- 21 Nisan 2022
- 42
- 41
- 3
- 35
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #4.761
Ahahahaha bende kesinlikle aynısını yapardımEvet canım tekrardım yine aynı çıktı eşime söyledim bat gelmeden hastaneye gitmiceksin sonra çok üzülüyorsun falan diye kızdı 5 gün var dayanamayıp evden kaçıp test vermeye gitcem bu gidişle hastaneye
Tamam canımEtiket yap benide testi yapinca disari cikcam goremem msj aralarinda kuzum
BeeenHayıt kullanan var mi Hayitttt
Amin canım benimBir an önce tüm liste hamile kalsın istiyorum ya ordaki herkesin adının yanında bebişler göriyim istiyorumDün hepiniz için dua ettim namazdan sonra Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Evet canım sabah akşam kullanıcam bana fitil olarak kullanmamı söyledi artık ilişkiden sonra kullanırım ilk bu sabah kullandım bakalımA a sen iki kere mi kullancan canım bana aksamları bir kere al dedi ben agızdan alıyorum ama sordum onu farketmiyor dedi alttan zorlanma diye ilişki vs oldugunda zorlanma ddi
Ben progestanı almadan başladı ya dün akşam el değmiyorduCanım normal benimde bu sabah basladı cok acıyo cnku dün progestana basladım o gögüslerini şişirip acıtıyo o ilaç
KesinlikleeeeEvet canım boşuna dememişler hiç bir psikolog beni tuvalet kadar rahatlatamaz diye salın gitsin
Çatlamış olabilir canım benceKızlar bugün hafif akıntı vardı şimdide böyle jöle gibi yuvarlak beyaz akitni düşmüş iç giyiminde duruyor resmen hiç daglmiyo bile ne demek bu bu ay gonal vuruldum ama takip için gitmedim doktora maddiyat yüzünden yani yumurta oluştu mu onu bile bilmiyorum
Streste etkili bence vucut gebeligede alistiriyo kendini birazda o varGeçen ay bende 17 gün gecikti..adetim hiç bir zaman gecikmezdi.İşte hepsi stres
Ben duydum gebeliğe aliştirdigini..İn şa Allah öyle olur..Streste etkili bence vucut gebeligede alistiriyo kendini birazda o var
Amaan benim kaynana kocamı karnından düşürmek için kilolarca kömür tenekleri taşımış merdiven çıkmış falankız agır kaldırmamaya calısss,
benım adet sancım var bırazda gogus agrısı ama bunlar zaman zamanda oluyor bnde
bakalım ıkı gune bellı olur ak-kara :)
eskilere bakarsan hıkaye cok canım,Amaan benim kaynana kocamı karnından düşürmek için kilolarca kömür tenekleri taşımış merdiven çıkmış falanben biraz rahatım o konuda Rabbim ne yazdıysa o.. tabi olduğunu bilsem dikkat ederim o ayrı bi konu içime sesleniyorum varmısın yokmusun??? buralara yazarsan beni de etiketle göremeyebilirim merak ederim
canım daha once test yapmısmıydın ?Arkadaşlar bugün iğnenin 10. günü normal kaset test yapıyorum negatif yarın kan versem kanda çıkar mı acaba 11.gün oluyor yarın
İnsallah Rabbim en guzellerini nasip etsin gonlumuzeBen duydum gebeliğe aliştirdigini..İn şa Allah öyle olur..
Kuzum yapma simdilerde test bekle 2-3 gun dahacanım daha once test yapmısmıydın ?
belkı ıgne etkısı yenı geçmiş olabilir.
aslında en guzelı 13-14 gun kan için, ama ıste dayanamıyoruz.
benımde bugun 11.günn yine silik çizgiler beynimle oynuyor..
Valla ben hamile kalırsam inanmam..bayılırım resmenİnsallah Rabbim en guzellerini nasip etsin gonlumuzevakti zamani biran önce gelir
Kuzum ben dün yaptırdım aşılamaVallla cok sevinirim kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?