- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 34
Vi kolaj yap da bakalım ay merak ettim testleriniAy inşallah yaaaa sorun olmasın da benim 7.günden itibaren hep koyudün silikti bugün yine koyu
Valla doktordan iyi açıkladınPcolularla yumurta gelişimi çok dengesizdir kuzum. İki yumurta aynı anda gelişmeye çalışır ama yeterli hormon olmadığından ikiside küçük kalır. Ne zaman gelişeceği belli olmaz. O yüzden düzensiz adet olurlar. Çoklu gelişimde de yeterli büyüklüğe ulaşmadığından gebelik çok zor olur.
Evet olayların içinde ama ben sakınca görmüyorum, doğal şeyler sonuçta bunlar o da doğal karşılıyor zatenYeni Çocukların akıllı olduğu doğru ama bence sizin çocuk da fazla olaylara dahil olmuş
En az 2 3 saat yat kuzucuk. Popo altına yastık koyabilirsin. Ayaklarını havaya dikebilirsin. Ya da uyuyabilirsin. 3 4 saat tuvalete çıkmaArkadaslar yumurtlama donemindeym ılıskıden sonra ne onerırsn ben yatyrm biraz ama kimisi ayaklarını kaldır dıyo ne kadar sure ole kalmam laızm
Ay geçen sene salak bi doktor pco olabilirsin dedi de o yüzden çılgın gibi araştırdım 2 ay. Sonra olmadığım anlaşılınca bilgiler kaldıValla doktordan iyi açıkladın50 kere araştırdım bana dediklerinde bu kadar net anlamamıştım
Herkeste aynı belirti olacak diye birşey yok kıymetlimisss kaçmasın kaybedecek neyimiz var ki kuzum şansa bırakma
Ay hepimizde öğretmen sayfa öğretmenler odası olduAy geçen sene salak bi doktor pco olabilirsin dedi de o yüzden çılgın gibi araştırdım 2 ay. Sonra olmadığım anlaşılınca bilgiler kaldıay sınıf öğretmeniyim ben işim bu
Ay hepimizde öğretmen sayfa öğretmenler odası oldu
Yaa kuruluk çok fena hamilelikte ve sonrasında aşırı kuruluk yaşadım hamilelikte jel de önermedi dr dükkanı 9 ay kapattıkOyle diyorlar evet. Ayni sebepten biz de pikten onceki gunu degerlendirdik, pik gunu bos biraktik, catlamayi gordugum gunu degerlendirdik. Ama catlama gunu kuruluk oldu bende. Insallah kacirmamisimdir. Nisan ve Mayis gebelik planlayanlar da bikti benim bu kuruluk mesajlarimdan bugunBir kisi de demiyor ki bende oldu ya da olmadi
Himm. Zor tabi canim olmaz mi. Ya benim olmaz normalde ya da dikkat etmedim. Neyse bakalim bu ay ne olacak.Yaa kuruluk çok fena hamilelikte ve sonrasında aşırı kuruluk yaşadım hamilelikte jel de önermedi dr dükkanı 9 ay kapattıkdoğumdan sonra belli bir süre jel le ilişki ye girdim sonra kendiliğinden geçti
Ayy kuzum dualarında bizi unutma bizde hayırlı haberler alalım inşAllahCok tesekkur ederim kızlar. Darısı hepinize olsun insaAllah Rabbım gonlunuzdekileri en güzel şekilde nasip eylesin insaAllah
Bat 2 gün gecmisti. İkiz olabilir deyince bayagi heyecanlandimm
Sütün faydası belki 60 li yıllarda vardıben bunu hiç düşünmemiştim, peki organik süt içsek. Sonuçta sütte bol bol vitamin var.
Ana Sayfa - Aynes
1993 yılından beri sütün en saf ve en iyi halini ileri teknoloji ile birleştiren Aynes; Anadolu Tadında süt ve süt ürünleri ile sofralarımızda yer alıyor.www.aynes.com.tr
Canım beline yastık koyup yarım saat uzanabilirsin ben öyle yapıyorumArkadaslar yumurtlama donemindeym ılıskıden sonra ne onerırsn ben yatyrm biraz ama kimisi ayaklarını kaldır dıyo ne kadar sure ole kalmam laızm
Hahahhaha az önce bu olaya çok güldüm. İlişkiden sonra girdiğim halleri pozisyonları bi görseniz kalçama yastık koyuyorum ayakları taa tepeye dikiyorum 2 büklüm oluyorum dediö şu rezilliğe bak ya diye güldüm yaniAa canım kusura bakmasınlar da biz anne olacaksak o da baba olacak üstelik hep en zahmetsiz kısmında yer alıyorlar. Valla bu durumda hiç nazına tolerans gösteremeyecem yapılacaksa yapacak o kadarrrrrhayır bir de bir sperm testi bile vermeyi çok görenler var, anam içimize giren çıkan aletin haddi hesabı yok bizden gık çıkmıyor. Gerçekten annelik kutsalll bir şey
Saol kuzum darısı sana ve tüm isteyenlere tez zamanda Allah nasip etsin inşallahAyyy yeni fark ettim sen hamiş kalmışsın kuzum yahayırlı uğurlu olsun hamileliğin ne kadar geç düşse de jetonum
Aynen bende de aynısı ooofffKızlar alt karnım ve kasıklarım ağrıyor bu sefer deerken adet belirtileri mi gebelik belirtileri mi karışık kuruşuk şeyler öf ya
İnşallah canım sol kasıkta ağrı var akıntım da arttı büyük ihtimalle yumurtlamaHadi hayırlısı cnm
Canımmm hayırlı olsun gözün aydınSaol kuzum darısı sana ve tüm isteyenlere tez zamanda Allah nasip etsin inşallah🕊
Toplu atayım canımVi kolaj yap da bakalım ay merak ettim testlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?