Bunu ilk defa duyuyorum aaa
Ya daha fazla yapmak gerekir diye düşünmemiştim bide korkuyorum da kendi kendime iş yapmış olmay.diye düşünüyorum gecmi yumurtlicaktim yoksa beklesemiydim.kafam.karisik yaİyi gelmiştir bence ilaçla düşüyor benim düşmüştü birde 1.5 ay kullandım düşün sadce levitrondudaha hiç yok triod çıkmadı çok şükür.
Ooo az yapmışsın sen o kadarcıktan çözülmez ki ben 5 defa yaptımsen baya unutuyorsun canım genelde var mı unıtkanlığın
İnşallahhhh aminn canım benim
Bunu ilk defa duyuyorum aaa
Poli kistik overPco ne kızlar?
Saol canım artık kısmet tutar inşallahAyy Allah kolaylık versin canım
Yumurtlama gününden sonra 24 saat yaşıyor ama spermler çok kaliteliyse onlar 36 saat beklemiş olabilir rahimdeRamazan,iş güç derken bu aydan ümidimi kestim gibiyumurtlama gününden 2 gün öncesi ile 4 gün sonrasını değerlendirebildik. Takvime göre bakıyorum test yapmadım. Benimki gibi Yumurtlama gününden önce yada adete yakın hamile kalan varmı acaba. Ben kestim ümidi bu ay da ama merak da ediyorum
Off biz çok takıyoruz yaa olcağı varsa tekte bile hamile kalıyorlar hiç belli olmaz yaniRamazan,iş güç derken bu aydan ümidimi kestim gibiyumurtlama gününden 2 gün öncesi ile 4 gün sonrasını değerlendirebildik. Takvime göre bakıyorum test yapmadım. Benimki gibi Yumurtlama gününden önce yada adete yakın hamile kalan varmı acaba. Ben kestim ümidi bu ay da ama merak da ediyorum
Puhahahhaha hayıııırrr eğitimcileri de kaybedemeyiz o alemdeDaha yasağın ilk günü dur bakalıminşallah yasağın son günü kendimizi kocamla tiktok çekerken bulmam,
Ahahahahha
Tam heh bu ay oldu derken ben
Ay bizde ne zaman cocukla ilgili bir hayal kursak hep bir anlaşmazlık ben a diyosan o bOff kızlar ya moralim bozuldj adama trip attım ay ne zormuş bu iş yaa hergün hergün ayaklarına kapancaz
Allahım acil şifalar versin canim çok geçmiş olsunUmarım acil şifa olurtiroid cokzor mesela dün gece panik atak yaşıyordu sol kol uyuşması vardı hemen acile gittik oysa beni dinlese bir iki nefes çalışsak papatya çayı yapsam geçerdi çok evhamlı oluyor ama onunda suçu değil hep tiroid yüzünden
Ay valla felaket tellagi yapmak istemiyorum ama o çocuk olduktan sonra asıl o zaman atmak istiyorsun adamı evden gercekten berbat bir yıldı hayatımızda hic etmediğimiz kavgaları etmiştik cocuk doğduktan sonra çocuk bir sallıyor evliliği sonra cuk diye yerine oturtuyorAy bizde ne zaman cocukla ilgili bir hayal kursak hep bir anlaşmazlık ben a diyosan o büç yıldır evliyim ilk kez cocuk düşünmeye başladım ama o kadar uç ki fikirlerimiz bazen yine yolun başında vazgeçsem mi diyorum Erkekler neden böyle ya
Eşine o kadar güldüm ki ama muhtemelen başıma gelse o an bogabileeggim sinirlikte şeyler yapmışBir de sözde benimki çok istiyor hiç istemese çaktırmadan kırmızı boyayacak bak çift çizgi diyecekşeytan diyor git çift çizgi boya aaa pozitif de, sonraaa şakaaaaaa işte biz gaddar değiliz anacım ondan kaybediyoz
Ne güzel kızın olur belki yumurtlama öncesi ilişki olunca bozma moraliniRamazan,iş güç derken bu aydan ümidimi kestim gibiyumurtlama gününden 2 gün öncesi ile 4 gün sonrasını değerlendirebildik. Takvime göre bakıyorum test yapmadım. Benimki gibi Yumurtlama gününden önce yada adete yakın hamile kalan varmı acaba. Ben kestim ümidi bu ay da ama merak da ediyorum
Ay doğrudur valla hayalleriyle bile tartışıyosak gerçeğini düşünemedimAy valla felaket tellagi yapmak istemiyorum ama o çocuk olduktan sonra asıl o zaman atmak istiyorsun adamı evden gercekten berbat bir yıldı hayatımızda hic etmediğimiz kavgaları etmiştik cocuk doğduktan sonra çocuk bir sallıyor evliliği sonra cuk diye yerine oturtuyor
Anladım kuzum çok sağol tecrübeni paylaştığın içinCanım valla benim izlediğim videolara göre filan edindiğim tecrübeye göre pik öylesine olmuyor canım lh artışı zirvede olunca oluyor sonuçta bu kitler öylesine hazırlanmıyor.Tabi istisna olanlar oluyor onlar ayrı pco olanlar mesela sürekli pozitif olabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?