Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canımm hepinize dua etcem bol bol minnak mi var şimdi karnımda
Yaaa annesi ufacıcık bişeyyy ama sen yine de hissediyorsun o tatlışı annelik ne güzel. İnşallah sonuna kadar sağlıklı bir gebelik geçirirsin kuzum. Kolay bir doğumun ardından sağlıklı bir bebek alırsın kucağına. Ömğr boyu seni hüç üzmez, hayırlı bir evlatcık olur sana. Sen nasıl uğraştıysan onun için nasıl sevdiysen hep karşılığını alırsın inşallah. O küçücük yavruya kocaman sevgiler besliyoruz ya o da aynısını sana göstersin inşallah.
Klasik duamı da edeyim hayırlı sağlıklı güzel yüzlü güzel huylu güzel kaderli bi evladın olsun inşallah canım.

Dualarında bizi de unutmadığım için sağ ol kuzucum. Darısı bizlerin de başına inşallah amiiinnnn

Sence ne zaman yapayım canım, tahmini yumurtlama dönemi üstünden 13 gün geçti, evde erken gebelik testi yok normal var, tekrar hayal kırıklığına uğramak istemiyorum, çıkar mı ki
Bence 3 gün daha bekle öyle yap canım daha net olur

İnşallah büyür canım, ben de 4 gün sonra gittiğimde 11 olan 22 olmuştu düşün

İnşallah canım ya kendi vermese bile ben çatlatma ignesini de alıp kullanmak istiyorum bu günleri boş gecirmemeye calisicam büyürse sıkıntı yok deme buyumeme ihtimali var mı kafamda deli sorular

Başka bi hastayla karıştırmış olabilir canum seni. Çünkü ilacı sen istemişsin. Kendi kendine neden verdim acaba diye düşünüp bu sonuca vardo heralde

Ay ne güzel dua ettin hamiş olsam da bana da etsen keşke

Ay ne güzel dua ettin hamiş olsam da bana da etsen keşke
Oooyyy kuzum benim inşallah tez vakitte sen de hamile kalacaksın. Bu neşen gülücüklerin etrafını neşelendiren güzel kalbinin istediğini verecek allahım sana. Güzeller güzeli bi kızın ya da aslan parçası bi oğlun olacak, anneleri gibi herkesi sevebilen, candan vee paylaşmayı seven gözlerine baktıkça dünya duracak sanki, seslerini duydukça güzelleşecek her şey. Tez zamanda inşallah biz de çift çizgiler görüp anne olduk sevinci ile kalp kalbe verip birlikte sevineceğiz inşallah. Birlilte doğuma giderken de yaaa nasıl doğuruyoruz diye soracağız birbirimize yine veeee bu ay inşallah hamile kaldığımızı öğreneceğiz gibi de hissediyorum hisler benden inanması senden dua etmesi hamişlerden hadi be hamişler bi dua be hadi be bi bebek de bize be

Etmem mi canım benim coook dua etcem hepinize randevu alıp gideceğim bakalım artacakmi
Kübracım sana bir şey soracağım, rahmin tarafında karnın böyle gurultu ediyor mu sanki adet olacak gibi? Benşm sadece adetten önce ve adet döneminde olurdu ama 3,4 gündür var adet olcam sanıyorum hatta..

Kızlar keşke şöyle evden kanda şeker ölçen insülin testleri gibi hcg olanı yapsalar ya eziyet çekiyoruz resmen kimsenin aklına gelmiyor mu bu

İnşallah canım ya kendi vermese bile ben çatlatma ignesini de alıp kullanmak istiyorum bu günleri boş gecirmemeye calisicam büyürse sıkıntı yok deme buyumeme ihtimali var mı kafamda deli sorular
Merak etme yumrta varsa onu bir şekilde büyütür klomen yetmezse başka uyarıcı ilaçla sen düşünme büyümez etmezse diye. Doktor çatlar veya çatlamak üzere derse kullanma canım. Bence büyüyecek güzel haberler alacağız inşlh

Canım benim gözlerimi doldurdun, rabbim gönlümüzdekini versin inşallah, dualarımızı karşılıksız bırakmasın iyi ki tanıdım sizi

Her şeyin kolayı olsa nasıl güzel olur değil mi
Yani yıl olmuş 2021 yapsınlar bir zahmet dimi yani kanda kovid ölçen test kitlerini bile yaptılar yaa, kesinlikle bu işin arkasında hastane lobisi var, yani bir bakıma büyük bir sektör bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…