Evet canım bitti ya 6 Mayıs yada 8 Mayıs bazen iki gün oynuyorB
Bat Ne zamandı senin canım ovulasyon bitti dimi
Canım yaşın geç istersen 6 ay doğal yollarla denemeye bak ama istemedende doktora gidip hormon testi yatırabilirsin bide esin sperm testi yaptirsin biz 2. Ayınızda gittik benim tiroitlerim biraz yüksek çıktı ilaç tedavisi başladık birde esim de sperm sorunu var gibi ama emin olamayız ultrosana gir ayrıntılı bakalim dedi doktor. Şuan 4.5 ay oldu ramazan sonrası gebelik olmazsa tekrar kontrollerimiz varMerhabalar bat 28 mayıs yaş 26 2 aydır istiyoruz henüz kullandığım takviye birşey yok.
Çocuk istemeye başlamadan önce bi seneyi aşkın doğum kontrol ilacı kullandım bıraktıktan sonra ilk ay denemeye başladık adetime 5 gün kala lekelenme oldu bende tutunma lekesi sandım ama sonraki gün adet oldum. Moralim çok bozuldu açıkçası kendimi hamilelige çok hazırlamıştım. Sizce doktora gitmeli miyim ?gidip ne dicem onu da bilmiyorum ama ?
Benim de bitti 5. gün daha yapmadım çatlama görünce bıraktım için içini yiyor sonuç ne olcak diye bat 14 mayısEvet canım bitti ya 6 Mayıs yada 8 Mayıs bazen iki gün oynuyor
ilacı bırak canım yarın normal adet düzenine dönersin yok kanama artmıyor canım normal düzende gidiyor hiç bi farkı yook sadece ilacı bırak birde ilacı tekrar kullanacaksan yumurtlamadan sonra kullan yumurtlamayı engelliyor yumurtlamadan sonra kullanırsan da yumurtanın daha sağlıklı döllenmesini ve sağlıklı bi şekilde rahime yerleşmesini sağlıyormuş istersen ovulasyonda çatlamadan sonra günde 1 tane elinde ilaç kaldıysa o şekilde kullanabilirsin gebeliğe faydalı bi ilaç sağlıksız bi yumurtlama olduysada yumurtayı adetle dışarı atıyor o süreçtede hormonları dengeliyor rahimi temizliyor güzel bi ilaç yani :)exclusive canımcım benim çok hafif kanamam oldu ilaçla sökülme hemen oluyor mu kanama artıyor mu canım peçeteye silince geliyor daha yok sonra
Zaten bu adete kadar olan süreç hiç geçmiyor yaBenim de bitti 5. gün daha yapmadım çatlama görünce bıraktım için içini yiyor sonuç ne olcak diye bat 14 mayıs
Merhaba,Canım valla benim izlediğim videolara göre filan edindiğim tecrübeye göre pik öylesine olmuyor canım lh artışı zirvede olunca oluyor sonuçta bu kitler öylesine hazırlanmıyor.Tabi istisna olanlar oluyor onlar ayrı pco olanlar mesela sürekli pozitif olabiliyor.
Hayır ikisinin de aynı koyulukta olması lazım testlerin ya da t çiZgisinin daha koyu çıkması lazımMerhaba,
iki gündür ovulasyon kiti yapıyorum ve çizgi çıkıyor. bir tutturamıyorum zamanı. Tr de iken dr ile kolayca halletmiştik ilk gebeliğimi ancak şuan iş başa düştü.
Bu pik normalde sadece 1 kez mi çizgi veriyor kızlar bilen varsa açıklayabilir mi?
Bunu bende kaç defa yaşadım sonu hüsran oldu inşallah senin bebişin vardır canımKızlar çok belirtim olunca dayanamadım baktım. Hayalet bi çizgi görüyorum ama fotoda belli olmuyor. Eşim de gördü kafayı yicem.
Canım bende görüyorum inşallah varAyy kızlar ben kaset testte yaptım dayanamadım silik çıktı acaba var mı siz görüyomusunuz
Hayali bende görüyorum canim ne kadar var batinaAyy kızlar ben kaset testte yaptım dayanamadım silik çıktı acaba var mı siz görüyomusunuz
karın ağrısı ve çok üşüme var sadece heran adet olcak gibiyim korkuyorum sahurada uyanamadım baygın yatıyorumSen nasılsın varmı belirtiler
Kıyamam canım Allah sabırlar versinkarın ağrısı ve çok üşüme var sadece heran adet olcak gibiyim korkuyorum sahurada uyanamadım baygın yatıyorum
karın ağrısı ve çok üşüme var sadece heran adet olcak gibiyim korkuyorum sahurada uyanamadım baygın yatıyorum
Ne güzel anlatmışsın varya nerde arasa insanın bulamayacağı şekildenilacı bırak canım yarın normal adet düzenine dönersin yok kanama artmıyor canım normal düzende gidiyor hiç bi farkı yook sadece ilacı bırak birde ilacı tekrar kullanacaksan yumurtlamadan sonra kullan yumurtlamayı engelliyor yumurtlamadan sonra kullanırsan da yumurtanın daha sağlıklı döllenmesini ve sağlıklı bi şekilde rahime yerleşmesini sağlıyormuş istersen ovulasyonda çatlamadan sonra günde 1 tane elinde ilaç kaldıysa o şekilde kullanabilirsin gebeliğe faydalı bi ilaç sağlıksız bi yumurtlama olduysada yumurtayı adetle dışarı atıyor o süreçtede hormonları dengeliyor rahimi temizliyor güzel bi ilaç yani :)
MerhabaMerhaba,
iki gündür ovulasyon kiti yapıyorum ve çizgi çıkıyor. bir tutturamıyorum zamanı. Tr de iken dr ile kolayca halletmiştik ilk gebeliğimi ancak şuan iş başa düştü.
Bu pik normalde sadece 1 kez mi çizgi veriyor kızlar bilen varsa açıklayabilir mi?
Hayırlı olsun cnm rabbim kucağına almayı nasip etsinKızlar 28.37MaviliGizem
Canim gayet yüksek aslında neden oyle düşündün kiKızlar beta 28.33 ama sevinemedim adet olacak gibi hissediyorum kendimi ağrım var çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?