Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya daha fazla yapmak gerekir diye düşünmemiştim bide korkuyorum da kendi kendime iş yapmış olmay.diye düşünüyorum gecmi yumurtlicaktim yoksa beklesemiydim.kafam.karisik ya

Ramazan,iş güç derken bu aydan ümidimi kestim gibiyumurtlama gününden 2 gün öncesi ile 4 gün sonrasını değerlendirebildik. Takvime göre bakıyorum test yapmadım. Benimki gibi Yumurtlama gününden önce yada adete yakın hamile kalan varmı acaba. Ben kestim ümidi bu ay da ama merak da ediyorum

Yumurtlama gününden sonra 24 saat yaşıyor ama spermler çok kaliteliyse onlar 36 saat beklemiş olabilir rahimde

Off biz çok takıyoruz yaa olcağı varsa tekte bile hamile kalıyorlar hiç belli olmaz yani

Off kızlar ya moralim bozuldj adama trip attım ay ne zormuş bu iş yaa hergün hergün ayaklarına kapancaz
Ay bizde ne zaman cocukla ilgili bir hayal kursak hep bir anlaşmazlık ben a diyosan o b üç yıldır evliyim ilk kez cocuk düşünmeye başladım ama o kadar uç ki fikirlerimiz bazen yine yolun başında vazgeçsem mi diyorum Erkekler neden böyle ya

Allahım acil şifalar versin canim çok geçmiş olsun

Ay valla felaket tellagi yapmak istemiyorum ama o çocuk olduktan sonra asıl o zaman atmak istiyorsun adamı evden gercekten berbat bir yıldı hayatımızda hic etmediğimiz kavgaları etmiştik cocuk doğduktan sonra çocuk bir sallıyor evliliği sonra cuk diye yerine oturtuyor

Eşine o kadar güldüm ki ama muhtemelen başıma gelse o an bogabileeggim sinirlikte şeyler yapmış bende korunurken korkup bisey olmamıştır değil mi diye sorduğumda kesin olmuştur o yolunu bulmuştur diye içime ediyordu o yüzden bosver bilmiyorlar onlar nereye ne yolladiklarini

Ne güzel kızın olur belki yumurtlama öncesi ilişki olunca bozma moralini

Ay doğrudur valla hayalleriyle bile tartışıyosak gerçeğini düşünemedim

Anladım kuzum çok sağol tecrübeni paylaştığın için çok tatlısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…