Hahahaaa aynen ya. Denemedigimiz suanki listemizde bu var ama litfen baska denemedigimiz seyleri denemek zorunda kalmayalim .bununla zirvede birakalim .
Amin kuzum bizimkisi zuurt tesellisi iste Allah ustesinden gelinmeyecek dert vermesinİnşAllah amma nasip neyi denemek istemesek bizlere bulaşıyor yinede denediğimizde pişmanlık vermesin bizlere hayır versin neyi denersek
Günaydın canım inşallahGünaydın kızlar, mutlu bir haftasonu olsun
Erkek cocukta cok cikar diolarKızlar beklenen adet günü bhcg baktıran var mı kaç çıktı benimki 2820 4 haftalık için yüksek gibi gözüküyor aslında sizlerin nasıl
Benim bugun y ada yarin bazen 1 gun oynuyor ama yapmicam . Adet olucam cok eminim2 aydir test bile almiyorum eve.
Nasip canim ama negatif şuan durumAminnn canım aminnn güzel haberini alalım
Benim testim negatif çıktı. Adetlerim düzensiz oldugu icin gecikicem muhtemelen yine döngüm değişecek.@Yoncamirr
Madammor
Sizlerin bat bilgileri ney canlarımolumlu olumsuz...
Grubumuz liste bitmesine mayıs son 2 gün kaldı
Son haberleri güzel almam dileğiyle
Canım inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler. Doktor düzelebilir demiş, demek ki bu durumlar düzeltebiliyor. Takviye vs bişi verdi mi.?Günaydın kizlar bu gün Dr randevum vardi kese alttan muayene ile göründü Dr kese düzensiz dusukte olabilir duzelebilirde dedi kanamalı alan varmış ama benim kanamam yok
Bakalım yoksa hayırlısıyla adet göresin inşllh canımNasip canim ama negatif şuan durumAllah en hayirli zamanda nasip etsin hepimize
Peki ne dedi doktor ne yapmak gerekiyormus? Bence dinlenmen gerek ani hareketler yapma. Ilk zamanlar herkeste boyle tehlikeler oluyor.Günaydın kizlar bu gün Dr randevum vardi kese alttan muayene ile göründü Dr kese düzensiz dusukte olabilir duzelebilirde dedi kanamalı alan varmış ama benim kanamam yok
Kan sulandırıcı verdi canımı nereye aticagimi bilmiyorum eve sigamiyormCanım inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler. Doktor düzelebilir demiş, demek ki bu durumlar düzeltebiliyor. Takviye vs bişi verdi mi.?
1 hafta sonra tekrar gel dedi kese 4.98 mm çok mu küçük acaba şuan 5+4 deyimPeki ne dedi doktor ne yapmak gerekiyormus? Bence dinlenmen gerek ani hareketler yapma. Ilk zamanlar herkeste boyle tehlikeler oluyor.
Canım hiç böyle olma her kadının düşük tehlikesi vardır tutunacaksa tutunur Allah ne derse o olur.Kan sulandırıcı verdi canımı nereye aticagimi bilmiyorum eve sigamiyorm
bi arkadaşımda senin gibi di kesesi kan dolmuş kasiklari şiddetli ağrı oluşmuş ama sürekli yatti ilac kullandi ve iyi oldu içini ferah tut ve yat kalkma ayaklarin altına az yüksek tutacak bisey koy doktor anlatmıştır Rabbım acil sifa versinGünaydın kizlar bu gün Dr randevum vardi kese alttan muayene ile göründü Dr kese düzensiz dusukte olabilir duzelebilirde dedi kanamalı alan varmış ama benim kanamam yok
Adete kaccgun var ? Normal testinizi de atsaydiniz?Eki Görüntüle 2859950 normal testte silik çizgi erken gebelik testinde tek çizgi
Klomenle erken gelişiyor kuzum normal takma kiste yaparsan atarsın yapışık kist değil ki seninki adetle gider ayrıca yapışık olanlar da adetle atıyor.Cnm klomen ben de cok erken yumrtalama yapti ya normalde 13 14. Gun yumrtalama oluyordu bugun 9. Gun pik oldukullanmasa miydim ya kist yapmaz insallh Yusra-61
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?