Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
amin kuzum çok duygulandım

Kızlar regle bir hafta kaldı. Hafiften adet sancısı başlayacak gibi. Bu ay olmadı galiba Erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum. Ne zaman yapmak lazım?

Ay kuzum inşallah öyle birşey yoktur doktor söylemedi zaten adetim de iki gün harici oynamaz gelir hemen geçen ay soldan çatlama gördük doktora gitmiştim rastgele ilk defa böyle oldu

Ah güzel düşünceli kuzum benim nasıl duygulandım şuan lütfen o avuç içinden öpün onu allahım esirgesin inşallah kardeş gelsin inşallah güzel kuzuya

Dogru evet. Bu gece son biraz sonra diye sarkilar esliginde artik Aa yeter aman ibadetimi yapayim biraz uykusuzluktan maymuna dondum. Evdeki canavarin uyumasini iyice dalmasini bekliyoruz bi de yakalanmayalim diye. Neyse artik bu gece son
Evet evde bir yaramaz olunca sıkıntı oluyor ablamdan biliyorum hadi bu geceyi de atlatta sonra gün say bakalım ne olcak

exclusive canım nasılsın iyi misin? Birşey soracaktım doktor bana adet söktürmek amaçlı duphaston verdi sende kullanmıştın ya adet olunca bırakıyor musun kullanmayı? Merak ettim de...
Evet canim adet olunca kullanmaya devam edersen adetini kesiyor biraktigin anda sökülmesi başlıyor buda adeti uzatıyor adet oldugunda bırak ilacı

Farketmesi zor oluyor genelde. Yumurtayı uzun uzun incelemesi gerekiyor. Birer hafta arayla falan bakılması gerekiyor yani. Ama çoğu farkediyor. Özellikle de sıkışmış gittiysen ultrasona belli oluyor
Bu ay olmazsa o zaman diğer ay yumurtlama günlerine yakın gideyim canım ben iyice muayene olayım doktoruma da söylerim ovülasyon bu şekilde çıktı diye

Kızlar bugun kadin dogumdaki randevuma gittim rahimde kist v.s bi bulgu yok cok sukur ama enfeksiyonlu akintin war dedi doktor birde idrar yolu enfeksiyonum warmis bu durum gebeligi etkilermi acaba 2hafta sonra detayli utrasonum var doktor olumsuz bisi soylemedi okadar xok konustuki sormayi unuttum

Canımm hayırlı olsun battan ne kadar sonra öğrendin belirti vs oldu mu biraz bahseder misin
Sağolasın canım Benim döngüm 25 gün. 5 nisanda regl oldum 10.gün yumurtlama gördüm 11 gün sonra yerleşme kanaması oldu test yaptım öyle gördüm bugün de kan verdim sonuç bekliyorum. Göğüslerim hassaslaştı yumurtlamadan sonra. Bide 4 gündür yoğun kasık ağrısı var gelip giden. Hala az az lekelenmem oluyor. Yarın bat günümdü:)

Hepimiz öyleyiz canım bende sirkteki akrobatlara döndüm topaç gibi dönücem yakında bas aşağı çok komik amuda kalkıp duvarami yapışsam direk gibi diye düşünmeye başladım ahahaa zaten bu gidişle o yol gözüküyo ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…