Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Test yaptin mi hic?

Ohoo bu söylendi, yeni bilgiler lazım bize

Canım test yaparsan netleşir, bence yaırn hemen test yap

Beta 5.56 çıktı hatta hamileyim sandım :)
Kızlar ben şok sonuca bakılırsa hamileyim

Eklentiler

• 20210428_121144.jpg
    80 KB · Görüntüleme: 67
Ama bunun bilimsel bi açıklaması olmalı neden çift çizgileri görüyoruz adette yakın ovulasyon testinde
Bilimsel açıklamasını buldum canım, yumurtlamadan yaklaşık 5 gün sonra LH değeri çok düşmez, dalgalanma yaşar,ondan ovü testlerinde 2. çizgiyi görebilirsin. PDG progesteron.

Eklentiler

• bfd79320ded67c8150de5b030ed756e9.jpg
    57,1 KB · Görüntüleme: 66
Yumurtalamdan kaç gün geçti canım?
Ovulasyon takibi yapmadım 17-18 ve 21 i degerlendirdim sadece uygulamalardan biri 17 yi diğeri 21 i gösteriyordu 21 i tutsa bu kadar erken görünmezdi sanırım testte eğer varsa bebiş 17 yada 18 i muhtemelen

Günaydın kızlaaaar nasılsınız sağolsun sabahın körüne ders koymuşlar, bir de sahurdan sonra uyuyamadım aptal gibiyim, uykum vaaaaar. İnşallah bugün güzel haberler alır topicimiz. Hepinize sevgiler
İnşallah canım sanada kolay gelsin inşallah
Ya kizlar ben bu bizim olayin yabanci versiyonunu buldum. Orda da millet testlerini gonderiyor herkes yorum yapiyor cok komik herkes ayni dertte cizgi var mi yok mu fln
Eee dert aynı yerde dert canım kadın olmak zor iş
Kizlaar bat 5 Mayıs erken gebelik testi yaptim geçen ayda kimyasal gibi birşey yaşamıştım beta 0 lanmıştı testime bakarmisinizcok heyecanlandim
Bence var gibi en iyisi iki gün sonra normal test yapıp emin ol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…