Evet canım ovülasyon. Adı innovita ben 30 lu olandan aldım 4 tane de gebelik testi geliyor yanında en iyisi bu çok hassas yani kesin dene pişman olmazsınCanım ovulasyon testi mi? Markası ne bunun bende alam önümüzdeki ay
Amin canım inşallahEvet
Aynen canım iyi ki bunu almışım çok hassas yanılma şansı yok umarım uğurlu gelir hepimize
Bende aldım dün reglim bitti bugün başladım saat kaç gibi yapıyorsun canım sen testi günde 1 kezmi yapıyorsunEvet canım ovülasyon. Adı innovita ben 30 lu olandan aldım 4 tane de gebelik testi geliyor yanında en iyisi bu çok hassas yani kesin dene pişman olmazsın
Canım internette aradım çıkmıyor, link varsa atar mısınEvet canım ovülasyon. Adı innovita ben 30 lu olandan aldım 4 tane de gebelik testi geliyor yanında en iyisi bu çok hassas yani kesin dene pişman olmazsın
Nereden aldın canımEvet canım ovülasyon. Adı innovita ben 30 lu olandan aldım 4 tane de gebelik testi geliyor yanında en iyisi bu çok hassas yani kesin dene pişman olmazsın
Canım ben minnakkurabiyelerrrr sayfasından aldım 3 günde de geldi instagrama yaz çıkar mesaj olarak sipariş edebilirsinCanım internette aradım çıkmıyor, link varsa atar mısın
canım minnakkurabiyelerrr sayfasından aldım instagramdanNereden aldın canım
Bende geecekten üzgünüm ama bu saatten sonra yapacak bişey yok.. inşallah bu ay hamıle kalırız da en azından ona kafayı takar ve meşgul oluruzAğlıyorum şuan gerçekten bayrama ne planlarım vardı
Laboquic var nette o da iyi diye duymuştumCanım ben minnakkurabiyelerrrr sayfasından aldım 3 günde de geldi instagrama yaz çıkar mesaj olarak sipariş edebilirsin
İyi de neden yaz.. bu şıp diye tutan bişey degil kı neden naz yapıyo anlamadm... benim 10 aydır tutmuyor hiç bir sebep yok eşimde bende gayet saglıklıyız yok yok olmuyoVallahi alij benden de o kadar duvarlar üzerime üzerime geliyor bu adetten sonra ilk denemelere baslayacaktik eşim yaza kalsin diyor benim de cesaretim iyicene kayboluyor gibi
Ben ondan kullanıyorum şu an memnunum güzel benceLaboquic var nette o da iyi diye duymuştum
Ya dua edin pozitif çıksın direkt yollarimCanım yap pozitif testi inşallah yolla bize
Yarın elimde olur test muhtemelen elime geçsin direkt yapicamHadi yap hadi yap
Ya ben de o sabır hiç yok dayanabilirsen helal olsunben adete kadar dayanmaya çalışcam bakalim başarabilirsem
Tamam canım inşallah pozitif çıkar ikinci gebelik haberimiz senden gelirYarın elimde olur test muhtemelen elime geçsin direkt yapicam
Aminnnn inşallahTamam canım inşallah pozitif çıkar ikinci gebelik haberimiz senden gelirgerisi de pıtır pıtır düşer
Tmm yapınca at kaç gün var bataYa dua edin pozitif çıksın direkt yollarim
Bende o sayfadan ovulasyon aldım 2 aydır kullanıyorum aşırı hassas ve netcanım minnakkurabiyelerrr sayfasından aldım instagramdan
Senin fantezi dünyan çok geniş senden korkuyorum benBence bu üç haftalık kapanma grubumuza yarayacak. Artık denenmemiş her şey denenir evde, karantina nın son gününe avize ile sallanırken yaparak giriyormuşuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?