- 7 Ekim 2019
- 376
- 411
- 53
Henüz 10 gün oldu bugün de regl oldum bakalım mayısta neler olacakCanım prowomeni ne zamandır kullanıyorsun faydasını gördün mü ?
Amin inşallah tez zamandaDevamı da gelir insallah=)
Nisandan transfer oldum, seni hamile diye bekledim bugünkü kontrolünü ama değilmişsin sanırımCanımcım daha listeyi yenilmedim ki
Bende bu ay başladım inşallah güzel sonuçlar alırız diyelimHenüz 10 gün oldu bugün de regl oldum bakalım mayısta neler olacak
İnşallah denemeden bilemeyiz hiçbir şeyiİnşallah canım sen bize güzel haberler verirsn belli mi olur ben tüp Bebek düşünüyorum eğer bı sure daha böyle devam ederse en azından o döllenmiş yumurta tutma ihtimali daha fazla diye düşündüm
Ben yarın tüp bebek görüşmesine gideceğim. Bakalım belki vitaminlerle birkaç ay geçerken kendiliğimden kalırım diye ümitleniyorumBende bu ay başladım inşallah güzel sonuçlar alırız diyelim
Canm senin lekelenmen vardı dimi o ne durumdaİnşallah kalbine göre olur
Hayir canimAy çok konuşmuşsunuz önemli bir şey oldu mu?
Ara ara lekenlenme oluyor koyu kahve kıvamda o neden oluyor onu anlamadim normalde adetten 2 gün önce olurdu ama hu kadar koyu da olmazdı adetten 7 gün önce bu şekilde başladı lekelenmeCanm senin lekelenmen vardı dimi o ne durumda
Canım valla bnce cumartesi pazar pazartesi yapablrsen için rahat olurBana bir yardım pazar yumurtlama görünüyor hangi günler iliski kesin olmali?
Görünüyor derken canım? Yumurtlama günü ve onu takip eden 2 gün toplamda 3 gün olmalıBana bir yardım pazar yumurtlama görünüyor hangi günler iliski kesin olmali?
Hayırlısı olsun canım biz daha yeni denemeye başladık prowomenden çok memnun kalan olmuş inşallah bizede yararBen yarın tüp bebek görüşmesine gideceğim. Bakalım belki vitaminlerle birkaç ay geçerken kendiliğimden kalırım diye ümitleniyorum
Herşey anne olmak için işteAynen öyle her yol mübah diye diye denemediğimiz pek bişey kalmadı
Canim üzülme bi defa kötüyü yaşadığın için insan rahat olamıyor ama bozma moralini genetik test yaptırdın mı
Amin inşallah canım inşallah Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlısıyla hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın bu mübarek ayın hatrına şuan da ezan okunuyor Rabbim dualarımızı kabul etsinCanım hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah dualarında bizleri de unutma Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Amin inşallah canım darısı isteyen herkesin başına inşallahÇok meraktayım sağlıcakla artmasını dilerim
Kağıt veriler mi peki sana? Bunla gel diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?