- 29 Ocak 2016
- 4.031
- 4.089
- 133
- 30
Canım regl olmayı bekliyodun zaten üzülme en aZından sağlıklıca reglini oldun doktora gideblrsn rahat rahat öyle düşünKızlar sonunda regl oluyorum lekelenme ler başladı bu ay da olmadı yani![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım regl olmayı bekliyodun zaten üzülme en aZından sağlıklıca reglini oldun doktora gideblrsn rahat rahat öyle düşünKızlar sonunda regl oluyorum lekelenme ler başladı bu ay da olmadı yani![]()
O zaman bugün işten çıkmadan 2 saat önce su içmeyi bırakayım, eve varınca da hemen yapayım :) Teşekkür ederimmAma gece yapmasan gündüz yapsan canım ya
Durmalısın en azından 2 saat sonra ne olacaksa. Birde 13-18 arası filan yap geceye bırakma gece teste kaçırırsın pik anlamayabilirsn diye düşünüyorm![]()
Çok iyi olur inşallah bulursunO zaman bugün işten çıkmadan 2 saat önce su içmeyi bırakayım, eve varınca da hemen yapayım :) Teşekkür ederimm
Bu sefer olacak insallh. Belirti var en azindanKızlar dün geceden beri geçmeyen bir mide bulantısı var, hadi bakalım hayır olsun![]()
Olsun kaç yaş önemsiz hayırlısıyla olsun da kuzucum ayy senin olsun benim zaten şansım yok adet beklıyorum hemşoBat 3 haziran, şu an kan versem beta hcg’de belli olur gebelik var mı yok mu ama aceleye ne gerek var, betada çıksa bile düzenli artış önemli, ocakta kimyasal geçirmiştim, hiç acele etmeyeceğim bu sefer...hayırlısı ise olsun bu ay diyorum sadece...kardeşi ile arası 5 yaş olacak bu ay olursa, daha fazla arası açılmaz umarım...![]()
Nerde kuzum değerin bakayım da yok kiKiz baksana değerlerime bisi anlamiyorm benYusra-61
Dun gece attm sen uyurkene. Kimse de bisi demio yaNerde kuzum değerin bakayım da yok ki![]()
Aaa öyle mi ? Bu beni rahatlattı. Çok sağol canım sen baya hakimsiz olaya :)Canım 5 güne kadar normal sayılıyo yumurtlama
Yarın sabah inşallah canımYenihayat25 canım sen ne yaptın? Tekrar kontrolün ne zaman?
GörmedimDun gece attm sen uyurkene. Kimse de bisi demio ya![]()
Aaa öyle mi ? Bu beni rahatlattı. Çok sağol canım sen baya hakimsiz olaya :)
Bende merakla bekliyorm kuzum güzel haberle gelesin inşallahYarın sabah inşallah canım
Batina gore cizgi silik Gec dollenme gibi duruo. Cizgi var cnm insallh bebegin seninledirMerhaba Arkadaslar
son adet tarihim 20 Nisan di.
Adetim geciti, hafif migde bulantim da var, yorgunluk var ama hamilemiyim anlayamadim. Bugün sabah iki degisik test yaptim. Düsüncelerinizi söylerseniz sevinirim :)
Ama demek ki kistleşme olunca sürekli pik olblyr ondandı dmeek ki canım 4 gün. Bakalım ne olacak progesteronAaa öyle mi ? Bu beni rahatlattı. Çok sağol canım sen baya hakimsiz olaya :)
Yok kiz hayatimda ilk defa hormon veriyorm bilmiyorm anlamiyiorm da. O bal tarcin beni yakti. Kac yasindaym ilk defa kistim oldu. Kist agrim oldu. Peki napmam lazm. Yani catlamaz mi. E benm cok sasmaz gecen ay ilk defa iki gun once catladi. Testler yanlis mi acabaGörmedimuyumuştum.
Canım çok azcık yumrta çatlama lh ın fshdan yüksek çok hafif zaten fark ettin mi referans vermemişler. Ama bu normal bunu çörek otu bal tarçın yaptı benimle o değerin aynıbu testlerin lh ile fsh son verdiğin hormon da kaç ona bakabilir misin? Varsa merak ettim bu kürü kullanmadan önceki hormon testin varsa onu atar mıısn?
tesekkür ederim. Adet olmamama sasirdim cünkü, ve kasiklarimda da agri var. Yarin tekrar test yapayim o zaman.Batina gore cizgi silik Gec dollenme gibi duruo. Cizgi var cnm insallh bebegin seninlediryarn sabah bir idrar daha yap tekrar cikarsa kan vermeye git. Benim kimyasal oldugu icin temkinliyim de
![]()
Hadi hayrlisi olsun.Rabbim yuzunu guldurur insallah.tesekkür ederim. Adet olmamama sasirdim cünkü, ve kasiklarimda da agri var. Yarin tekrar test yapayim o zaman.
Hayır çatlar birdaha çörek otu bal tarçın ağzımıza sürmeyelim bize verdiği bu iyilik yeterYok kiz hayatimda ilk defa hormon veriyorm bilmiyorm anlamiyiorm da. O bal tarcin beni yakti. Kac yasindaym ilk defa kistim oldu. Kist agrim oldu. Peki napmam lazm. Yani catlamaz mi. E benm cok sasmaz gecen ay ilk defa iki gun once catladi. Testler yanlis mi acaba