Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok nazlı oluyorlar sanırım, belki kız denk gelir bu sefer umarım güzel haberler alırız
İnşallah kızım olsun istiyorum bende ama bakalım ramazanda pek bişey yapamıyoruz aslında bu ay klomen kullandım bide sağ tüpten yumurtlarım gibi hesapladım. 10 gün var adetime ama belim bel ağrısı kasık ağrısı var adet olucam sanırım

Amin inşallah canım benim sen ne yaptın grubu çok takip edemiyorum bat ne zaman hayırlı haberler alırsın inşallah

Benim de hayalim kız doğrusu bugün test yaptım ikinci çizgi silik ama iğne etkisi mi emin olamıyorum, erken oldu biraz. İnşallah bu ay hamile kalırız, belki bütün o ağrılar bebek belirtisidir

Kızlar ne yaptınız görüşmeyeli ? Ben birkaç gündür yoğunluktan bakamadım ama kafamdan da atmak istedim biraz açıkçask

battaşın olarak 5 mayıs bende hatimimde herkese dua ettim kuzum son 10 sayfam kaldı hatim bştince test yapıcam inş. güzel haberi verieiz bizde
İnşallah kuzum inşallah. Allah dualarını kabul etsin. Hem sana hem bize hayırlı haberlere vesile olsun inşallah sağlıklı sıhhatli evlatlarımız olsun inşallah amiinnnn

Benim de hayalim kız doğrusu bugün test yaptım ikinci çizgi silik ama iğne etkisi mi emin olamıyorum, erken oldu biraz. İnşallah bu ay hamile kalırız, belki bütün o ağrılar bebek belirtisidir
Kuzum iğneyi vurulduktan sonra 12 gün kan testi için 14 gün idrar testi için doğru sonuç verir diyorlar. 14 gün geçtiyse doğrudur.

Bunlar hem gebelik hem regl belirtisi ya sen iyiye odaklan kuzum. İnşallah gebelik belirtisidir

Bana bu akşam dedi
Allah allah bildiği bişey vardır adamın ya. Dediğini dinle sen de yumurta çatladığında içerde sperm olsun istiyorlar. Bi sonraki 12+48=60 oluyor. 40 saat sonra çatlasa 24 saat canlı kalıyor yumurta o araya bi ilişki daha denk geliyor. 19 mm de bi sonraki gün falan çatlasa ona da diğer ilişki denk geliyor sen dinle doktorunu ama kafanda soru kalmasın bak. Yumurtalamayı geciktirirsin. Stresten tüplere yürümesini falan engellersin sen tam güven stresten uzak dur sonra daaaaa pozisyonları biliyorsun.

Selizay ya ben adet oldum biliyomusun ama daha adet gününe 4 gün vardı niye böyle erken oldu ki
Canım klomen kullandın ya o yumurtaları daha erken büyütmüştür. Ondan daha erken yumurtlamadan 14 gün daha erken doluyor. Merak etme ondandır. Yarın doktora gidecek misin? Yeni ay için

Canım klomen kullandın ya o yumurtaları daha erken büyütmüştür. Ondan daha erken yumurtlamadan 14 gün daha erken doluyor. Merak etme ondandır. Yarın doktora gidecek misin? Yeni ay için
Evet gidicem bi konusucam neden böyle oldu diye 28 ine de özelden aldım randevu bakalım

İnşallah olur canım ne yap et bugünü de değerlendir bende dün değerlendirme yapamadım valla çok rahatsızdım uyumuşum kaldığım yerde bugüne kısmeto hissi çok yaşamak istiyorum ya düşünsene atmışız kızlar evet çizgi var falan diyorlar bize inşallah o çizgiyi görmek de paylaşmak da nasip olur hepimize

Hahahah valla pozisyon baktım internetten bu duruma geldik ya daha da ne diyim inşallah tutcak

Amiiiinnnn

Hahahah valla pozisyon baktım internetten bu duruma geldik ya daha da ne diyim inşallah tutcak
Kız misyoner garanti yastık koyabiliyorsan yardımcı oluyor diyorlar. Çok su içme. Sahura kadar yat hiç kalkma. Bana doktor 5 6 saat kalkma dedi. Ben o gün banyo bile yapmadan sabah kadar yattım. Belki 20 30 adım atmışımdır. Onun dışında hep yattım.

Evet gidicem bi konusucam neden böyle oldu diye 28 ine de özelden aldım randevu bakalım
Canım böyle alışılmadık düzensizlik olunca rahim bebek arıyor derler, kendini hazırlıyor. İnşallah yakındır üzme kendini

Bana da doktor yumurtan sağ tarafta ilişki den sonra sağ tarafına yat iki saat hiç kalkma vajinal duş yapma demişti ama benim olmadı yine tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…