Teşekkürler. inşallahVar gibi gözüküyor canım, şimdiden tebrik ederim. daha önceki günlerde test yapmış mıydın hiç? Bata kaç gün kala çıktı acaba bu çizgi?
Ayın 17sinde ovulasyon testim pik yapmıştı. O günleri değerlendirdik. Bugün gebelik testi yaptım ve fotoğraftaki gibi silik çizgi çıktı. Umutlanmalı mıyım bilemedim
Canım sakin ol bekle devamlı yap bu Ay bendede böyle oldu testlerimi attim kızlara ama zaten 12 13 14. Günlerde yumurtlama olabilir takip et belki daha geçte olabilir bunu yapmadan göremezsin ben ilk ay 12.13. Günlerde bu ay 14.15. Günlerde yumurtlama pik gordumKızlarr napıyosunuz yine sorucam Üstteki dün yaptığım o daha koyu sanki ayyy bu ne yaaa bırakıcam galiba şu test yapma işini
Var inşallahAyın 17sinde ovulasyon testim pik yapmıştı. O günleri değerlendirdik. Bugün gebelik testi yaptım ve fotoğraftaki gibi silik çizgi çıktı. Umutlanmalı mıyım bilemedim
Hahay o daha iyi hamilelikte aksiyon bitmez burdan hamis hamis devam ederizAlıştık seninle birgün bir patlamayaşayacağız da bakalım o ne zaman olacak bir bakmışsın olay bu olmuş
Bende 3 gün çektim, gecikmenin 3.günü adet oldumBende onu bekliyorum bitsin artik bu iskence kasiklarim dayanilmaz bir de bacagima vuruyor
Yumurtlama canımMerhaba kızlar yumurtlama mi acaba Eki Görüntüle 2860280
Öyle pek bi belirtim yok aslında. Yani normalde işten dönünce uyuyup kalmam kolay kolay. Gündüzleri uyuyamam yani ama son zamanlarda işten gelince uyuyakalıyordum. Kendimi hep yorgun hissediyordum. Hep halsiz hissediyordum. Tek belirtim bu açıkçası. Ovulasyon testlerim vardı elimde. Burada gebeliğini ovulasyon testleriyle öğrenenleri okudum. Son 2 gündür ovulasyon testlerimi deneyeyim dedim. 2 günde de belirgin şekilde çift çizgi çıktı. Öyle olunca bugün gebelik testi denedim. İnşallah doğru sonuç vermiştirVar inşallahhiç belirtiniz var mıydı ve ne zaman başladı? Birde ilişki hergun mu yoksa gün aşırı mi oldu
Tamam kuzum ilk defa yapıyorum diye anlayamadım. Bikaç ay önce eczaneden almıştım ama 2-3 kere yapmıştım dr kontrolündeydim diye takmamıştım bu testleri ama şimdi tam koyu olana kadar beklicem kuzumCanım sakin ol bekle devamlı yap bu Ay bendede böyle oldu testlerimi attim kızlara ama zaten 12 13 14. Günlerde yumurtlama olabilir takip et belki daha geçte olabilir bunu yapmadan göremezsin ben ilk ay 12.13. Günlerde bu ay 14.15. Günlerde yumurtlama pik gordumbu ay zaten bi yuksek bi az bi silik derken 14. Gun pik oldu ❤
Canım bugün benim akşama doğru ağrım oldu hatta kasıklarımı tutarak yürüdüm adet sancıları gibi gündüz ovulasyon testi yapmıstım çok koyu değildi akşam yine yaptım ağrı çekince yumurtlama çıktı hatta buraya atıp sordum testiKızlar inanılmaz regl sancısı çekiyorum yumurtlama da böyle sancı çeken oldu mu kiste mi döndü yoksa yumurta
Canım ben maks. 5 dakika boyunca çekiyorum o acıyı sonra geçiyorKızlar inanılmaz regl sancısı çekiyorum yumurtlama da böyle sancı çeken oldu mu kiste mi döndü yoksa yumurta
Kuzum yine en iyisini sen bilirsin ama bende kimseye söylememiştim herkes soruyodu yakın çevremize söyledik şuan çok destek oluyolar boşuna sakladık diye düşünüyorum . Onlarda gerçeği bilmediği için soruyolar bilseler canını acıtmazlar kiAz önce yine içim burkuldu kızlar. Kayınvalideme yemeğe gitmiştik, dedi ki sizinle aynı tarihlerde evlenen herkesin bebek haberi geldi sizin ki ne zaman? Hiç cevap vermedim, sadece gülümseyebildim.bende çok istiyorum ama olmuyor 5 aydır tabi bunu ne kayınvalidem ne de kendi ailem biliyor, söylemedik... Nasip kısmet
Bnde de senin kullandığın testten var sabah pike yakındı o zamn bn bi daha test yapayım kuzumCanım bugün benim akşama doğru ağrım oldu hatta kasıklarımı tutarak yürüdüm adet sancıları gibi gündüz ovulasyon testi yapmıstım çok koyu değildi akşam yine yaptım ağrı çekince yumurtlama çıktı hatta buraya atıp sordum testi
Benim bi kaç saat oldu geçmedi henüz inşallah yumurtlamadırCanım ben maks. 5 dakika boyunca çekiyorum o acıyı sonra geçiyor
Canım kusura bakma ama kayın validen tam bir densiz. Bence gereken cevabı vermelisin böylelikle bir daha sormazlar. Tövbe estağfurullah.Az önce yine içim burkuldu kızlar. Kayınvalideme yemeğe gitmiştik, dedi ki sizinle aynı tarihlerde evlenen herkesin bebek haberi geldi sizin ki ne zaman? Hiç cevap vermedim, sadece gülümseyebildim.bende çok istiyorum ama olmuyor 5 aydır tabi bunu ne kayınvalidem ne de kendi ailem biliyor, söylemedik... Nasip kısmet
Az önce bi topikte yazı okudum 11. Gün negatifmiş testi 12. Gün pozitif olmuş sen de 9. Gün yapmıştın umut var demektir canımİyi akşamlar kızlar, nasılsınız.? Benim bat pazartesi az kaldı, az önce erken regl oldum sandım bir şey hissettim ay çok şükür yokher ne kadar bu olmayacak yiaaaaa desem de, içimde olan beklentilere hakim olamıyorum hayırlısı. Bu aralar folik içmeyi unutuyorum saldım biraz son günler böyle oluyor hep, sıkıntı olmaz inş. Bu kadar zamandır içtiklerim yeter heralde
Yap cnm bakalım nasıl çıkacakBnde de senin kullandığın testten var sabah pike yakındı o zamn bn bi daha test yapayım kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?