İnşallah kızım olsun istiyorum bende ama bakalım ramazanda pek bişey yapamıyoruzÇok nazlı oluyorlar sanırım, belki kız denk gelir bu seferumarım güzel haberler alırız
Amin inşallah canım benim sen ne yaptın grubu çok takip edemiyorum bat ne zaman hayırlı haberler alırsın inşallahO zamn başla canım aklında soru işareti kalmasın sonradan işini garantiye al.
Sağlıklı sıhhatli evladın olsun canım da neyle olacaksa eşinde bir yerde haklı belki o zamana kadar düşünür kafana fikri oturursun belki. İnşallah güzel haberler gelir sonuçlarında.
Benim de hayalim kız doğrusuİnşallah kızım olsun istiyorum bende ama bakalım ramazanda pek bişey yapamıyoruzaslında bu ay klomen kullandım bide sağ tüpten yumurtlarım gibi hesapladım. 10 gün var adetime ama belim bel ağrısı kasık ağrısı var adet olucam sanırım
İnşallah kuzum inşallah. Allah dualarını kabul etsin. Hem sana hem bize hayırlı haberlere vesile olsun inşallahbattaşın olarak 5 mayıs bende hatimimde herkese dua ettim kuzum son 10 sayfam kaldı hatim bştince test yapıcam inş. güzel haberi verieiz bizde
Kuzum iğneyi vurulduktan sonra 12 gün kan testi için 14 gün idrar testi için doğru sonuç verir diyorlar. 14 gün geçtiyse doğrudur.Benim de hayalim kız doğrusubugün test yaptım ikinci çizgi silik ama iğne etkisi mi emin olamıyorum, erken oldu biraz. İnşallah bu ay hamile kalırız, belki bütün o ağrılar bebek belirtisidir
Bunlar hem gebelik hem regl belirtisi ya sen iyiye odaklan kuzum. İnşallah gebelik belirtisidirİnşallah kızım olsun istiyorum bende ama bakalım ramazanda pek bişey yapamıyoruzaslında bu ay klomen kullandım bide sağ tüpten yumurtlarım gibi hesapladım. 10 gün var adetime ama belim bel ağrısı kasık ağrısı var adet olucam sanırım
Allah allah bildiği bişey vardır adamın ya. Dediğini dinle sen deBana bu akşam dedi
Canım klomen kullandın ya o yumurtaları daha erken büyütmüştür. Ondan daha erken yumurtlamadan 14 gün daha erken doluyor. Merak etme ondandır. Yarın doktora gidecek misin? Yeni ay içinSelizay ya ben adet oldum biliyomusun ama daha adet gününe 4 gün vardı niye böyle erken oldu ki
Evet gidicem bi konusucam neden böyle oldu diye 28 ine de özelden aldım randevu bakalımCanım klomen kullandın ya o yumurtaları daha erken büyütmüştür. Ondan daha erken yumurtlamadan 14 gün daha erken doluyor. Merak etme ondandır. Yarın doktora gidecek misin? Yeni ay için
İnşallah yeni ayda her şey gönlünce olur kuzum. Gebelik haberini yeni aydan alırız inşallahEvet gidicem bi konusucam neden böyle oldu diye 28 ine de özelden aldım randevu bakalım
İnşallah olur canım ne yap et bugünü de değerlendir bende dün değerlendirme yapamadım valla çok rahatsızdım uyumuşum kaldığım yerde bugüne kısmetDegerlendirildi itinayla. Adam uyumus tv karsisinda uyandirdim valla napim. Kritik gun olmasa muhattap olmazdimBugun aksama misafir var yemekli insallah gumburtuye gitmez de degerlendiririz. Ya ben cok heycanliyim ama guzel heyecan kendim icin degil sadece. Herkes bhcg testi gonderiyor bakiyoruz ben gordum canim hayalet cizgi falan diyoruz ya:)) Gerci ben cizgi gorme ozurluyum herkes gorur ben goremem insallah bol hamisli bir ay olsun
Hahahah valla pozisyon baktım internetten bu duruma geldik ya daha da ne diyimAllah allah bildiği bişey vardır adamın ya. Dediğini dinle sen deyumurta çatladığında içerde sperm olsun istiyorlar. Bi sonraki 12+48=60 oluyor. 40 saat sonra çatlasa 24 saat canlı kalıyor yumurta o araya bi ilişki daha denk geliyor. 19 mm de bi sonraki gün falan çatlasa ona da diğer ilişki denk geliyor sen dinle doktorunu ama kafanda soru kalmasın bak. Yumurtalamayı geciktirirsin. Stresten tüplere yürümesini falan engellersin sen tam güven stresten uzak dur sonra daaaaa pozisyonları biliyorsun.
Amiiiinnnnİnşallah olur canım ne yap et bugünü de değerlendir bende dün değerlendirme yapamadım valla çok rahatsızdım uyumuşum kaldığım yerde bugüne kısmeto hissi çok yaşamak istiyorum ya düşünsene atmışız kızlar ebet çizgi var falan diyorlar bize inşallah o çizgiyi görmek de paylaşmak da nasip olur hepimize
Aaa gerçekten mi kuzum normal yoğun adet mi az az mı geliyorSelizay ya ben adet oldum biliyomusun ama daha adet gününe 4 gün vardı niye böyle erken oldu ki
Adet olamadım canım ilaç alıyorum masaj yapıyorum söktürücüAmin inşallah canım benim sen ne yaptın grubu çok takip edemiyorum bat ne zaman hayırlı haberler alırsın inşallah
Kız misyoner garantiHahahah valla pozisyon baktım internetten bu duruma geldik ya daha da ne diyiminşallah tutcak
İnşallah canım o bittikten sonra acaba tuttu mu diye yumurtlamadann gün saymaya başlarız hcg testi için bitmez vallaAmiiiinnnn
Canım böyle alışılmadık düzensizlik olunca rahim bebek arıyor derler, kendini hazırlıyor. İnşallah yakındır üzme kendiniEvet gidicem bi konusucam neden böyle oldu diye 28 ine de özelden aldım randevu bakalım
Bana da doktor yumurtan sağ tarafta ilişki den sonra sağ tarafına yat iki saat hiç kalkma vajinal duş yapma demişti ama benim olmadı yine tabiKız misyoner garantiyastık koyabiliyorsan yardımcı oluyor diyorlar. Çok su içme. Sahura kadar yat hiç kalkma. Bana doktor 5 6 saat kalkma dedi. Ben o gün banyo bile yapmadan sabah kadar yattım. Belki 20 30 adım atmışımdır. Onun dışında hep yattım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?