- 10 Mayıs 2016
- 1.215
- 1.129
- 133
Test yaptin mi hic?
Ohoo bu söylendi, yeni bilgiler lazım bize
Canım test yaparsan netleşir, bence yaırn hemen test yap
Bende de aynısı oldu.10 Nisan bat tarihim ama 17sinde kahverengi uzayan lekelenme geldi hemde 8 gün boyunca (normalde 3 gün kanama bir gün kahverengi lekelenme gelir biterdi) , doktora gittim bu dönemi adet sayabilirsin dedi anlamadım
Kızlar ben şokBeta 5.56 çıktı hatta hamileyim sandım :)
İşe gideceğim birazdan nasıl dayanacagim bilmiyorum yarına kadarİnşallah canım kalk bi kan ver gel oyalanma
İnşallah HamilesindirBenim geçen ay kimyasal yaşadığım zamanda şimdi de mide bulantım oluyor çok hemde adet olacakmış gibi ağrım var akıntım çok fazla birde rahmime kramp giriyor ara ara
Evet canım bildiğin gibi Türkiye’deki gibi değil kan verip hemen sonuçunu alamıyorsun burdaen sağlamı erken gebelik testi yaptırmak fakat yumurtlamadan en az 10 gün geçmeli değer çıkması için.
Bekliycez ozamanİşe gideceğim birazdan nasıl dayanacagim bilmiyorum yarına kadar
Bilimsel açıklamasını buldum canım, yumurtlamadan yaklaşık 5 gün sonra LH değeri çok düşmez, dalgalanma yaşar,ondan ovü testlerinde 2. çizgiyi görebilirsin. PDG progesteron.Ama bunun bilimsel bi açıklaması olmalı neden çift çizgileri görüyoruz adette yakın ovulasyon testinde
SupersinnnnBilimsel açıklamasını buldum canım, yumurtlamadan yaklaşık 5 gün sonra LH değeri çok düşmez, ondan ovü testlerinde 2. çizgiyi görebilirsin. PDG progesteron.
Yumurtalamdan kaç gün geçti canım?Kizlaar bat 5 Mayıs erken gebelik testi yaptim geçen ayda kimyasal gibi birşey yaşamıştım beta 0 lanmıştı testime bakarmisinizcok heyecanlandim
Bende Bat 6 gün. Zaman da geçmek bilmiyorHadi İnşallah birbirimizi müjdeliyelim
Bat 25 mayıs sende yoksa Nisanda regl olmadın mı? Ayy ne kadar koyu besbelli hamilesin.. hemen kan ver bence :)Kızlar ben şoksonuca bakılırsa hamileyim
Hamilesin yuhuuuuuKizlaar bat 5 Mayıs erken gebelik testi yaptim geçen ayda kimyasal gibi birşey yaşamıştım beta 0 lanmıştı testime bakarmisinizcok heyecanlandim
izin al git kan ver... hemen dön işe :)İşe gideceğim birazdan nasıl dayanacagim bilmiyorum yarına kadar
Kuzum ev doktoru yapıyor bu testi :))Evet canım bildiğin gibi Türkiye’deki gibi değil kan verip hemen sonuçunu alamıyorsun burda
Allah'ım gidicem şimdi kalptenHamilesin yuhuuuuu
Ayyy inşallah canım rabbim hepimize nasip etsinTamamdır eklerim kayıt ettim canım
Güzel haberler alacağız senden inşallah Haydi hayırlısı çookça aminnn
Benimki o kadar şey ki neyse demicem neyhemen olmazsa şaşmam ayarsız
Zor bir yerde çalışıyorum izin almam imkansız yarın sabahtan gidip kan vereceğimizin al git kan ver... hemen dön işe :)
Ovulasyon takibi yapmadım 17-18 ve 21 i degerlendirdim sadece uygulamalardan biri 17 yi diğeri 21 i gösteriyordu 21 i tutsa bu kadar erken görünmezdi sanırım testte eğer varsa bebiş 17 yada 18 i muhtemelenYumurtalamdan kaç gün geçti canım?
Ama canim hemen vermiyorki yada veriyormu?Kuzum ev doktoru yapıyor bu testi :))
Kiyamam.sanaAllah'ım gidicem şimdi kalpten
İnşallah canım sanada kolay gelsin inşallahGünaydın kızlaaaar nasılsınızsağolsun sabahın körüne ders koymuşlar, bir de sahurdan sonra uyuyamadım aptal gibiyim, uykum vaaaaar. İnşallah bugün güzel haberler alır topicimiz. Hepinize sevgiler
Eee dert aynı yerde dert canım kadın olmak zor işYa kizlar ben bu bizim olayin yabanci versiyonunu buldum. Orda da millet testlerini gonderiyor herkes yorum yapiyorcok komik herkes ayni dertte cizgi var mi yok mu fln
Bence var gibi en iyisi iki gün sonra normal test yapıp emin ol canımKizlaar bat 5 Mayıs erken gebelik testi yaptim geçen ayda kimyasal gibi birşey yaşamıştım beta 0 lanmıştı testime bakarmisinizcok heyecanlandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?