Yaa ne güzel konuşmussun canım benim erkek kafası işte :) ben kendimi dinlicem yinede yarın sabahtan kan vermeye gidiyorum bugünü kaçırdım artık sağlık ocağına geç kaldımAaaa adamların üzülmeye bile tahammülü yok çıldırıcam ya senin duyguların beklentilerin ne olacak .. Bunların sevincini üzüntüsünü beraber yaşamak önemli olan. Ohh bebek oldu kucağıma düştü. şu erkeklere ne ekmek ne de su yeminle, canım üzülme biz sevincine de ortak oluruz derdine de. Herkes bekliyor burda kolkola bekleriz Allahın izniyle
Ooo erken gebelikte bile çıkmıyorsa benim evde normal var onda hiç çıkmaz. Beklemeye devam. İki gün boyunca gebelik testi nedir? Nasıl kullanılır? Bilgilerini beynimden siliyorum. Siliyorum sildim. Aha
Etsinler doğanın kanunu bu görmeyince sevesim görünce öldüresim geliyora dönüyorYanında olunca da kavga ediyor işte
Bata 3 ye kalmış olabilir 5 te o konuda emin degilimKaç gün kaldı bata canım
Hahha ya ilahi sen5 mayısa kaç gün var yakaç para ulan bi günü geçirmek
Amin inşallah hepimizin olur bu mübarek aydaHadi inşallah pik görürsün de bebişin olur
Amaaan 3ün 5in hesabını yapma tan 4 te çak gebelik testiniBata 3 ye kalmış olabilir 5 te o konuda emin degilim
Vala bende çok uyuyorum kocam bile ne çok uyuyon erken kalk dioBırak bazen yoklarmış gibi davranacaksın benimki de beni etti neymiş heray şey olan kadın buna nasıl alışamazmışbende şekil A da hiçbirşey alışıldığı gibi olmuyor 1.5 ay olacak adet yok dedim salla bozma moralini düşünerek merak ediyorm doktorun ne diyecek.
İşte canım bende öyleydim ailemden uzak olduğum zamanlar alışma süresinde böyle oldum. Daha sonra kilo da aldım gereksiz yere yedim içtim uyurdum artık adım uykucuya çıkmıştı saat 10 geçmeden kimse aramazdı beni her arayan yeni mi uyandın derdiişte ben naptım o ilacı kullandım birde zayıflamak için bol bol yürüyüş yaptım artık ayı gibi uyanmaktan çıkmam gerektiğini anladım. O sırada maalesef kilo veremiyorum kilo vefememenin stresi bastı beni ayy dedim bıraktım zorlama bir süre böyle götürdüm sonra karar verdim kilo vermek için bölgesel çalıştım zaten 1.60 boy 75 kiloydum heryer büyümüştü çok zorlandım sağlıklı liste yaptım canımın çektiği şeyleri arada kaçak yaptım vazgeçmedim spor yaptım derken annemlerin fındık toplama işleri var oraya gittim çatır çatır çalıştım dallarda sallandım zannederler ne çalışkan kadın alakası yoktu amacım başkaydı öyle böyle benim metabolizma ile 11 kilo verdim 8 ayda 64 kilo oldum. Şimdi kilom gitti triod sorunum yok hep güzel çıkıyor değerlerim. Hamur işi tatlı pilav bunlar çok düşman onlardan vazgeçeli 1 yıl var. Yaparsam da eşime yapıyorum az yemeye çalışıyorum mesela çok yersem gündüz yerim kesin gezmeye gider sahilden eve yürürüm yoksam cidden ne yesem düşman gibi. Şimdi ramazan daha da zayıfladım kaç oldum bilmem istemsiz kilo veriyorum şimdi de buydu kullandığım ilaç birde düşün doktor 2.66 olan triodime ilaç başladı şimdi tsh 1.30 yani bazen çok kendi kafasına görede uçuşlar yapabiliyor bu
Doktor yazarsa kullanılıyor 5 mg o da 3 ay sonra tekrar doktor yazarsa alınmalı. Bazıları doktor yazmadan alıyor orası iyi değil. Ben 5 mg Folbiol kullanıyorum.Kızlar folik asit konusunda ne düşünüyorsunuz ?
Günde 5mg fazla olduğunu söyleyenler var ama genelde doktorlar 5mb olanı yazıyorlar.
Canım benim eşimde askeri personel onunda sırası geldi aşı oldu bu ay biz korunmadık açıkçası araştırmadım da sen deyince kısa bir şok geçirdim acaba korunmalı mıydık diye ama hiç bir yerde de okumadım korunmalı diyeCovıd asısı erkek 1 dozu olduktan sonra korunması mı gerekir esim vurulmuş askeri personele bende tam yumurtlama donemindeym ole bırsey varmı
Canım az gelmiştir ilaç dozu ben hamilelik planlıyorum diye belirttim 50 mg verdi bir ayda 4.8 den 1.58 oldu gebelik için 2 nin altında olması lazım dediVala bende çok uyuyorum kocam bile ne çok uyuyon erken kalk dioramazan sonrası düzene gireceğim inşallah bende yürüyüş yerleri var canım sahil de yakın bana izmirdeyim imkan var ama işte herzaman değerlendiremiyor insan benim ki de aynı ilaç ama 50 tablet 25mg di düşük geldi demekki çocuk olmazsa zaten yaz sonu ise gireceğim kafamı dağıtacağım
Amaaan 3ün 5in hesabını yapma tan 4 te çak gebelik testini
Canım benim eşimde askeri personel onunda sırası geldi aşı oldu bu ay biz korunmadık açıkçası araştırmadım da sen deyince kısa bir şok geçirdim acaba korunmalı mıydık diye ama hiç bir yerde de okumadım korunmalı diye
Bende öyle düşünüyorum işe girip biraz çalışmak istyrm bakalım nasip olur mu? Düşük değil çok güzel ilaç aslında ama doktor ne diyor bakalım sana çok düşmemiş niyeyse sen hepsini bitince mi yaptırdın kontorlünü ilaç. Ramazan da uyumuyorum işte sahur bekliyorum sonra yatar yine 6-7 saat uyuyorumVala bende çok uyuyorum kocam bile ne çok uyuyon erken kalk dioramazan sonrası düzene gireceğim inşallah bende yürüyüş yerleri var canım sahil de yakın bana izmirdeyim imkan var ama işte herzaman değerlendiremiyor insan benim ki de aynı ilaç ama 50 tablet 25mg di düşük geldi demekki çocuk olmazsa zaten yaz sonu ise gireceğim kafamı dağıtacağım
Kııııız çıkmış yaaaaYaptım canım hem dün hem bugün silik çıktı önceki paylaşımlarına baksana dur ben atayım sana şimdi 2.si erken gebelik testi bugünde kaset yaptım
Aradığınız tüm cevapların yanıtı grupta, gel vatandaş
Ban dün sevinmiştik önce bugün bı kere daha sevinmiştikKııııız çıkmış yaaaaaneee. Dur ya sabah sevindiğim de sen miydin yoksa
Hangi markayı kullandın canım? Hiç kullanmadığım için hangisi iyidir bilmiyorum, öneride bulunursan çok sevinirimHayır herkesin farklıdır. Kimi 10.gün olur kimi 4.gün kimi adetliyken kimi 20.gün. ovulasyon testiyle belirleyebilirsin sadece
Birgebeningunluğu diye sayfa var ya instadaHangi markayı kullandın canım? Hiç kullanmadığım için hangisi iyidir bilmiyorum, öneride bulunursan çok sevinirim
Kız durup durup sevindiriyorsun sen de haBan dün sevinmiştik önce bugün bı kere daha sevinmiştik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?