Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah denemeden bilemeyiz hiçbir şeyi nasıl olursa hayırlı olan olsun hakkımızda canım senin var mıydı bebişin?

Offf heryerim agriyor yine bu haftasonuna kadar adet olucam insallah. Valla korunmasak bu ay acaba mi dicem ama o konuda kafam rahat ama belim kasiklarim,goguslerim heryerim bana karsi

Bana bir yardım pazar yumurtlama görünüyor hangi günler iliski kesin olmali?

Evet yaptık ama bazıları çıktı bazıları çıkmadı kan pıhtılaşma olan çıkmıştı sanırım o temiz çıktı kromozom sayısı falan o.daha çıkmadı
Canim üzülme bi defa kötüyü yaşadığın için insan rahat olamıyor ama bozma moralini genetik test yaptırdın mı

Canım hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah dualarında bizleri de unutma Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Amin inşallah canım inşallah Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlısıyla hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın bu mübarek ayın hatrına şuan da ezan okunuyor Rabbim dualarımızı kabul etsin

Çok meraktayım sağlıcakla artmasını dilerim
Kağıt veriler mi peki sana? Bunla gel diye
Amin inşallah canım darısı isteyen herkesin başına inşallah hayır özel hastane zaten direk hemşiresiyle yazistik önce yarın hemen gelin dediler sonra Perşembe günü gel dedi sıkıntı olacağını sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…