Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tam büyümeyince ne oluyor yumurta döllenmiyor dimi

E
İlk hamileligimdede aynisi oldu. Idrar testi Pozitif çıktıktan 2 hafta sonra gittim. Kalp atışlarını duyamadık 1 hafta sonraya gün verdi doktor 6.6gunde duymustuk. Onun için yine bekleyeyim dedim
Ben de bunu merak ediyorum canım. Sıkıntı olmaz de mi hemen gitmemek.

Tam büyümeyince ne oluyor yumurta döllenmiyor dimi
Mesela 15-14 mm yumurta olur büyümeden çatlarsa döllenme oluyor canım sıvı oluyor çatlayan ama istenilen büyüklüğe ulaştı mı ulaşmadı mı bilinmez işte
Hemen alalım nasıl kaçırdık bunu
Sorma ya bakıcam bir araştırıp hep kendime almim eşime de alayım
İlk hamileligimdede aynisi oldu. Idrar testi Pozitif çıktıktan 2 hafta sonra gittim. Kalp atışlarını duyamadık 1 hafta sonraya gün verdi doktor 6.6gunde duymustuk. Onun için yine bekleyeyim dedim
Tamam canım o zaman anladım güzel olur inşlh bekleyişin

Hahahah selizaycım,gizemcim çok tatlısınız Selizay MaviliGizem Çok güldüm buna aslında bizler, bizim bu kocalar gibi olayı tiye alsak çok umursamasak çoooktan hamileydik belki birazda onlar gibi mi takılsak onlar üstüne düşse

Yusra-61 Kuzum peki ovülasyon testinde çok net çizgi olursa istenen boyuta ulaşmış mı oluyor acaba bilgin var kı bu konuda

Bir de sözde benimki çok istiyor hiç istemese çaktırmadan kırmızı boyayacak bak çift çizgi diyecek şeytan diyor git çift çizgi boya aaa pozitif de, sonraaa şakaaaaaa işte biz gaddar değiliz anacım ondan kaybediyoz

Kızlar kapanma oldu diyip o kadar sevindim tam çatlatma iğnesi de oldum rahat rahat değerlendirme yaparız diyodum bizim sektöre izin çıktı Bnde ki de şans mı be arkadaş

Yusra-61 Kuzum peki ovülasyon testinde çok net çizgi olursa istenen boyuta ulaşmış mı oluyor acaba bilgin var kı bu konuda
Canım valla benim izlediğim videolara göre filan edindiğim tecrübeye göre pik öylesine olmuyor canım lh artışı zirvede olunca oluyor sonuçta bu kitler öylesine hazırlanmıyor. Tabi istisna olanlar oluyor onlar ayrı pco olanlar mesela sürekli pozitif olabiliyor.

Off kızlar ya moralim bozuldj adama trip attım ay ne zormuş bu iş yaa hergün hergün ayaklarına kapancaz

E

Ben de bunu merak ediyorum canım. Sıkıntı olmaz de mi hemen gitmemek.
Benim ilk hamileliğimde de sorun yoktu ilk zamanlar. Hamile olduğumu öğrendim 2 hafta sonra doktora gittik. Doktor kan tahlili bile istemedi keseyi görünce . Sadece kalp atışlarını duyamadi 1 hafta sonra gelin suan çok küçük dedi. 1 hafta sonra tekrar gittim. Kalp atışlarını Duyduk yine kan istemedi ama sonra tayin çıkınca ev toparla vs derken kanama alanı oluştu 1.5 2 ay kadar sorun yaşadım. Fitil kullandım hamd olsun suan oğlum 4yasinda. Suan sanirim yine çok küçük yine git 1 hafta sonraya gel diyecek akintimda şeffaf a dondu onun için biraz bekleyeyim dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…