Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ondan canım valla haklısın biz direk sonuca odaklanıyoruz onlar direk başka şeylere

Ya daha fazla yapmak gerekir diye düşünmemiştim bide korkuyorum da kendi kendime iş yapmış olmay.diye düşünüyorum gecmi yumurtlicaktim yoksa beklesemiydim.kafam.karisik ya
Canım izlemedin mi abla istediğiniz kadar yapın günde 3 veya 5 fark etmez diyor birde zaten fazla yapmak lazım ki uyarmak amaçlı adet gelsin sır orada. Zaten yumurtlma içinde yapılması iyiymiş ben devam ediyorum olana kadar bakalım bugünde gelmedi orası ayrı durum.
Bde duydum var evde sperm testi ama laboratuvar daha detaylı bakıyor spermlerde şekil bozuklugu olup olmadiginada bakiyorlar
Ben keyfine yapacaktım canım. Laboratuvar da zaten yaptırdım iki kere birde evde çalışmalar yapayım heyecan merak benimkisi illla birşeye el atacam yapmadım olmasın

Ayy aynen delirtiyo beni biz zıt karakterleriz yeni evliyiz ama zıtlar birbirini çeker ama evliyken çook zorr. Daha ben ogun ilişki diyorum o yok yarın valla nasıl çocuk yapcaz bilemedim. Sizin yine oturmuştur 3 yılda evlilik

Off kızlar ya moralim bozuldj adama trip attım ay ne zormuş bu iş yaa hergün hergün ayaklarına kapancaz
İşin bitince sende ona trip at kuzum de ki 2 gün önce senle barışmak zorunda kaldım ama şimdi de ben tribime devam ediyorum de

Tam heh bu ay oldu derken ben
Yaa çok da tatlıydı beklemiyordum böyle sonuç
Anladım kuzum çok sağol tecrübeni paylaştığın için çok tatlısın
Ne demek herzaman teşekkür ederim
Kizlar benim bata 1 gün kaldı .1 Mayıs .Günü gününe oluyorum genelde .Eğer olmazsam .Test yapacağım.İlk defa test yapmadan bu kadar dayandım
İnşllah bu kadar sabır ettiğine değer bilinmez canım

İşin bitince sende ona trip at kuzum de ki 2 gün önce senle barışmak zorunda kaldım ama şimdi de ben tribime devam ediyorum de
Ay zaten şu kritik 5 gün geçsin suratına bakmicam yaa off ne zormuş bu aslında gün aşırı yapıyoruz ama hergün diyo ebru abla bende hergün olsun diyorum bizimki dinlemi yo

Bence geçme sonra istersen yok vakit alabilir. Eşin istemiyor mu çocuk neden uç?

Kizlar ben cumartesi için korona aşısı için randevu aldım.İlkokul ogretmeniyim.Asi sırası bana geldi .Hamile isem yarın test yapsam çıkar mı.İlk 3 ayda önermiyorlar.Ates yükseldiği için bebeğin beynine zarar verebiliyormus .Bunu okuyunca korktum .Hamileler ilk 3 aydan sonra yaptırsın diyorlar.Fikri olan var mı??

Ay zaten şu kritik 5 gün geçsin suratına bakmicam yaa off ne zormuş bu aslında gün aşırı yapıyoruz ama hergün diyo ebru abla bende hergün olsun diyorum bizimki dinlemi yo
Canım bizim üroloji doktorumuz bir gün arayla dedi sperm içerde yaşıyor hiç kaliteyi düşürmeye gerek yok boşalmadığın gün iyi beslen dedi. demek depoyu mu dolduruyorlar o boş olan günde bilmiyorum ama doktor öyle söyledi yani

Ayyy inşallah kuzucum ya hamilelik süreci çoook zor geçiyor zaten ayrıca bi destek lazım hepimize
Canım aslında hamilelik herkeste farklı..Ben kızıma hamileyken mesela, mide bulantım hiç olmadı neredeyse, çok rahat bir hamilelik geçirdim. 39+3 ‘te yani 40.haftamda doğurdum, 3.400 gr yani demem o ki kendini şartlandırma, belki seninki benim hamileliğimden bile güzel geçer..hamile kalırsak , grupta moral veririm ben merak etmeyin hea epidural sezaryenle doğurtuldum orası ayrı, doğurdum diyemem doğurtuldum Doktor öyle uygun gördü hiç çatlak da olmadı karnımda, Lierac diye bir krem var onun sayesinde , 2 kutu kullandım

Valla kuzum sıra bana da geldi. Ben yaptırmadım, yaptırmayacağım. Korunmak falan gerekiyormuş sonra bi süre. Hiç bekleyemem valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…