Amiiin inşallahHosgelmis minik gayet ben oradayım diyor haydi bakalım hayırlı sonuçla gel canm
Sen normal test mi yaptın erken gebelik testi mi?Aaaaminolmazsa da sabahki üzüntümü bi sonrakinden düşelim hakim bey boşa üzülmek istemiyorum
Amiiin kuzum inşallah yaŞimdiden gözün Aydın kuzum sağlıkla ilerler hamisligin
İnşAllah kuzum inşAllah bu gece bol bol dua edeceğim hepimiz için Rabbim hakkımızda hayırlısını versinAynen kuzucum. Çok az kalmış bak. Senin 4 mayıs ardından ben 5 mayıs arka arkaya pıtır pıtır döküleceğizçift çizgilerimizle inşallah amiiiinnn
İnşallah tatlım peki bir adet mi ovitrelle vuruldun iki adet miHurremmsultann sırf senin için test yaptım bak bugün ovitralleden sonraki 9.gün test tertemiz tek çizgi etkisi kalmamış biraz sevinebilir heöen doktora gidebilirsin hayırlı olsun bacım
Ay ağzından baş damladıninşallah tatlım transfer öncesi çatlatma iğnesi yapıldı ama 13.günü artık etkisi değildir herhaldeSilik ciksada gebelik vardır, ve bu durum da hamilesin hadi hayırlısı kuzum
Erken gebelik aySen normal test mi yaptın erken gebelik testi mi?
Bir tatlımİnşallah tatlım peki bir adet mi ovitrelle vuruldun iki adet mi
Kaç gün kaldı bata canımGeçen ay ben kimyasal olduğunda eşimle tartismistik erkenden umutlandırdın beni bı daha emin olmadan söyleme demişti çok üzülmüştüm nasıl beklicem ya ben şimdi kızlar
Değildir insallahAy ağzından baş damladıninşallah tatlım transfer öncesi çatlatma iğnesi yapıldı ama 13.günü artık etkisi değildir herhalde
Benimde bir inşallh canım bakalım artık gitmiştirBir tatlım
Aradığım cevap burada yatıyomuşSenin iğne üstünden 9 gün geçti daha 36 saat sonra çatlıyor 7 gün de döllendi geldi derken ohoooooo
İnşallh canım benimDeğildir insallah
Benimde öyle acaba belirti miAyy vallahi bende aynıyım ya hayır bu ay hiçte şişmediler sanki bir tuhaflarhayırlsıyla güzel haberler alalım inşAllah
Aradığınız tüm cevapların yanıtı grupta, gel vatandaşAradığım cevap burada yatıyomuşsormama gerek kalmadı
4 aydır göğüs ağrısı çekiyorum ve hep adet oldum iç çamaşırı takamayacak kadar şişip ağrıyordu belki ters tepki olur bizde kimbilirCanım benim 2 mayıs. Memelerim ağrıyor mu diye mıncıklamaktan bir hal oldum. Ama hiççççççççç belirtim yok maalesef, aynı durumdayız ben de umutsuzluğa kapılıyorum bazen, ama sonra geçen aylarda heryerim ağrıdı da ne oldu belki de belirtisi budur diyorum ve bekliyorum yapacak bir şey yok
Ay bilmiyorum geçen ayda böyle oldum 3 gün gecikti dedim tamam oldu bu sefer 4. Gün adet oldum o yüzden çokta umutlanmak istemiyorum ya hayırlısıBenimde öyle acaba belirti mi
Geçen ay ben kimyasal olduğunda eşimle tartismistik erkenden umutlandırdın beni bı daha emin olmadan söyleme demişti çok üzülmüştüm nasıl beklicem ya ben şimdi kızlar
Ooo erken gebelikte bile çıkmıyorsa benim evde normal var onda hiç çıkmaz. Beklemeye devam. İki gün boyunca gebelik testi nedir? Nasıl kullanılır? Bilgilerini beynimden siliyorum. Siliyorum sildim. AhaErken gebelik ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?