Ondan canım valla haklısın biz direk sonuca odaklanıyoruz onlar direk başka şeylereBir de sözde benimki çok istiyor hiç istemese çaktırmadan kırmızı boyayacak bak çift çizgi diyecekşeytan diyor git çift çizgi boya aaa pozitif de, sonraaa şakaaaaaa işte biz gaddar değiliz anacım ondan kaybediyoz
Canım izlemedin mi abla istediğiniz kadar yapın günde 3 veya 5 fark etmez diyor birde zaten fazla yapmak lazım ki uyarmak amaçlı adet gelsin sır orada. Zaten yumurtlma içinde yapılması iyiymiş ben devam ediyorum olana kadar bakalım bugünde gelmedi orası ayrı durum.Ya daha fazla yapmak gerekir diye düşünmemiştim bide korkuyorum da kendi kendime iş yapmış olmay.diye düşünüyorum gecmi yumurtlicaktim yoksa beklesemiydim.kafam.karisik ya
Ben keyfine yapacaktım canım. Laboratuvar da zaten yaptırdım iki kereBde duydum var evde sperm testi ama laboratuvar daha detaylı bakıyor spermlerde şekil bozuklugu olup olmadiginada bakiyorlar
Ayy aynen delirtiyo beni biz zıt karakterleriz yeni evliyiz ama zıtlar birbirini çeker ama evliyken çook zorr. Daha ben ogun ilişki diyorum o yok yarın valla nasıl çocuk yapcaz bilemedim. Sizin yine oturmuştur 3 yılda evlilikAy bizde ne zaman cocukla ilgili bir hayal kursak hep bir anlaşmazlık ben a diyosan o büç yıldır evliyim ilk kez cocuk düşünmeye başladım ama o kadar uç ki fikirlerimiz bazen yine yolun başında vazgeçsem mi diyorum Erkekler neden böyle ya
İşin bitince sende ona trip at kuzum de ki 2 gün önce senle barışmak zorunda kaldım ama şimdi de ben tribime devam ediyorum deOff kızlar ya moralim bozuldj adama trip attım ay ne zormuş bu iş yaa hergün hergün ayaklarına kapancaz
Yaa çok da tatlıydı beklemiyordum böyle sonuç
Tam heh bu ay oldu derken ben
Ne demek herzaman teşekkür ederimAnladım kuzum çok sağol tecrübeni paylaştığın içinçok tatlısın
İnşllah bu kadar sabır ettiğine değer bilinmez canımKizlar benim bata 1 gün kaldı .1 Mayıs .Günü gününe oluyorum genelde .Eğer olmazsam .Test yapacağım.İlk defa test yapmadan bu kadar dayandım
Hadi inşallah güzel haberler. Benim 2 mayıs bugün yaptım normal test negatif,Kizlar benim bata 1 gün kaldı .1 Mayıs .Günü gününe oluyorum genelde .Eğer olmazsam .Test yapacağım.İlk defa test yapmadan bu kadar dayandım
Ay zaten şu kritik 5 gün geçsin suratına bakmicam yaa off ne zormuş bu aslında gün aşırı yapıyoruz ama hergün diyo ebru abla bende hergün olsun diyorum bizimki dinlemi yoİşin bitince sende ona trip at kuzum de ki 2 gün önce senle barışmak zorunda kaldım ama şimdi de ben tribime devam ediyorum de
Yarın kan verecektim sevinecektik ya hani yineAy deliler ayolkan verdin mi kız sen
Amaa haksızlık sayabilecek batım bile yokKaldıııııııı 5hadi o 5 te bitsin hemen
Bence geçme sonra istersen yok vakit alabilir.Ay bizde ne zaman cocukla ilgili bir hayal kursak hep bir anlaşmazlık ben a diyosan o büç yıldır evliyim ilk kez cocuk düşünmeye başladım ama o kadar uç ki fikirlerimiz bazen yine yolun başında vazgeçsem mi diyorum Erkekler neden böyle ya
Bende olacağını düşünmüyorum nedenseHer an adet olacakmisim gibi ağrım var çok korkuyorum
Yakınmış .Ben de bir tane test var .Yoksa yapardım ama adet belirtilerim de var .Negatif gormek istemiyorum artık .En azından direkt adet olayım .,Hadi inşallah güzel haberler. Benim 2 mayıs bugün yaptım normal test negatif,
Canım bizim üroloji doktorumuz bir gün arayla dedi sperm içerde yaşıyor hiç kaliteyi düşürmeye gerek yok boşalmadığın gün iyi beslen dedi. demek depoyu mu dolduruyorlar o boş olan günde bilmiyorum ama doktor öyle söyledi yaniAy zaten şu kritik 5 gün geçsin suratına bakmicam yaa off ne zormuş bu aslında gün aşırı yapıyoruz ama hergün diyo ebru abla bende hergün olsun diyorum bizimki dinlemi yo
Benim de öyle ..Her an adet olacakmisim gibi ağrım var çok korkuyorum
İnşallah güzel güzel adetini olda kuzum batını da birlikte sayarız. Görünen o ki ben de öbür aya kayacağım zatenAmaa haksızlık sayabilecek batım bile yokne güzel ohh kalmış 5
Kız normal ya o, o da gebelik belirtisi. Sakin olllllHer an adet olacakmisim gibi ağrım var çok korkuyorum
Canım aslında hamilelik herkeste farklı..Ben kızıma hamileyken mesela, mide bulantım hiç olmadı neredeyse, çok rahat bir hamilelik geçirdim. 39+3 ‘te yani 40.haftamda doğurdum, 3.400 grAyyy inşallah kuzucum yahamilelik süreci çoook zor geçiyor zaten ayrıca bi destek lazım hepimize
Valla kuzum sıra bana da geldi. Ben yaptırmadım, yaptırmayacağım. Korunmak falan gerekiyormuş sonra bi süre. Hiç bekleyemem vallaKizlar ben cumartesi için korona aşısı için randevu aldım.İlkokul ogretmeniyim.Asi sırası bana geldi .Hamile isem yarın test yapsam çıkar mı.İlk 3 ayda önermiyorlar.Ates yükseldiği için bebeğin beynine zarar verebiliyormus .Bunu okuyunca korktum .Hamileler ilk 3 aydan sonra yaptırsın diyorlar.Fikri olan var mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?