Malesef canim Ben o gün regl oldum ,daha büyük sorunlarım vardı. Allah başka dert vermesin.
Yahtınnnnn beniiiiiiiiMalesef canim Ben o gün regl oldum ,daha büyük sorunlarım vardı. Allah başka dert vermesin.Selizay senle totem yapmıştım aynı gün pozitifi gorecez diye,seninki de ondan tutmamıştır. Affet
Allah büyük sorunlarını aşma fırsatı versin canım benim bazen bunlar yanında hiç kalıyorMalesef canim Ben o gün regl oldum ,daha büyük sorunlarım vardı. Allah başka dert vermesin.Selizay senle totem yapmıştım aynı gün pozitifi gorecez diye,seninki de ondan tutmamıştır. Affet
İnşallah öyledir canımBence pik canım.
Silik çizgi görünüyor ama yarın kaset testle tekrarla canım. Bu erken testler hayalet çizgiler insanın kafasını çok karıştırıyor.dilerim bebeğin seninledir
Amin inşallah, Allah korktugumuza uğratmasın. Guzel haberlerle dolu bir ay olsun haziranAllah büyük sorunlarını aşma fırsatı versin canım benim bazen bunlar yanında hiç kalıyoryardımcın olsun inşallah kuzucum
İnşallah sevinçten ağlatacak çizgileri görürsünEvden şimdi çıktım işe gidiyorum ilk idrarımı yapmış bulundum bugün alırım yarın da olmazsam yarın sabah yapmayı düşünüyorum
Kuzum bende 25 günde bir regl oluyorum reglin 21. Günü bugün progesteron bakıldı değer 17.27 yumurtlama olmuş olması için değer ne olmalıymış?Bnde 28 inde oldum iğneyi fakat 1 mayısta kontrolde çatlamıştı yumurtalar kontrole gittim 1 hafta sonra da progesteron testi yaptrdım 17 küsür çıktı ama sonucu bilmyrm henüz
Canım naptın merak ettim seni bu arada instagramda kadım doğum doktoru Hacer Sadıkoğlu var ben ona soruyorum mutlaka yanıt veriyor mesaj atabilirsinÇok şükür hiç bir sorunum yok sancım kanama vs gayet normal hatta kendini hamile gibi hissetmeyenlerdenim
Haziran güzel olacak HaziranGünaydın kızlar testim negatif. Regl olmadın ama olsa çıkardı sanırım. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
İnşallah cıvıl cıvıl gelsin yeni aySelizay bat günlerine herkese sorayım derken baktım ki sen varmışsın tek minnoşum
Evet mayıs ayımız bitmiştir bugüninşallah bundan sonraki ay hamiş kalamayan arkadaşlarım bebek sahibi olur Anne olmuş arkadaşlarım sizlerde hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah
En geç 2 saatten çıkar canım kod verdilerse ordan bakarsın ara arakızlar selam . Bugun doktora gittim ama hala adet olmadım ama hisediyorum gelecek bu aksam. Agrilarım yokluyor. Test yaptın mı dedi yok dedim. Bi kan ver bakalım dedi ultrasonla baktı evet olacak gibisin ama istersen ver istersen bekle dedi. İğne verdi 3. gün basla dedi. Yapabilir misin dedi yaparım dedim. ilk defa diye bi kan testi vereyim dedim .Dua da ediyorum ki okadar para verdim test yaptırdım bari önce testten öğreneyim hamile olmadıgımıı hahahahaa . Sonra gelsin reglim . ihihihi
Kızlar kac saatte çıkıyo bu test 2 falan mı .
Beklemedeyim canım haftaya salı günü Dr gidicem suanlik herhangi bi sorunum yok inşallah da olmaz araştırayım bakam olmazsa bende yazarım draCanım naptın merak ettim seni bu arada instagramda kadım doğum doktoru Hacer Sadıkoğlu var ben ona soruyorum mutlaka yanıt veriyor mesaj atabilirsin
Tebrik ederim canım ben görüyorum ikisinde de ikinci çizgiyiKızlar bugün test yaptım, bat 3 haziran...sizce benim gördüğüm şey bir 2.çizgi mi, yoksa bana mı öyle geliyor ??sabah ilk idrarlar yapmadım, 2 saat önce falan yaptım, şeytan test yap diye dürttü...aslında bekleyecektim 3 haziranı tarih attığım aynı testin 1 saat sonraki hali, diğeri 5 dakika sonrası..
Kuzum eğer devlet hastanesine gidecekseniz çiğli devlet hastanesini önerebilirim size en yakın en iyi araştırma hastanesi çiğli .hem izbanla ulaşımıda kolay durağın hemen yanı. Özelde tahlildi testi muayene derken gerçekten çok para gidiyo geçen eşimle hesapladık aylardır dr a verdiğimiz parayla özelde aşılama yaptırabilirdikKızlar sabah sabah moralim bozuldu esim 4 gun perhiz ile sperm testini evde hazırladı hastaneye gittim erken olduğu için bekledim sonra işlemleri hallettim laboratuara gittim adam bana sperm testini çarşamba günleri yapıyoruz sadece dedi nasıl sinirlendim halbuki ordaki bayan pazartesi çarşamba demişti. Birde zaten sperm o kadar az di ki 1.5 ml 2 ml varla yok arasi esim 6.45 de uykudan uyandim ondan heralde dedi benim için çok moral bozucu bir gündühastaneden eve kadar ağladım neden normal insanlar gibi gebe kalamıyoruz dedim cok uzuldum oyle boyle değil
Öyle mi dersin canım ?Tebrik ederim canım ben görüyorum ikisinde de ikinci çizgiyiSağlıklı bir gebelik olur inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?