- 26 Mayıs 2021
- 132
- 78
- 18
- 30
Canım 15 üstü olduğu zaman döllenme için yeterli diye biliyorum benKuzum bende 25 günde bir regl oluyorum reglin 21. Günü bugün progesteron bakıldı değer 17.27 yumurtlama olmuş olması için değer ne olmalıymış?
Canım, bende bir kaç aydır deniyorum 4 yıllık evliyim. benimde 14 mayıstı yumurtlama günüm o günü değerlendirdim sadece normalde 29 mayısta adet olmam lazımdı 1 hafta öncesinden başlardı gögüs hassasiyetim ama hiç acıma yok bende de dediğin gibi. Bugün comfort erken gebelik testi aldım yarın sabah bakıp yazacağım hemen. İnşallah hamileyizdir :))Kızlar selam. Bir kaç aydır bizde deniyoruz bebek için, bu ayın 17snde yumurtlama günümdü önceki günleri o günü ve yumurtlamadan sonra ki günleri değerlendirdik. Son 1 haftadır hafif kasılmalarım oluyor normalde de kötü kokuya hiç tahammülüm yoktur hemen överdim ama bu sefer ekmek arası tavuğu koktuğu için yiyemedim. Bugün normalde adetimin başlaması gerekiyor ama henüz hiç belirti yok yine kasılmalarım var sadece en ufak ittirme kaktırma işlerinde kasılma oluyor birde normalde göğüslerim çatlayacak gibi şişerdi gayet normaller sadece alt kısımları bastırınca acıyor. Her ay aynı döngüde aynı saatte adetimi olurum ama daha olmadı aşırı heyecanlıyım ve korkuyorum. Çok zormuş böyle beklemek
Ayyyy hayırlı olsun canım ben d gördümKızlar bugün test yaptım, bat 3 haziran...sizce benim gördüğüm şey bir 2.çizgi mi, yoksa bana mı öyle geliyor ??sabah ilk idrarlar yapmadım, 2 saat önce falan yaptım, şeytan test yap diye dürttü...aslında bekleyecektim 3 haziranı tarih attığım aynı testin 1 saat sonraki hali, diğeri 5 dakika sonrası.. Yusra-61 (yetiş hemşoo )
Adetin 21. Günü bakıldı sende de mi öyleydi? Doktor ne dedi? 4 gün kaldı bataCanım 15 üstü olduğu zaman döllenme için yeterli diye biliyorum ben
Ayy hadi inşallah canım yaaaAyyyy hayırlı olsun canım ben d gördümson adet tarihin neydi, 3 gün erken kasette çıktığına göre erken yumurtladın sanırım ya da ikiz mii gızz
inanılmaz moralimm bozuk bu ay yumurtlama masajı yapmıştım 2 gün erken yumurtladım oldukça sevinmiştim.Bende yaşamıştım bunu ama olsun yinede adet olmak çok güzel birşeyinşllah bu ay nasip olur
Bende 4 yıllık evliyimCanım, bende bir kaç aydır deniyorum 4 yıllık evliyim. benimde 14 mayıstı yumurtlama günüm o günü değerlendirdim sadece normalde 29 mayısta adet olmam lazımdı 1 hafta öncesinden başlardı gögüs hassasiyetim ama hiç acıma yok bende de dediğin gibi. Bugün comfort erken gebelik testi aldım yarın sabah bakıp yazacağım hemen. İnşallah hamileyizdir :))
Bende 4 yıllık evliyimocaktan önce asla çocuk istemeyen ben birden bu durumlara düştüm Ben bugün gittim test aldım heyecandan gösterge yerine damlatmışım yarın direk beta testine gideceğim en net sonuç orda çıkar şu an inşallah bize de nasip olur
Çok üzüldüm Allah sabırlar versin inşallahYusra-61 beni listeden siler misin bebeğimi kaybettim hoşça kalın arkadaşlar Allah sizlere hayırlı evlatlar nasip etsin
Bnde 21. Gün baktırdım canım benim de 17 küsürdü doktor döllenme için yeterli dedi ama malesef olmadı inşallah senin olurAdetin 21. Günü bakıldı sende de mi öyleydi? Doktor ne dedi? 4 gün kaldı bata
Yusra-61 beni listeden siler misin bebeğimi kaybettim hoşça kalın arkadaşlar Allah sizlere hayırlı evlatlar nasip etsin
İnşallah kuzum peki döllenme için yeterli demiş ya ne zaman için söyledi bunu? Yani bir önceki yumurtlama zamanı için mi sonra ki mi?Bnde 21. Gün baktırdım canım benim de 17 küsürdü doktor döllenme için yeterli dedi ama malesef olmadı inşallah senin olur
Yok canım o ay İçin belirtiyor zatenİnşallah kuzum peki döllenme için yeterli demiş ya ne zaman için söyledi bunu? Yani bir önceki yumurtlama zamanı için mi sonra ki mi?
Ayy çok sağol hiç bilmiyorum bunlarıYok canım o ay İçin belirtiyor zaten
Bende şimdi doktordan çıktım ufak bir kese var tekrar kan testi verdim bakalım hayırlısı progestana devam birde ilşki yasak dediBeklemedeyim canım haftaya salı günü Dr gidicem suanlik herhangi bi sorunum yok inşallah da olmaz araştırayım bakam olmazsa bende yazarım dra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?