Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım pko’daki o kistler gecmez zaten cunku onlar daha onceden olusmus olgunlaşmamis ve catlamamis folikuller aslinda onlar kist degil. Kac kilosun, duzenli adet oluyor musun?

Saol yüsracım ramazan oruç öyle durgun geçiyor vakit bat bekliyoruz bakalim hastaneye gittim kan verdim 2 aydır tiroitlerim için ilaç kullanıyordum bakalim sonuç ne cikicak
İyi gelmiştir bence ilaçla düşüyor benim düşmüştü birde 1.5 ay kullandım düşün sadce levitrondu daha hiç yok triod çıkmadı çok şükür.
Kız unuttm onu kafama estikçe yaptidfa iki kezdi heralde
Ooo az yapmışsın sen o kadarcıktan çözülmez ki ben 5 defa yaptım sen baya unutuyorsun canım genelde var mı unıtkanlığın
yapamadım , uyumuşum :)
allahım ya inşallah bu ay hamile kalabilirim.
İnşallahhhh aminn canım benim

Merhaba kızlar. Önceki mesajları çok fazla okuyamadım listeye ekleme devam ediyorsa beni de eklerseniz sevinirim tecrübelerinize ihtiyacım var belki benim gibi geceleri bile çalışıp pandemi döneminde evin ve kocasının yüzünü göremeyenler vardır bat 25 mayıs, 27 yaşındayım 5 aylık evliyim iki aydır deniyoruz ama bebek olmadı

Yok gene

Ovulasyon testi gibi ince testlerden gebelik testi de canım . inşallah gerek kalmaz almana
yarında bi bakalım piki nasıl gösterecek çok merak ediyorum sen bu ay kullan olumlu olumsuz deneyimin olursa paylaşırsın bizimle :)

Canım şimdi e manızdan baktım 4.8 ken 4.6 olmus 25mg levotiron kullandım ondan mi dusmedi sen kaç mg kullandın canim birde prolaktin 24 cıktı o çokmu sınıra yakın galiba

Ben sol kasiklarim agriyor, ve normalde 1 hafta kala göğüslerim agri yapardı ama adetimi 5 gün var daha hiç ağrimiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…