Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nasıl yani gün aşırı olunca yumurta döllenmiyor mu hergün mü olması lazım
Yok canım millet her gün ve gün aşırı ilişki ile bu özel dönemi değerlendirirken biz bir kere anca deneyebiliyoruz ..
Bu esnada da ya yumurtlama olmuş geç kalmış olunabiliyor ya da erken olup ziyan oluyor bilemiyoruz artık

Gördüüm inşallah seninle bebikin canım kan ver de netleşşin. Rabbim sağlıklı gebelik geçirmeyi hayırlı evlat kucağına almayı nasip etsin canım bizlere de dua etmeyi unutma
Çok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun şu mübarek ayda hepimiz muradımıza erelim inşallah

Bazen günaşırı bile yetmiyo 2 gün üst üste olursa ne alaa ay valla bu kadar önemliymiş günler hiç korunmaya gerek yokmuş yaa

Ayyy korktum valla olsun olsun belki de hiç beklemediğin bi günden tutar canım

Bazen günaşırı bile yetmiyo 2 gün üst üste olursa ne alaa ay valla bu kadar önemliymiş günler hiç korunmaya gerek yokmuş yaa
O kafa ile de konsantre olmak zor iş .
Her gün hele baya zor .
Kızımda 1 kez deneme ile tutmuştu ama doktor takip etti ovulasyonu.
Şimdi gavur ellerde doktor yüzü görmek ne mümkün. Gayet normal 1 yıl deneyin dedi . Bu performansla 50 yaşına kadar deneriz diyorum eşime .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…