Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım sanada kolay gelsin inşallah

Eee dert aynı yerde dert canım kadın olmak zor iş

Bence var gibi en iyisi iki gün sonra normal test yapıp emin ol canım
Geçen ay kanda 8 küsür çıkınca heveslendim sonra kimyasal oldum acaba beklesem mi bat gününe kadar ama nasıl dayanırım bilmiyorum

Geçen ay kanda 8 küsür çıkınca heveslendim sonra kimyasal oldum acaba beklesem mi bat gününe kadar ama nasıl dayanırım bilmiyorum
Canım bekle hiç işkence yapma kendine en güzeli en azından bata kadar olmasada yakın bekle yükselsin bir test daha yaparsın kaset varsa gider kan verirsin bence varda sonrasi varsa işkence olmasın çıkar mı iner mi derken şimdi bol bol dua edip sabırla beklemeni tercih ederim sen bilirsin yinede özgür kararın

MaviliGizem sen arı sütü bal polen nasıl kullanıyorsun bende aldım ama yazmıyor üstünde dün bir tatlı kaşığı yedim çok mu sence? Nerdesin seni aradı gözlerim

Ah kızlar canım kızlar yaptıp 2 dk dolmadan çekip yoluuyorum bu fotoğrafı adete 6 gün kaldı durum bu testte

Eklentiler

• image.jpg
    64,9 KB · Görüntüleme: 43
Ah kızlar canım kızlar yaptıp 2 dk dolmadan çekip yoluuyorum bu fotoğrafı adete 6 gün kaldı durum bu testte
Canım benim de öyle oldu bu ay ama hamiş değilim bu lh adete 4 gün kala koyuluk çıkarsa bir ihtimal birde adet yakınlaştıkça koyuluk artarsa kopkoyu kıpkırmızı oluyor t çizgisi o zman hamişlik oluyor. Mesela senin koyuluk şuan az buna birşey demek yalan olur. lh testlerine takılmayın 8 gün kala 6 gün kala bence

Ay var gibi benimde bat 6 Mayıs ne gibi belirtiler var
Bilemiyorum ki canım ilk hamileliğimdede böyle olmuştu hayırlısı artık.Bekleyip göreceğiz

Ya kizlar ben bu bizim olayin yabanci versiyonunu buldum. Orda da millet testlerini gonderiyor herkes yorum yapiyor cok komik herkes ayni dertte cizgi var mi yok mu fln
Türkçe yazsaydın keşke derdimiz bir kardeşler diye

3 mayıs
26 yaş
1 ay
Kullanmıyorum

Kizlaar bat 5 Mayıs erken gebelik testi yaptim geçen ayda kimyasal gibi birşey yaşamıştım beta 0 lanmıştı testime bakarmisinizcok heyecanlandim
Canım var gibi gözüküyor bende dün yaptım silikti ama güvenemiyorum geçen ay beni yanılttı çünkü testin markası ne acaba?

Bu gece rüyamda ikizlerim olduğunu gördüm bir an aklım çıkıyor ama oyle küçüklerdi ki aynı anda sigiyorlar kucagima iyi ya ben bakarım böyle aynı anda korkmayim cok zor değilmiş diye saçma cikarimlar yapıyorum şaka gibi ruyaydi

Kizlaar bat 5 Mayıs erken gebelik testi yaptim geçen ayda kimyasal gibi birşey yaşamıştım beta 0 lanmıştı testime bakarmisinizcok heyecanlandim
Bugun cok berektli burası masallah hamilesin görünüyor canim hayırlı olsun

Hayırlısı olsun ya ne güzell benim BAT 3 mayıs bende yapsam mı acaba üzüleceğim bişey görmek istemiyorum

Gebelik için çok erken.. bence 2. Yumurtlama bu degerlendirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…