben ikiz gebelik oldugunu dusundum. Hala daha oyle dusunuyorum.Şuan modum düştü yorumlarına baktım yanlış sonuç veriyo diyenlerde var kızlar ya
Canım eger kanamaların siyaha yakınsa kistten dolayı bir arkdas daha yazmıstı ordan biliyorum klomen sonrası cok güzel yumurtaları olmustu hatta hamilelik bile olabilir demişti doktor sonra siyaha yakın kanama gördü hep kist olmustu atıyorsundur belkide kisti yarın istersen bir muayene ol canımKizlar benim bu ayda hüsranokadarda umutluydum klomen aldim catlama oldu felan derken kahverengi siyahimsi akintilarim olmaya basladi sizce bu kist mi yani kist mi atiyorumdur? Daha önce klomen kist yapmisti yine böyle siyahimsi akintilarim oluyordu sökülerek atmistim heralde bu durumda daha hamilelik söz konusu degldir degilmi?
Çok teşekkür ederim inşallah darısı sizlerin başına güzel haberler alırsınız hepiniz inşallahGözün aydın sağlıkla ilerlesin inşallah
Tabi ki değerlendirin garantiye al işiniKızlar cumartesi sabah catlatma iğnemi olmustum o aksamdan itibaren bgne kadar ilişki oldu üst üste yaptık ara vermeden çarşamba günü dün yani doktor birinin catladıgını söylemişti biri henüz çatlamadı ddi o gecesine akıntım oldu gene tekrar degerlendirdik sanırım diğerinin de çatladıgını düşünüyorum bugün de akıntım var gene değerlendirsemmi artık dursammı ne diyorsunuz ?
Bence değerlendirmelisin yumurtan çatlamış boş geçirmeKızlar cumartesi sabah catlatma iğnemi olmustum o aksamdan itibaren bgne kadar ilişki oldu üst üste yaptık ara vermeden çarşamba günü dün yani doktor birinin catladıgını söylemişti biri henüz çatlamadı ddi o gecesine akıntım oldu gene tekrar degerlendirdik sanırım diğerinin de çatladıgını düşünüyorum bugün de akıntım var gene değerlendirsemmi artık dursammı ne diyorsunuz ?
Bilmiyorum ki canım yaCnm sen niye bu kadar uzuldun. Cizgin cok belirgin. Evet yalanci cizgi cok gorduk ama onlar silik oluyor. Comfort days de gordum ben mesela yalanci cizgi ama seninkiyle alakasi yoktu. Boyle bir yalanci cizgi hic gormedim, duymadim. Icini ferah tut. Hatta sen 13.gun deyince ben ikiz gebelik oldugunu dusundum. Hala daha oyle dusunuyorum.
Kızlar bata 9 var ama ben sanki şimdi adet olcam hiç halim yok belim kasıklarım feci haldeçok sancı oluyo içerde bı tuhaflık var noluyo ya ara ara midem bulanıyor mutfakta kimsenin alamadığı kokuyu alıyorum dünden beri bunca şeye rağmen hamile çıkmazsam yuh diyecem
Benim de bu ay 9 gün kala çok kasık batmam oldukız bata 9 gün kala noluyo bize böyle benim de sol kasık çok fenaa
Kızlar cumartesi sabah catlatma iğnemi olmustum o aksamdan itibaren bgne kadar ilişki oldu üst üste yaptık ara vermeden çarşamba günü dün yani doktor birinin catladıgını söylemişti biri henüz çatlamadı ddi o gecesine akıntım oldu gene tekrar degerlendirdik sanırım diğerinin de çatladıgını düşünüyorum bugün de akıntım var gene değerlendirsemmi artık dursammı ne diyorsunuz ?
İns ilk yumurtada döllenmiştir ya 5 gün üst üste yaptık diğer yumurtaya sperm kalırmıki bilmiyorum sence 5 gün ğst üste azalmısmıdır spermTabi ki değerlendirin garantiye al işini
Canım aşağıdaki arkadaşa katılıyorum. Bu kadar kıpkırmızı olmuyor o yanlış sonuçlarŞuan modum düştü yorumlarına baktım yanlış sonuç veriyo diyenlerde var kızlar ya
Cnm sen niye bu kadar uzuldun. Cizgin cok belirgin. Evet yalanci cizgi cok gorduk ama onlar silik oluyor. Comfort days de gordum ben mesela yalanci cizgi ama seninkiyle alakasi yoktu. Boyle bir yalanci cizgi hic gormedim, duymadim. Icini ferah tut. Hatta sen 13.gun deyince ben ikiz gebelik oldugunu dusundum. Hala daha oyle dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?