Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım amin yumurtlamayı kaçıncı gün görmüştün?

Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar Rabbim tüm gebe kalmış arkadaşların yardımcısı olsun bende bu ay gebelik planlayanlardanım nasipse inşaallah burada hamile kalan arkadaşları görünce umutlanıyorum hemde çok bir düşük hikayem var yani bir kimsyasal gebelik geçirdim bu ay tam 1 yıl oldu geçen 22 nisanda hsg çekildim doktor korunmamamı söyledi ve bir sorun olmadığını söyledi bizde değerlendirdik malum günleri en geç 28.günde adet olurum bu ayın 14 gibi bende bat günü bekliyorum umarım olmam bende hamile kalan arkadaşlar gibi buradan güzel haberleri verebilriim dualarınıza talibim şimdiden herkese hayırlı geceler hayırlı sahurlar

Hoşgeldin canım inşallah güzel haberler veririz hepimiz

Iyi geceler arkadaşlar bise sormak istiyorum 2 aydır gebelik düşündüğüm doktorum ozel olarak folik asit yazdı reçetesiz yani. Markasi regenesis max gayet güzel bi folik asit ama biraz pahalı ilacim bitince folibol 5mg kullansam diyorum şuan elimde mevcut zararı olurmu tavsiye edermisiniz

5 mg doz aşımı oluyor kuzum en uygunu 400 mg diyorlar bi araştır öyle kullan istersen

5 mg doz aşımı oluyor kuzum en uygunu 400 mg diyorlar bi araştır öyle kullan istersen
Anladım canim kiz kardeşim 6 haftalık hamile onada ana sağlıktan vermişler hatta özel doktoru uygun gormemiş ama eczacı kullan demis benimde kayinvalideme vermişler içmiyor ben kullanım diye düşünüyordum pembe mor bi kabı var sormak isterim

Ben de günlük 400 mcg olması yeterli diye biliyorum, folbiol de 5 mg yani yaklaşık 5000 mcg var, günlük 10 katı fazla yani, daha önceden nöral tüp sorunlu hamilelik geçirmiş olanlarda bu dozlar kullanılıyor diye biliyorum, uygun fiyatlı bi folik asit de iş görebilir

allah razı olsun cnm butün dualarını kabul etsin rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasib etsin herbirimize inş.

Canım seninle aynıyız hoşgeldin aramıza bende 20 nisanda hsg çekildim bendede şükür bir şey çıkmadı 6 Mayıs bat hiç belirtim yok inşallah güzel haberler alırız

Solgar marka almayı düşünüyorum hic değilse 2 3 ay kullanırım gebe kalsam sıkıntı değil her ay alırım ama uzun süre her ay almak butceyi biraz zorlucak. Pandemi donemi malum is yok bide ozaman kullanmim o markayı zararı olur falan

Canım seninle aynıyız hoşgeldin aramıza bende 20 nisanda hsg çekildim bendede şükür bir şey çıkmadı 6 Mayıs bat hiç belirtim yok inşallah güzel haberler alırız
Öyle mi canım benim hoşbuldum teşekkür ederim Senin bat tarihin daha erken hadi inşaallah güzel sonuçlarını bekliyorum hepimizin için en güzeli olur inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…