Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen kuzucum. Çok az kalmış bak. Senin 4 mayıs ardından ben 5 mayıs arka arkaya pıtır pıtır döküleceğiz çift çizgilerimizle inşallah amiiiinnn
İnşAllah kuzum inşAllah bu gece bol bol dua edeceğim hepimiz için Rabbim hakkımızda hayırlısını versin

Geçen ay ben kimyasal olduğunda eşimle tartismistik erkenden umutlandırdın beni bı daha emin olmadan söyleme demişti çok üzülmüştüm nasıl beklicem ya ben şimdi kızlar

4 aydır göğüs ağrısı çekiyorum ve hep adet oldum iç çamaşırı takamayacak kadar şişip ağrıyordu belki ters tepki olur bizde kimbilir

Geçen ay ben kimyasal olduğunda eşimle tartismistik erkenden umutlandırdın beni bı daha emin olmadan söyleme demişti çok üzülmüştüm nasıl beklicem ya ben şimdi kızlar

Aaaa adamların üzülmeye bile tahammülü yok çıldırıcam ya senin duyguların beklentilerin ne olacak .. Bunların sevincini üzüntüsünü beraber yaşamak önemli olan. Ohh bebek oldu kucağıma düştü. şu erkeklere ne ekmek ne de su yeminle, canım üzülme biz sevincine de ortak oluruz derdine de. Herkes bekliyor burda kolkola bekleriz Allahın izniyle

Erken gebelik ay
Ooo erken gebelikte bile çıkmıyorsa benim evde normal var onda hiç çıkmaz. Beklemeye devam. İki gün boyunca gebelik testi nedir? Nasıl kullanılır? Bilgilerini beynimden siliyorum. Siliyorum sildim. Aha

Covıd asısı erkek 1 dozu olduktan sonra korunması mı gerekir esim vurulmuş askeri personele bende tam yumurtlama donemindeym ole bırsey varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…