Yok canım millet her gün ve gün aşırı ilişki ile bu özel dönemi değerlendirirken biz bir kere anca deneyebiliyoruzNasıl yani gün aşırı olunca yumurta döllenmiyor mu hergün mü olması lazım
Benim kız da gece yatağıma geliyor adam kaçıyor yataktan.He yaa bide oğlan var 5 yaşında hiç fırsatımız olmuyor bu ay 3 4 kere anca fıtsat bulduk
onun neden çabuk tutuğunu anlıyorum şimdi gece gündüz akşam üstü hiç farketmiyordu
Çok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun şu mübarek ayda hepimiz muradımıza erelim inşallahGördüüm inşallah seninle bebikin canımkan ver de netleşşin. Rabbim sağlıklı gebelik geçirmeyi hayırlı evlat kucağına almayı nasip etsin canım bizlere de dua etmeyi unutma
Bazen günaşırı bile yetmiyo 2 gün üst üste olursa ne alaa ay valla bu kadar önemliymiş günler hiç korunmaya gerek yokmuş yaaYok canım millet her gün ve gün aşırı ilişki ile bu özel dönemi değerlendirirken biz bir kere anca deneyebiliyoruz..
Bu esnada da ya yumurtlama olmuş geç kalmış olunabiliyor ya da erken olup ziyan oluyor bilemiyoruz artık
Ayyy korktum vallaYok canım millet her gün ve gün aşırı ilişki ile bu özel dönemi değerlendirirken biz bir kere anca deneyebiliyoruz..
Bu esnada da ya yumurtlama olmuş geç kalmış olunabiliyor ya da erken olup ziyan oluyor bilemiyoruz artık
İnşallah gülüm sen yapmadın dimi bi daha test?Canım olumlu düşünüyoruz lütfen enerjini düşürme ben inanıyorum daha kırmızı çizgiler görücez
Oh kuzum sağol ya bugün çatlar diye bekliyordum ama devam etti yarın çatlar inşallahevet cnm olgunlaşıyor ve çatlıyor 3 gün süren bile var merak etme
Yok canım yapmadım yeter bugünlükİnşallah gülüm sen yapmadın dimi bi daha test?
O kafa ile de konsantre olmak zor işBazen günaşırı bile yetmiyo 2 gün üst üste olursa ne alaa ay valla bu kadar önemliymiş günler hiç korunmaya gerek yokmuş yaa
Kac gun sonra kan verdin canjmKızlar beta 28.33 ama sevinemedim adet olacak gibi hissediyorum kendimi ağrım var çok
Öyle oluyor zaten. Beklediginde değil beklemediğinde geliyor.Ayyy korktum vallaolsun olsun belki de hiç beklemediğin bi günden tutar canım
Tmm cnm yaptığın zaman atYok canım yapmadım yeter bugünlüksabaha Allaha kerim
Birde işin bu tarafı var :)) birini yapsak ikinci için buna hazır olmamız lazımBenim kız da gece yatağıma geliyor adam kaçıyor yataktan.
Yanıyorsun fuat abiiiiNe düşüneceğimizi biliyoruzzzzzzz
Tamam canım sende yaparsan atarsınTmm cnm yaptığın zaman at
Kıııızzz 2. Çizgiyi gördüm ben hayırlı uğurlu olsun inşallahKızlar buda benim testim 3 gün geciktim inşallah boşa ümitlenmemişimdir
MaşallahKızlar buda benim testim 3 gün geciktim inşallah boşa ümitlenmemişimdir
Doldu taştı canım bu grup bulaşıcıNe biliyim bir kaç gün burada da takılmadım çok takmıyım zamanı farklı geçireyim diye faydasıda olmadıEe kimler hamiş ben yetişemedim çok sayfa olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?