Haydi bakalım bizide meraklandirma hemen yazSağlık ocağına doğru ilerliyorum bunun birde sonucunu beklemekte var
Off nasil geçecek bu dakikalarSaat 15:30 dan sonra
15:30 da çıkmayabilir bi arayip sorarsın dedi ya çıkmazsaOff nasil geçecek bu dakikalar
Ahh bugun kanda da biraz yüksek çıkar belki kuzum kesin var yani baksanaKızlar ya dayanamadım yine test yaptım koyulasmis baya
Sayfayı yenileyip durursun artik15:30 da çıkmayabilir bi arayip sorarsın dedi ya çıkmazsae nabizdan da takip etcem
Bir de bu kullandığın testin markası ne acaba ??Kızlar ya dayanamadım yine test yaptım koyulasmis baya
15:30 da mesaim başlayacak bugünSayfayı yenileyip durursun artikçalışıyor musun ? Çalışıyorsan zaman daha çabuk geçebilir
Miratech canımBir de bu kullandığın testin markası ne acaba ??
Eyvah eyvah, ac bir hint filmi zaten 3 saat sürüyor bak zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın bile kuzum15:30 da mesaim başlayacak bugün
Geçen ay da böyle oldu kan verdim 8 çıktı sonra adet oldumAhh bugun kanda da biraz yüksek çıkar belki kuzum kesin var yani baksana
Tamam canim sagolasinMiratech canım
Müge anlı yi bekliyorum o beni oyalar birazEyvah eyvah, ac bir hint filmi zaten 3 saat sürüyor bak zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın bile kuzum
Bence 8 den yüksek cikqr gibi ya ne bileyim, insallah bebisin sana sıkı sıkı tutunmusturGeçen ay da böyle oldu kan verdim 8 çıktı sonra adet oldum
Tabi o da iyi fikitMüge anlı yi bekliyorum o beni oyalar biraz
Uyuyor muhtemelen l
İnsalah çok korkuyorum geçen ay da çok ağrım olmuştu doktor gebelikte normal değil bu kadar ağrının olması demişti şimdide aynı ağrılar olunca acaba yine olmayacakmi diye korkuyorumBence 8 den yüksek cikqr gibi ya ne bileyim, insallah bebisin sana sıkı sıkı tutunmustur
Hergün test atıp sevindiriyorum kızı beni unutup hergün seviniyorUyuyor muhtemelen l
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?