Muhtemelen öyle olacakBence bu üç haftalık kapanma grubumuza yarayacak. Artık denenmemiş her şey denenir evde, karantina nın son gününe avize ile sallanırken yaparak giriyormuşuz
Takvime göre 19 mayıs bi kaç gün erken olsa işime yararTüh kötü oldu
sorma ben de heyecan hat safha daInşallah canm hayırlısıyla böyle konuşunca daha çok heyecan basıyo bana
evet her gün kaliteyi düşürüyor 2-3 güne bir idealKızlar size bir sorum var şu an ovi dönemim başladı sizce çatlamaya kadar her günü değerlendirmelimiyim yoksa birer gün arayla mı değerlendirmeliyim çünkü bir arkadaşım her gün denemek sperm kalitesini düşürüyo demişti
Bir gün ara ile yap canım sperm en az 48 saat canlı kalıyor zatenKızlar size bir sorum var şu an ovi dönemim başladı sizce çatlamaya kadar her günü değerlendirmelimiyim yoksa birer gün arayla mı değerlendirmeliyim çünkü bir arkadaşım her gün denemek sperm kalitesini düşürüyo demişti
Canm lekelenme varsa çok iyi tabiki belirtikızlar merhaba acil sormak istediğim birşey var benim adet olmam gereken tarih 2 mayıs yani daha 6-7 gün var. her ay düznli adet oluyorum 28 günde bir( adet düzenleyici içiyorum doktorum verdi) 18 inde ovulasyon gunuydu o gunden sonra göğüslerde aşırı bir hassasiyet,acı var ve son 2-3 gündür kahverengi lekelenmem var hatta koyu kahve diyebiliriz ayrıca kasık agrısı da ara ara çekiyorum sizce bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi? adet belirtileriyle aynı olur dediler hüsrana uğramakta istemiyorum var mı bu durumun yaşayan ve ya tecrübe edin lütfen yardım edinnnnn...
adet belirtisi olmasın?Canm lekelenme varsa çok iyi tabiki belirti
Ama adete daha 6gün var bu kadar erken leke oluyo mu normaldeadet belirtisi olmasın?
İşte beynim durdu olmuyordu sanırım 2 gün kala oluyordu adet belirtisiAma adete daha 6gün var bu kadar erken leke oluyo mu normalde
Benim de aynı şekilde oldu bu ay ama adet oldum sonra maalesefadet belirtisi olmasın?
Benim de aynı şekilde oldu bu ay ama adet oldum sonra maalesefbekleyin bence
Canım bi erken gebelik testi yap eğer pozitif çıkarsa da bi doktora git istersen. 2 3 gün boyunca lekelenme çok sık rastlanan bir şey değil. Uzun sürmüş yani.kızlar merhaba acil sormak istediğim birşey var benim adet olmam gereken tarih 2 mayıs yani daha 6-7 gün var. her ay düznli adet oluyorum 28 günde bir( adet düzenleyici içiyorum doktorum verdi) 18 inde ovulasyon gunuydu o gunden sonra göğüslerde aşırı bir hassasiyet,acı var ve son 2-3 gündür kahverengi lekelenmem var hatta koyu kahve diyebiliriz ayrıca kasık agrısı da ara ara çekiyorum sizce bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi? adet belirtileriyle aynı olur dediler hüsrana uğramakta istemiyorum var mı bu durumun yaşayan ve ya tecrübe edin lütfen yardım edinnnnn...
İşte aldım netten gebelik testi onu bekliyorum erken gebelik testinde eğer hamileysem çıkar mı? Bir de gebelik belirtisi için mi uzun sürmüş dedin lekelenmeyi tam anlayamadımCanım bi erken gebelik testi yap eğer pozitif çıkarsa da bi doktora git istersen. 2 3 gün boyunca lekelenme çok sık rastlanan bir şey değil. Uzun sürmüş yani.
Kuzum duyduklarım hep 3 5 damla bir iki kere gelmiş şeklindeydi. Ama gerçi demin biri yazmış adet oluyor gibiydim ama az geliyordu diye. Herkesin ki farklı demek ki. Erken gebelikte genelde 6 gün önce çıkıyormuş.İşte aldım netten gebelik testi onu bekliyorum erken gebelik testinde eğer hamileysem çıkar mı? Bir de gebelik belirtisi için mi uzun sürmüş dedin lekelenmeyi tam anlayamadım
Ben 35 yaşındayım vallahi küçük değilimBende bundan korkuyorum zaten bizde sağlıklıyız benim yaşım görece daha küçük ya ama nedensiz olmazsa , bi yanım da diyor ki anne olmaya hazır değilim
Evet ama rutin için istiyorlar canim ben her gittiğimde sordular bugünde sordu ikibyildir gitm8yirdum iki yıl önce yapıldı gerek yok demiştimKızlar bu smear testi yaptırmıştım bir muayenede sonucunu Ocak’tan beri almamıştım birazdan sonucumu alıcamda rahim kanseri için mi yapılıyor bu test sadece doktor smear alalım mı diyince alın dedim de çok detaylıda bilmiyordum açıkcası bilgisi olan var mı?
Peki sabah ilk.idrarla yapmak şart mı sence? Öğlen ve ya akşam yapsam ne olur testi?Kuzum duyduklarım hep 3 5 damla bir iki kere gelmiş şeklindeydi. Ama gerçi demin biri yazmış adet oluyor gibiydim ama az geliyordu diye. Herkesin ki farklı demek ki. Erken gebelikte genelde 6 gün önce çıkıyormuş.
Kızlar bu smear testi yaptırmıştım bir muayenede sonucunu Ocak’tan beri almamıştım birazdan sonucumu alıcamda rahim kanseri için mi yapılıyor bu test sadece doktor smear alalım mı diyince alın dedim de çok detaylıda bilmiyordum açıkcası bilgisi olan korkma yani sonuçtan yaptirdigun iyi olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?