Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız yşne pıtır pıtır hamileler dökülmüş buralara maşallahh hadi gerisi için de duaya tam gaz devam. Allahım hepimizin tez vakitte 2. Çizgiyi görmeyi sağlıklı gebeliğin ardından sağlıklı hayırlı evlatlar kucaklamayı nasib etsin. Amin... Benimki 5 mayıs 2021 de yütfeeeen çok amin

Bak kızın batı 5 Mayısmuş erken gebelik testinde çıkmış. Benim iki mayıs ay yapsam mı ne

Yerleşme kanaması olabilir canım by

Ovulasyon takibi yapmadım 17-18 ve 21 i degerlendirdim sadece uygulamalardan biri 17 yi diğeri 21 i gösteriyordu 21 i tutsa bu kadar erken görünmezdi sanırım testte eğer varsa bebiş 17 yada 18 i muhtemelen
Canım erken gebelik testimi yaptım sen?
Bat ne zamandı

Kızlar iğneyi yaptırdım sağ da iki tane yumurtam oluşmuş çatlamak üzere zaten ama yapalım istersen dedi tabi ki yapalım dedim hemen alıp yaptırdım artık gerisi Allah ın takdiri
Kız kaç mm lik olmuş yumurtacıkların kader arkidişim seni takipteydim bende

Bak kızın batı 5 Mayısmuş erken gebelik testinde çıkmış. Benim iki mayıs ay yapsam mı ne
Canım benim bazen 30 bazen 33 günde geldiği için belki batım 2 side olabilir ya kafam çok karışık bu konuda ama ben 5 Mayıs ı şu an dikkate alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…