Çok teşekkür ederim canımmCanımmm hayırlı olsun gözün aydın
amin kuzum çok duygulandımYa Allah razı olsunBende hergün Meryem suresi ve Yasin okuyorum tanıdığım tanımadığım herkes için, sizler için İçin sırada kendimi ekliyorum rabbim kimsenin kucağına baktırıp iç çektirmesin okuduğumuz ettiğimiz duaların yüzü suyu hürmetine her birimiz şu mübarek günde güzel haberleri verelim birbirimize ve sevdiklerime
Ay kuzum inşallah öyle birşey yoktur doktor söylemedi zaten adetim de iki gün harici oynamaz gelir hemen geçen ay soldan çatlama gördük doktora gitmiştim rastgele ilk defa böyle olduPcolularla yumurta gelişimi çok dengesizdir kuzum. İki yumurta aynı anda gelişmeye çalışır ama yeterli hormon olmadığından ikiside küçük kalır. Ne zaman gelişeceği belli olmaz. O yüzden düzensiz adet olurlar. Çoklu gelişimde de yeterli büyüklüğe ulaşmadığından gebelik çok zor olur.
Ah güzel düşünceli kuzum benimAnnelik çocuk doğurmakla olmuyor aslında, içinden gelen o duygu seni anne yapıyor. Bizim evde sürekli hamilelikle ilgili mevzular döndüğünden 4,5 yaşındaki oğlum da farkında olmadan öğrendi bir çok şeyi. Geçen gün ona iyi ki senin sayende anne oldum dedim, ben yumurtanın içindeyken de sen anneydin zaten dedi nasıl duygulandım anlatamam. Gerçekten de öyle, doğurmadan da anne olabiliyor bir kadın
Evet evde bir yaramaz olunca sıkıntı oluyor ablamdan biliyorumDogru evet. Bu gece son biraz sonra diye sarkilar esliginde artikAa yeter aman ibadetimi yapayim biraz uykusuzluktan maymuna dondum. Evdeki canavarin uyumasini iyice dalmasini bekliyoruz bi de yakalanmayalim diye. Neyse artik bu gece son
Evet canim adet olunca kullanmaya devam edersen adetini kesiyor biraktigin anda sökülmesi başlıyor buda adeti uzatıyor adet oldugunda bırak ilacıexclusive canım nasılsın iyi misin? Birşey soracaktım doktor bana adet söktürmek amaçlı duphaston verdi sende kullanmıştın ya adet olunca bırakıyor musun kullanmayı? Merak ettim de...
İnşallah canım benim amin sağlıkla aşın kucağınıza inşallahÇok teşekkür ederim canımmdarısı tüm isteyenlere inşallah
Bu ay olmazsa o zaman diğer ay yumurtlama günlerine yakın gideyim canım ben iyice muayene olayım doktoruma da söylerim ovülasyon bu şekilde çıktı diyeFarketmesi zor oluyor genelde. Yumurtayı uzun uzun incelemesi gerekiyor. Birer hafta arayla falan bakılması gerekiyor yani. Ama çoğu farkediyor. Özellikle de sıkışmış gittiysen ultrasona belli oluyor
Canımm hayırlı olsunSaol kuzum darısı sana ve tüm isteyenlere tez zamanda Allah nasip etsin inşallah🕊
Ay evet gerçekten hepimiz öğretmeniz resmen sanki bilerek kurulmuş gibi grupAy hepimizde öğretmen sayfa öğretmenler odası oldu
Soğumak üzereyiz saten hahahhaYa bu ovulasyon döngüsü beni çok yoruyor valla seksden soğuyacaz
Sağolasın canımCanımm hayırlı olsunbattan ne kadar sonra öğrendin belirti vs oldu mu biraz bahseder misin
Şımar o da yakışıyor ammaBi de bak böyle dersen şımarırım heee
Çok teşekkür ederim canımEvet canim adet olunca kullanmaya devam edersen adetini kesiyor biraktigin anda sökülmesi başlıyor buda adeti uzatıyor adet oldugunda bırak ilacı
Hayırlısı olsun canımCok tesekkur ederim kızlar. Darısı hepinize olsun insaAllah Rabbım gonlunuzdekileri en güzel şekilde nasip eylesin insaAllah
Bat 2 gün gecmisti. İkiz olabilir deyince bayagi heyecanlandimm
Hepimiz öyleyiz canım bende sirkteki akrobatlara döndüm topaç gibi dönücem yakında bas aşağı çok komik amuda kalkıp duvarami yapışsam direk gibi diye düşünmeye başladım ahahaa zaten bu gidişle o yol gözüküyo yaHahahhaha az önce bu olaya çok güldüm. İlişkiden sonra girdiğim halleri pozisyonları bi görseniz kalçama yastık koyuyorum ayakları taa tepeye dikiyorum 2 büklüm oluyorum dediö şu rezilliğe bak ya diye güldüm yaniama adamlar öyle mi keyfi uzanıyor kalkıyor rahat rahat yürüyor duşunu alıyor. Biz aman akmasın aman az daha kalsın içimizde diye çırpınıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?