Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa ne güzel konuşmussun canım benim erkek kafası işte :) ben kendimi dinlicem yinede yarın sabahtan kan vermeye gidiyorum bugünü kaçırdım artık sağlık ocağına geç kaldım

Vala bende çok uyuyorum kocam bile ne çok uyuyon erken kalk dio ramazan sonrası düzene gireceğim inşallah bende yürüyüş yerleri var canım sahil de yakın bana izmirdeyim imkan var ama işte herzaman değerlendiremiyor insan benim ki de aynı ilaç ama 50 tablet 25mg di düşük geldi demekki çocuk olmazsa zaten yaz sonu ise gireceğim kafamı dağıtacağım

Kızlar folik asit konusunda ne düşünüyorsunuz ?

Günde 5mg fazla olduğunu söyleyenler var ama genelde doktorlar 5mb olanı yazıyorlar.
Doktor yazarsa kullanılıyor 5 mg o da 3 ay sonra tekrar doktor yazarsa alınmalı. Bazıları doktor yazmadan alıyor orası iyi değil. Ben 5 mg Folbiol kullanıyorum. Doktorun yazdıysa alabilirsin ama yazmadıysa asla alma. Başka kullan derim.

Covıd asısı erkek 1 dozu olduktan sonra korunması mı gerekir esim vurulmuş askeri personele bende tam yumurtlama donemindeym ole bırsey varmı
Canım benim eşimde askeri personel onunda sırası geldi aşı oldu bu ay biz korunmadık açıkçası araştırmadım da sen deyince kısa bir şok geçirdim acaba korunmalı mıydık diye ama hiç bir yerde de okumadım korunmalı diye

Canım az gelmiştir ilaç dozu ben hamilelik planlıyorum diye belirttim 50 mg verdi bir ayda 4.8 den 1.58 oldu gebelik için 2 nin altında olması lazım dedi

Amaaan 3ün 5in hesabını yapma tan 4 te çak gebelik testini
Yaptım canım hem dün hem bugün silik çıktı önceki paylaşımlarına baksana dur ben atayım sana şimdi 2.si erken gebelik testi bugünde kaset yaptım

Eklentiler

• IMG20210429103508.jpg
    31,4 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_20210428_122451.jpg
    32,4 KB · Görüntüleme: 48

Bazı ürologlar covid sonrası 1 ay korunma öneriyor ama aşı için duymadım bende

Bende öyle düşünüyorum işe girip biraz çalışmak istyrm bakalım nasip olur mu? Düşük değil çok güzel ilaç aslında ama doktor ne diyor bakalım sana çok düşmemiş niyeyse sen hepsini bitince mi yaptırdın kontorlünü ilaç. Ramazan da uyumuyorum işte sahur bekliyorum sonra yatar yine 6-7 saat uyuyorum akşam yemek çok yemem ekmek azcık gece yiyorum o da yemek değil kahvaltılık zaten gece asla yemek yiyemem İstesem de

Kızlar selam :) batı 6 sı olanlardan bırıde benım beklıyorum inşallah ıyı haberler alırız nezaman test yapmayı dusunuyorusuz ?

Aradığınız tüm cevapların yanıtı grupta, gel vatandaş
ya Bnde acaba çatlatma iğnesinden kaç gün sonra ki bat diyodum doktorum bişey demedi çünkü soracaktım bulmuşken bi soru daha sorayım karnım regl olacakmışım gibi ağrıyo bi de çok akıntım oldu çatlama etkisidir demi bunlar

Hayır herkesin farklıdır. Kimi 10.gün olur kimi 4.gün kimi adetliyken kimi 20.gün. ovulasyon testiyle belirleyebilirsin sadece
Hangi markayı kullandın canım? Hiç kullanmadığım için hangisi iyidir bilmiyorum, öneride bulunursan çok sevinirim

Hangi markayı kullandın canım? Hiç kullanmadığım için hangisi iyidir bilmiyorum, öneride bulunursan çok sevinirim
Birgebeningunluğu diye sayfa var ya instada
Duymuşsundur
Ordan aldım canım memnun da kaldım hassas testler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…