Bende görüyorum hayalet çizgiyiKızlar bugün test yaptım, bat 3 haziran...sizce benim gördüğüm şey bir 2.çizgi mi, yoksa bana mı öyle geliyor ??sabah ilk idrarlar yapmadım, 2 saat önce falan yaptım, şeytan test yap diye dürttü...aslında bekleyecektim 3 haziranı tarih attığım aynı testin 1 saat sonraki hali, diğeri 5 dakika sonrası.. Yusra-61 (yetiş hemşoo )
Devlette 2 gibi çıkıyor kuzum güzel haberler alasın her açıdan adetin gelmesi de güzel haberkızlar selam . Bugun doktora gittim ama hala adet olmadım ama hisediyorum gelecek bu aksam. Agrilarım yokluyor. Test yaptın mı dedi yok dedim. Bi kan ver bakalım dedi ultrasonla baktı evet olacak gibisin ama istersen ver istersen bekle dedi. İğne verdi 3. gün basla dedi. Yapabilir misin dedi yaparım dedim. ilk defa diye bi kan testi vereyim dedim .Dua da ediyorum ki okadar para verdim test yaptırdım bari önce testten öğreneyim hamile olmadıgımıı hahahahaa . Sonra gelsin reglim . ihihihi
Kızlar kac saatte çıkıyo bu test 2 falan mı .
İnşallah canım, ocakta kimyasal geçirmiştim, umarım bu sefer eğer gördüğüm doğruysa, sağlıklı bir gebelik olurBende görüyorum hayalet çizgiyi
Var görünüyor kuzum silik birşeyler inşallah da vardır dilerimKızlar bugün test yaptım, bat 3 haziran...sizce benim gördüğüm şey bir 2.çizgi mi, yoksa bana mı öyle geliyor ??sabah ilk idrarlar yapmadım, 2 saat önce falan yaptım, şeytan test yap diye dürttü...aslında bekleyecektim 3 haziranı tarih attığım aynı testin 1 saat sonraki hali, diğeri 5 dakika sonrası.. Yusra-61 (yetiş hemşoo )
Beta-hCG (koriyonik gonadotropin) <2.0 ÇIKMIŞ dediğim gibi hamile değilim . :)Devlette 2 gibi çıkıyor kuzum güzel haberler alasın her açıdan adetin gelmesi de güzel haberyokluğunu bir yerden sonra göstermesin
Sağlık olsun kuzum.Beta-hCG (koriyonik gonadotropin) <2.0 ÇIKMIŞ dediğim gibi hamile değilim . :)
Normal gebelik testi mi canım?Öyle mi dersin canım ?ayyy hadi inşallah doğrudur, hala şoktayım...ben mi yanlış görüyorum diye
Aynen kuzum yaaaVar görünüyor kuzum silik birşeyler inşallah da vardır dilerimbirde bat günü bekle dene bakalım ne oluyor istersen.
Evet canım, normal.Normal gebelik testi mi canım?
Tabi ki kuzum rabbim gönlüne göre versin inşallah istediğin gibi olurAynen kuzum yaaabat günü de yapacağım, ilk idrarla, yine çift çizgi olursa, ertesi gün kan veririm beta hcg paylaşırım yine yorumlaşırız
GONALF VERDİ canım 50 unite.Sağlık olsun kuzum.
Sen ne iğnesi vurulacaksın aşılama için mi?
Heyecanlandım yarın bende mi yapsamEvet canım, normal.
Senin bat ne zaman canım ? Sence var mı çizgi gördün mü sen ?Heyecanlandım yarın bende mi yapsam
ben gördüm vardır inşllah :)Senin bat ne zaman canım ? Sence var mı çizgi gördün mü sen ?
Gördüm kuzum ama heveslenmek istemiyorum bir yandanSenin bat ne zaman canım ? Sence var mı çizgi gördün mü sen ?
? ☺Kızlar yumurtlama olmuşsa progesteron kaç olmalı?
Sen çiğli 'de oturuyodun dimi evet yakın duymuştum valla olmadi hazirandan sonra oraya gidim yada menemen nasıl acaba oraya gideyim diyodumKuzum eğer devlet hastanesine gidecekseniz çiğli devlet hastanesini önerebilirim size en yakın en iyi araştırma hastanesi çiğli .hem izbanla ulaşımıda kolay durağın hemen yanı. Özelde tahlildi testi muayene derken gerçekten çok para gidiyo geçen eşimle hesapladık aylardır dr a verdiğimiz parayla özelde aşılama yaptırabilirdik
Ewet Çiğlideyim. Menemen den iyi ama çiğli araştırma hastanesi olduğu için genellikle orayı tercih ediyolar kuzumSen çiğli 'de oturuyodun dimi evet yakın duymuştum valla olmadi hazirandan sonra oraya gidim yada menemen nasıl acaba oraya gideyim diyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?