Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım yaşın geç istersen 6 ay doğal yollarla denemeye bak ama istemedende doktora gidip hormon testi yatırabilirsin bide esin sperm testi yaptirsin biz 2. Ayınızda gittik benim tiroitlerim biraz yüksek çıktı ilaç tedavisi başladık birde esim de sperm sorunu var gibi ama emin olamayız ultrosana gir ayrıntılı bakalim dedi doktor. Şuan 4.5 ay oldu ramazan sonrası gebelik olmazsa tekrar kontrollerimiz var

exclusive canımcım benim çok hafif kanamam oldu ilaçla sökülme hemen oluyor mu kanama artıyor mu canım peçeteye silince geliyor daha yok sonra
ilacı bırak canım yarın normal adet düzenine dönersin yok kanama artmıyor canım normal düzende gidiyor hiç bi farkı yook sadece ilacı bırak birde ilacı tekrar kullanacaksan yumurtlamadan sonra kullan yumurtlamayı engelliyor yumurtlamadan sonra kullanırsan da yumurtanın daha sağlıklı döllenmesini ve sağlıklı bi şekilde rahime yerleşmesini sağlıyormuş istersen ovulasyonda çatlamadan sonra günde 1 tane elinde ilaç kaldıysa o şekilde kullanabilirsin gebeliğe faydalı bi ilaç sağlıksız bi yumurtlama olduysada yumurtayı adetle dışarı atıyor o süreçtede hormonları dengeliyor rahimi temizliyor güzel bi ilaç yani :)

Benim de bitti 5. gün daha yapmadım çatlama görünce bıraktım için içini yiyor sonuç ne olcak diye bat 14 mayıs
Zaten bu adete kadar olan süreç hiç geçmiyor ya Ama bende herhangi bir belirti olmadığı için test yapmayı düşünmüyorum. Evde erken gebelik testi var ama o kadar ümidim yok ki 6 gün beklemeyi düşünüyorum

Geçen ay erken gebelik testi yapmıştım silik çizgi çıkmıştı umitlendim normal test aldım cikmadi hasta oldum o yüzden erken gebelik testlerine de güvenmiyorum bu ay yapmıyorum o yüzden bekliyorum bat gününü iste kızlar

Merhaba,
iki gündür ovulasyon kiti yapıyorum ve çizgi çıkıyor. bir tutturamıyorum zamanı. Tr de iken dr ile kolayca halletmiştik ilk gebeliğimi ancak şuan iş başa düştü.
Bu pik normalde sadece 1 kez mi çizgi veriyor kızlar bilen varsa açıklayabilir mi?

Hayır ikisinin de aynı koyulukta olması lazım testlerin ya da t çiZgisinin daha koyu çıkması lazım

Ne güzel anlatmışsın varya nerde arasa insanın bulamayacağı şekilden vayy be neler var çook teşekkür ederim. Benim çok azcık oldu durdu daha gelen giden yok şuan. Bırakim mi yani? İlaç daha çok var duruyor 10 taneden fazlası? O dediğin içinde kullanırım sağlıksızsa atsın adet olayım birdahakine aşılama günüm gelsin isterim adet geçikmesi olmadan exclusive sana yazınca seni etiket yapıcam çünkü bazı msjlarımı görmüyorsun cvp gelmiyor senden

Merhaba istersen testlerini paylaşabilirsin. Genelde bir kez t çizgisi koyuluk içinde oluyor bazen olası durumlarda var tabi ki bunun için görmekıen iyisi testleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…