Kuzum benim neden moralini bozuyorsun. Bence bu işte bir hayır ara, zaten bak azmış götürdüğün örnek. Belki ona bağlı olarak sonuçlar kötü çıkabilirdi, eşin yorgun olabilir, stres yapmış olabilir. Yeniden randevunu al ve o güne ayarlayın kendinizi. Ayrıca senin daha 5 ay olmuş evliliğin, çok acele ediyorsun. Zaten 5.aydan itibaren doğal hamilelik oranı %80lere çıkıyor belki bu ay kendiliğinden olacak. Kendini üzme boşuna, bak ben 20 aydır evliyim, bende yeri geliyor üzülüyorum, paniğe kapılıyorum ama sonra fark ediyorum ki Allah nasip ettiği zaman olacak. 2 gün önce falan karşı komşumun gelini de hamileymiş ne zaman sizin de olacak dedi. Çok üzüldüm sonra Komşunun gelinini gördüm belki 80 kilo, eşi desen 95-100 vardır. Hani diyorlar ya işte kilo engel, şu engel, bu engel... Hayır öyle değil, nasip herşey ama herşey... Ben doktora gittim ozaman 61 çıktım botla, kıyafetlerle. Doktor bana 57 falan ol dedi, kilon fazla dedi. Millet 80-90 kiloyla hamile kalıyor, işte bazen ne yaparsan yap elden birşey gelmiyor. Bende hala diyet yapıyorum. Son 1,5 kilom kaldı
![Grinning face :grinning: 😀](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png)
57 olunca bakalım hamile kalacak mıyım, saçma yani. Doktorlar insanı daha paniğe sevk ediyor