Ovulasyon testi gibi ince testlerden gebelik testi de canım . inşallah gerek kalmaz almanabu ay testim son kullanayım bu ay da olmazsa ona da bi bakarım testler kaset test mi ?
Canım pko’daki o kistler gecmez zaten cunku onlar daha onceden olusmus olgunlaşmamis ve catlamamis folikuller aslinda onlar kist degil. Kac kilosun, duzenli adet oluyor musun?Kızlar bende bugün adetimin 3.günü diye hastane ye gittim burda infertile tedavisi yok zaten sadece kistin durumunu öğrenmek için ve hormon tahlili yaptırmak için gittim ama moralim çok bozuk kistler aynı duruyo hormon sonuçları da yarın öğleden sonra çıkar pko için ne yapıcam ben ya çok yoruldum
İyi gelmiştir bence ilaçla düşüyor benim düşmüştü birde 1.5 ay kullandım düşün sadce levitronduSaol yüsracım ramazan oruç öyle durgun geçiyor vakit bat bekliyoruz bakalim hastaneye gittim kan verdim 2 aydır tiroitlerim için ilaç kullanıyordum bakalim sonuç ne cikicak
Ooo az yapmışsın sen o kadarcıktan çözülmez ki ben 5 defa yaptımKız unuttm onu kafama estikçe yaptidfa iki kezdi heralde
İnşallahhhh aminn canım benimyapamadım , uyumuşum :)
allahım ya inşallah bu ay hamile kalabilirim.
Ben hayalet çizgi gördüm canim sanki var gibiMerhaba Buda transferimin 5.günü idrar testi var mı sizce gebelik mi
Hosgelmis minik gayet ben oradayım diyor haydi bakalım hayırlı sonuçla gel canmKizlaar günaydın dün erken gebelik testim silik çıkmıştı bugün kaset yaptım bakın sağlık ocağına gidiyorum
yarında bi bakalım piki nasıl gösterecek çok merak ediyorum sen bu ay kullan olumlu olumsuz deneyimin olursa paylaşırsın bizimle :)Yok gene
Ovulasyon testi gibi ince testlerden gebelik testi de canım . inşallah gerek kalmaz almana
Canım şimdi e manızdan baktım 4.8 ken 4.6 olmus 25mg levotiron kullandım ondan mi dusmedi sen kaç mg kullandın canim birde prolaktin 24 cıktı o çokmu sınıra yakın galibaİyi gelmiştir bence ilaçla düşüyor benim düşmüştü birde 1.5 ay kullandım düşün sadce levitrondudaha hiç yok triod çıkmadı çok şükür.
Ooo az yapmışsın sen o kadarcıktan çözülmez ki ben 5 defa yaptımsen baya unutuyorsun canım genelde var mı unıtkanlığın
İnşallahhhh aminn canım benim
Evet canım sadece transfer öncesi çatlatma iğnesi yapıldı onun etkisi değildir artık herhalde 13 günğBen hayalet çizgi gördüm canim sanki var gibi
Kız vae gibiKizlaar günaydın dün erken gebelik testim silik çıkmıştı bugün kaset yaptım bakın sağlık ocağına gidiyorum
Ben nile yaptımmmmm hadiiiiAklıma girmeeeeeeee batı beklicim bennnnn
Silik ciksada gebelik vardır, ve bu durum da hamilesin hadi hayırlısı kuzumMerhaba Buda transferimin 5.günü idrar testi var mı sizce gebelik mi
Dur ilacıma bakayım sana detaylı yazıcam msj canımCanım şimdi e manızdan baktım 4.8 ken 4.6 olmus 25mg levotiron kullandım ondan mi dusmedi sen kaç mg kullandın canim birde prolaktin 24 cıktı o çokmu sınıra yakın galiba
Şimdiden gözün Aydın kuzum sağlıkla ilerler hamisliginBat 5 Mayıs'ta olabilir 2 Mayıs'ta 5 i baza alıyorum ben şu an canım bazen 3 gün geri geliyor bazen gelmiyor tam gününü kestiremiyorum
Tamam canım 13 30 da gidicem doktora yine ilacı yazar belki doz yükseltir bakalimDur ilacıma bakayım sana detaylı yazıcam msj canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?