Ya Allah razı olsunbattaşın olarak 5 mayıs bende hatimimde herkese dua ettim kuzum son 10 sayfam kaldı hatim bştince test yapıcam inş. güzel haberi verieiz bizde
amin kuzum çok duygulandımYa Allah razı olsunBende hergün Meryem suresi ve Yasin okuyorum tanıdığım tanımadığım herkes için, sizler için İçin sırada kendimi ekliyorum rabbim kimsenin kucağına baktırıp iç çektirmesin okuduğumuz ettiğimiz duaların yüzü suyu hürmetine her birimiz şu mübarek günde güzel haberleri verelim birbirimize ve sevdiklerime
Ya ne güzel dedin. Allah kimseye gıpta ettirmesin ne zor bi hisYa Allah razı olsunBende hergün Meryem suresi ve Yasin okuyorum tanıdığım tanımadığım herkes için, sizler için İçin sırada kendimi ekliyorum rabbim kimsenin kucağına baktırıp iç çektirmesin okuduğumuz ettiğimiz duaların yüzü suyu hürmetine her birimiz şu mübarek günde güzel haberleri verelim birbirimize ve sevdiklerime
Ahahah allah korusunKızlar kasığıma sızı girdikçe mutlu oluyorum, aramızda benim gibi piskopat var mıhiç his olmamasındansa böyle sızlar olunca mutlu oluyorum. Hayır apandisit falan olsa bebedir o bebe deyip ölcem sanırım hahaha
Aldim randevu da hiç umudum yok be selizay beni bırakın siz devam edinYarın mutlaka bir doktora görün yasalar gelmeden
Ay allah korusun kıııızAhahah allah korusun
BırakmayızzzzzAldim randevu da hiç umudum yok be selizay beni bırakın siz devam edin
Anca beraber kanca beraber kuzum. Hepimiz aynı yola baş koyduk. Bu ay olmazsa öbür ay hep birlikteyiz. Hamile kalanlar duacı olarak grupta devam edeceklerAldim randevu da hiç umudum yok be selizay beni bırakın siz devam edin
Ya valla beklemek çok çok yorucuBırakmayızzzzzbenim de bu ay olmayacak gibi, el ele tutuşup haziranı bekleriz
Ya bu ovulasyon döngüsü beni çok yoruyor valla seksden soğuyacazAnca beraber kanca beraber kuzum. Hepimiz aynı yola baş koyduk. Bu ay olmazsa öbür ay hep birlikteyiz. Hamile kalanlar duacı olarak grupta devam edecekler
En iyi bizler anlıyoruz kuzum seni. Çok yorucu biliyoruz ama zaten burda destek için varız. Hepimiz aynı stresi, duayı, hayali paylaşıyoruz.Valla ben çok yoruldum ya her ay aynı stres çok sıkıldım bu ay da olmadı pöffff
Aynen öyle ümitsizlik yok rabbim neylerse güzel eyler. Gizemciğimin dediği gibi aynı yola baş koyduk artık bu ay olmazsa diğer aya devam bu ay ki hamişlerimiz daha çok dua eder bize inşallah sonrada biz haberi veririzAnca beraber kanca beraber kuzum. Hepimiz aynı yola baş koyduk. Bu ay olmazsa öbür ay hep birlikteyiz. Hamile kalanlar duacı olarak grupta devam edecekler
Bu kadar zor olmamalı ya gerçekten bu denli sıkıntı çıkmamalı herkes nasıl hemen kalıyor bu ne yaEn iyi bizler anlıyoruz kuzum seni. Çok yorucu biliyoruz ama zaten burda destek için varız. Hepimiz aynı stresi, duayı, hayali paylaşıyoruz.
Valla canım ağustostan bari doğru düzgün takip bile etmedim. Zaten sık seks yapıyoruz. Olacaksa olur dedim, stresten uzaktım. Olmadı. Doktor kontrolünde işler biraz daha kontrol altında. Bırakma sakın o yüzden.Ya bu ovulasyon döngüsü beni çok yoruyor valla seksden soğuyacaz
Yaaa inşallahAynen öyle ümitsizlik yok rabbim neylerse güzel eyler. Gizemciğimin dediği gibi aynı yola baş koyduk artık bu ay olmazsa diğer aya devam bu ay ki hamişlerimiz daha çok dua eder bize inşallah sonrada biz haberi veririz
İşte allah insanı hep çok isteğiyle sınıyor. Yaralı tarafımız o taraf. İsyan etmeden sebatla beklememizi daha çok dua etmemizi istiyor demek kiBu kadar zor olmamalı ya gerçekten bu denli sıkıntı çıkmamalı herkes nasıl hemen kalıyor bu ne ya
Valla gizem artık ne dusunucem nasıl davranicam bilmiyorum canımızın istediğinde değil tarihe göre seks yapiyoruzValla canım ağustostan bari doğru düzgün takip bile etmedim. Zaten sık seks yapıyoruz. Olacaksa olur dedim, stresten uzaktım. Olmadı. Doktor kontrolünde işler biraz daha kontrol altında. Bırakma sakın o yüzden.
Orasida var tabi doğrudur ama ne biliyim yaİşte allah insanı hep çok isteğiyle sınıyor. Yaralı tarafımız o taraf. İsyan etmeden sebatla beklememizi daha çok dua etmemizi istiyor demek ki
Sabret dua et ve bekle benim yapabildiğim en iyi şey bu elden başka bişey gelmiyo çünkü inşallah tez zamanda hepimiz kavuşuruzÇok teşekkür ederimhaklısın ama senin de dediğin gibi sürekli tek çizgi görmek moralimi alt üst ediyor.. sabretmekten başka yapacak bir şey yok Malesef inşallah bu mübarek günün vesilesine rabbim bütün çocuk isteyen ailelere nasip eylesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?