Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla doktordan iyi açıkladın 50 kere araştırdım bana dediklerinde bu kadar net anlamamıştım

Arkadaslar yumurtlama donemindeym ılıskıden sonra ne onerırsn ben yatyrm biraz ama kimisi ayaklarını kaldır dıyo ne kadar sure ole kalmam laızm
En az 2 3 saat yat kuzucuk. Popo altına yastık koyabilirsin. Ayaklarını havaya dikebilirsin. Ya da uyuyabilirsin. 3 4 saat tuvalete çıkma hızlı spermler 70 dk da rahşm ağzına ulaşıyormuş. Yavaşlar ise 24 saate kadar harekete devam ediyormuş sen kalabildiğin kadar kal yami

Valla doktordan iyi açıkladın 50 kere araştırdım bana dediklerinde bu kadar net anlamamıştım
Ay geçen sene salak bi doktor pco olabilirsin dedi de o yüzden çılgın gibi araştırdım 2 ay. Sonra olmadığım anlaşılınca bilgiler kaldı ay sınıf öğretmeniyim ben işim bu

Herkeste aynı belirti olacak diye birşey yok kıymetlimisss kaçmasın kaybedecek neyimiz var ki kuzum şansa bırakma

Dogru evet. Bu gece son biraz sonra diye sarkilar esliginde artik Aa yeter aman ibadetimi yapayim biraz uykusuzluktan maymuna dondum. Evdeki canavarin uyumasini iyice dalmasini bekliyoruz bi de yakalanmayalim diye. Neyse artik bu gece son

Yaa kuruluk çok fena hamilelikte ve sonrasında aşırı kuruluk yaşadım hamilelikte jel de önermedi dr dükkanı 9 ay kapattık doğumdan sonra belli bir süre jel le ilişki ye girdim sonra kendiliğinden geçti

Himm. Zor tabi canim olmaz mi. Ya benim olmaz normalde ya da dikkat etmedim. Neyse bakalim bu ay ne olacak.

En çok kabul olunan dualar arasında kişinin din kardeşine ettiği duadır. Allah rızası için benim içinde okurmusunuz . Bende gebelik için istiyorum İsmim Aysun bir hafta içinde okutmam gerek Allahim ne dileğiniz ne isteğiniz varsa kabul etsin inşallah Allah razı olsun okuyabilecek olursa nolur geri dönüş yapsın
ENBİYA SÜRESİNİN SON SAYFASI
HADİ BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR...

Eklentiler

• Screenshot_2021-04-28-17-52-40-621_com.android.chrome.jpg
    91,7 KB · Görüntüleme: 25
  • Screenshot_2021-04-28-10-55-31-824_com.android.chrome.jpg
    80,4 KB · Görüntüleme: 27
Cok tesekkur ederim kızlar. Darısı hepinize olsun insaAllah Rabbım gonlunuzdekileri en güzel şekilde nasip eylesin insaAllah
Bat 2 gün gecmisti. İkiz olabilir deyince bayagi heyecanlandimm
Ayy kuzum dualarında bizi unutma bizde hayırlı haberler alalım inşAllah

Sütün faydası belki 60 li yıllarda vardı
Organik sütü veren ineğe hormon verilmediğinin garantisini veriyorsa kullanmaya devam et tek bildiğim keçilere hormon verilmiyor ama inan buna bile güvenmiyorum çünkü maalesef kırsalda yaşayan kişiler çok bilgisiz devlet tohum dağıtıyor diye gdo lu tohumlari alıyorlar belki veterinerlere hormonları basıyor olabilir daha çok süt versin diye internetten makale araştırabilirsiniz diary free diye geçiyor sutve süt ürünlerine diary diyorlar

Hahahhaha az önce bu olaya çok güldüm. İlişkiden sonra girdiğim halleri pozisyonları bi görseniz kalçama yastık koyuyorum ayakları taa tepeye dikiyorum 2 büklüm oluyorum dediö şu rezilliğe bak ya diye güldüm yani ama adamlar öyle mi keyfi uzanıyor kalkıyor rahat rahat yürüyor duşunu alıyor. Biz aman akmasın aman az daha kalsın içimizde diye çırpınıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…