Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence bu üç haftalık kapanma grubumuza yarayacak. Artık denenmemiş her şey denenir evde, karantina nın son gününe avize ile sallanırken yaparak giriyormuşuz
Banada öyle geliyo şimdi hergün denemelere başlayabiliriz adamlarda evde artık yorgunum bahaneleri de yapamazlar

Bence bu üç haftalık kapanma grubumuza yarayacak. Artık denenmemiş her şey denenir evde, karantina nın son gününe avize ile sallanırken yaparak giriyormuşuz
Kız benim bir sonraki ovülasyon dönemime denk gelmiyor ya takvime göre inşallah testlerde erken yumurtlama olur

Ya ben de o sabır hiç yok dayanabilirsen helal olsun
Bende de yok zaten ama ne kadar dayanabilirsem zorluyorum. Çünkü öğrendikten sonra yine beklemek gerekiyo. 4haftalik kese görünüyo. 5 haftalık bebek görünüyo 6haftalik kalp atışı derken hep bekliyosun

İyi de neden yaz.. bu şıp diye tutan bişey degil kı neden naz yapıyo anlamadm... benim 10 aydır tutmuyor hiç bir sebep yok eşimde bende gayet saglıklıyız yok yok olmuyo
Bende bundan korkuyorum zaten bizde sağlıklıyız benim yaşım görece daha küçük ya ama nedensiz olmazsa , bi yanım da diyor ki anne olmaya hazır değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…