Demiştim canım sanaYusra-61 merhabaa bugün T çizgisi C çizgisinden çok daha koyu fotoğrafa yansıdı mi bilmiyorum, ama yumurtlama olmuyor sanmaya başlamıştım. UFO gören masum köylü gibi heyecanlandım
Eki Görüntüle 2861494
Bende öyle duydum da inşallah oyledir canım yaa.birazda o çatala çıkmak hiç istemiyorum en sevmediğim şey bacaklarım titriyor hep strestenCanım C kollu cihazla ağrı olmuyomuş bn eski yöntemle çektirdim baya aşrı kısaydı zaten ama o baskı baya zorladı beni
Bugün kahverengi akıntım oldu yazmıştım ama görmediniz galiba, testlerimde ilk günden koyu olunca minnak kurabiyelere sorayım dedim oda dedi yumurtlama diye Bu ay gebe kalırsam çok şaşırırım gerçekten. Bikaç kişi yazmıştı benimde öyle koyu ama dahada koyulaşır diye koyu gördüğünüz gibi değerlendirin benim gibi sallamayınCanım normal olması daha iyi aslında çünkü düşünerek yapmıyorsun stres altında değil zaten olcak olduktan sonra oluyo hertürlü
Tamam stres yapma spermler 72 saate kadar yaşıyomuş zaten ctesini güzel değerlendirdiysen şansın var halaOfff en son cumartesi oldu ilişki bugünde benim ki yok şansıma
Canım çatal da çekmediler benimkini direk masa da çekti dizlerimi kendime çektim o kadar yanına birini de al çünkü takı felan varsa çıkarttırıyorlarBende öyle duydum da inşallah oyledir canım yaa.birazda o çatala çıkmak hiç istemiyorum en sevmediğim şey bacaklarım titriyor hep strestenama mecbur kalıyorsun işte bir yerde.
Görmedim canım valla bu ay bi düzensizlik var hiç anlamadım BndeBugün kahverengi akıntım oldu yazmıştım ama görmediniz galiba, testlerimde ilk günden koyu olunca minnak kurabiyelere sorayım dedim oda dedi yumurtlama diye Bu ay gebe kalırsam çok şaşırırım gerçekten. Bikaç kişi yazmıştı benimde öyle koyu ama dahada koyulaşır diye koyu gördüğünüz gibi değerlendirin benim gibi sallamayın
İnşallah yaTamam stres yapma spermler 72 saate kadar yaşıyomuş zaten ctesini güzel değerlendirdiysen şansın var hala
En son 1 ay boyunca günaşırı yapıcam artık ay sonunda acilden toplarsınız beniGörmedim canım valla bu ay bi düzensizlik var hiç anlamadım Bnde
Dur bakalim nasıl olacak göreceğiz. İnşallah adet olmam bu ayda yaşamam o sahneyiCanım çatal da çekmediler benimkini direk masa da çekti dizlerimi kendime çektim o kadar yanına birini de al çünkü takı felan varsa çıkarttırıyorlar
En son 1 ay boyunca günaşırı yapıcam artık ay sonunda acilden toplarsınız beni
Korkcak bişey yok canım zaten 5 dk felan sıkcaksın dişini inşallah hiç gerek kalmazDur bakalim nasıl olacak göreceğiz. İnşallah adet olmam bu ayda yaşamam o sahneyi
Hakkında hayırlısı böyleymiş demek ki. İnşalalh bı ay nasip olurinanılmaz moralimm bozuk bu ay yumurtlama masajı yapmıştım 2 gün erken yumurtladım oldukça sevinmiştim.
üst üste 2 günü de değerlendirdim. Çok umutluydum bu aya ama olmadıhatta bi de regl döngüm bozuldu 2-3 gün erken regl oldum.
Olabilir canımBende test yaptım bugün bata 3 gün var sabah kalkınca yaptım negatif sanırım önümüzdeki maçlara bakıcaz
Liste işimiz yok kuzu böyle devam ediyoruz olduğu kadarYusra-61 Cnm benim bat 2 hazirandı bugün regl oldum listeyi düzenleyeceksen eğer yeni bat 27 haziran
Neden çatlamış gösterir ki ovulasyon onu anlamadım tam silinmiş miydi testin canım?Aynen cnm bakalm artk piki ve catlamayi 2 gun once gordum.demek catlamamis ama olgunlasmis. İki gune bir biz yapamiyorz iste
İnşallah canim, çok sağolKorkcak bişey yok canım zaten 5 dk felan sıkcaksın dişini inşallah hiç gerek kalmaz
Ayyy ewet bende okuyorum walla helal olsun biz haftada 3 gün değerlendirince ağlıyoruz 2 saat yatakta birbirimize bakıyoruzvalla millet 1 hafta üstüste yapıyo bırak gün aşırıyı o adamları ayakta alkışlıyorum
Ayyy ewet bende okuyorum walla helal olsun biz haftada 3 gün değerlendirince ağlıyoruz 2 saat yatakta birbirimize bakıyoruz
Bat 3 haziran, bir gebelik test de o zaman yaparım,2.çizgiyi net görürsem o gün ,2-3 gün sonra vereyim diyorum beta hcg için , sence erken mi olur ?Amin canm. Kan testi ne zamn vereceksn
Valla ovulasyon testi hiç yapmadım o yüzden yorum yok. Ama değerlendirdiysen sıkıntı yapma neler neler gittiKızlar testlerim kaç gündür koyu olunca minnakkurabiyelere attım 28 nde değerlendirmen gerekiyodu testlere devam et dedi beynim yandı benim hep adet sonrası akıntım olurdu ama dr 14. Gün çatlıyo diyodu galiba ben hep ayda 2 kere yumurtluyorum ay ondan mı gebelik olmuyodu acaba yaa . 28 nde ilişki oldu ama normal ilişki oldu yani yapmam gerekenleri yapmadım nasılsa yumurtlamıyorum diyeY yusra @asicadi44 Selizay M mavili_yeshll @Esrakcshn
yaa katılıyorum kesinlikle inada yapmayasım geliyor sankivalla millet 1 hafta üstüste yapıyo bırak gün aşırıyı o adamları ayakta alkışlıyorum
Valla heray yapıyoruz da takiple n’oluyo sonuç kocaman 0 o yüzden salmak lazımyaa katılıyorum kesinlikle inada yapmayasım geliyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?