21.gun bakman lazım sonra düşüyor gittikxeKızlar sonuçlarım çıkmış progesteronum 6,37 .
Çok mu düşük gebe kalmak için
Öyle baktık zaten21.gun bakman lazım sonra düşüyor gittikxe
Ben de geçen ay 15 cikti acaba hamile misin diyor beni de umutlandirdiydiYa benim geçen ay 21. Gün 16.37 çıktı hatta gebe olablrsn dedi doktor ama hani nerde lannnn bu bebek diyemedim takılma progesterona
Canım hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah dualarında bizleri de unutma Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinKızlar acil bakar mısınız pozitif mi bu simdi çok düşük değil mi
22 yazmışsın ya burda ondan dedimBugğn adetin ilk gününden sonra 22. Gündü
5 nisanda adet oldum 12 si yumurtlama gördüm ovülasyon da 14 gün saydım üstüne
4 mayısta adet olurum diye düşünüyorum.
Ovülasyon da yumurtlama görür müydüm yumurtlama olmasaydı
Değerlendirdim canımDeğerlendir canım bencede son testin koyuluğu pik sankim ama içimden ses daha koyulaşabilir gibi diyor. Sen bunu değerlendir boş geçme şu aralar yumurtlma zamanın görünüyor bolca çalış zaten çok çok bir kaçugün daha sürecekson bekleme evresine girersin
Nisan tutmadı bu topic uğurlu gelsin inşallah herkese
1. BAT: 25 mayıs
2. 31 yaş
3. 5 senedir istiyoruz
4. Prowomen, ocean ultimate, ocean d3
Canim üzülme bi defa kötüyü yaşadığın için insan rahat olamıyor ama bozma moralini genetik test yaptırdın mıİnşallah canım ben Şubat ayında bir düşüğüm var artış da iyiydi keseyi gördük varla yok arası bir lekelenmem oldu doktora gittiğimde düşük yapıyorsun dedi beta ya baktırdım gerçekten en son ki beta degerimden yarı yarıya düşmüştü ve iki gün sonra parça düşürdüm o yüzden biraz gerginim
Canım prowomeni ne zamandır kullanıyorsun faydasını gördün mü ?Nisan tutmadı bu topic uğurlu gelsin inşallah herkese
1. BAT: 25 mayıs
2. 31 yaş
3. 5 senedir istiyoruz
4. Prowomen, ocean ultimate, ocean d3
Bilemiyorum ki yüksek değerlerle olmayanda var 1,27 ile hamile kalmış biri bi topikte okudum. Ama benimki de düşük tabi umarım sorun yaşatmaz22 yazmışsın ya burda ondan dedim 21.gun o ayki yumurtlama olmuş mu ona bakılıyor belli seviyenin altındaysa olmamis olabiliyor yumurtlama
Doğrudur en iyisi doktoru beklemek hayirlisi olsun=)Bilemiyorum ki yüksek değerlerle olmayanda var 1,27 ile hamile kalmış biri bi topikte okudum. Ama benimki de düşük tabi umarım sorun yaşatmaz
HaYırlısı canım bizi çok uğraştırıyor bu bebiş olayı napalımDoğrudur en iyisi doktoru beklemek hayirlisi olsun=)
Aynen öyle her yol mübah diye diye denemediğimiz pek bişey kalmadıHer yol mübah deyip deniyoruz bir umut işte
En azından progesteronla alakalı bi sorun olmadığını öğrenmiş olduk ona yoralım canımBen de geçen ay 15 cikti acaba hamile misin diyor beni de umutlandirdiydi
Devamı da gelir insallah=)En azından progesteronla alakalı bi sorun olmadığını öğrenmiş olduk ona yoralım canım
Canımcım daha listeyi yenilmedim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?