Canım klomen kullanıp yumurta takibi yaptık, evet klomen ilk denememCanım sen kontrol içinmi gittin doktora daha yeni deniyosun sanirim
Çok uygunmuş canım, acıtan birşey mi nasıl yapıyorlarBen tıp merkezinde 100 tl ödedim canım
Ben hiç sevinmedim kuzu ya ailemi göremicemYa kızlar kapanma geldi ya nasıl sevindim misler gibi hergün çalışma var
Bnde göremiyorum ne zamandır ama saten normalde de göremyrz ki 7 de yasak başlıyor 6 ya kadar çalışıyorumBen hiç sevinmedim kuzu ya ailemi göremicem
Hangi hastaneye gidiyorsun canım? Antalya da da çok hastaneye gittik ama hiçbiri almamıştıBn de Antalyadayım hatta en son takipli hastasıyım dedim yine de aldı
Bende memlekete gidemeyecgm gerçekten çok moralim bozukBen hiç sevinmedim kuzu ya ailemi göremicem
Öf ya kapanmada kafayı yiyorum ben, çalışmak iyi geliyor bana. Çok stres oluyorum ben evde kalıncaYa kızlar kapanma geldi ya nasıl sevindim misler gibi hergün çalışma var
Vitale ali Fuat Şengör doktorumdaHangi hastaneye gidiyorsun canım? Antalya da da çok hastaneye gittik ama hiçbiri almamıştı
Ağlıyorum şuan gerçekten bayrama ne planlarım vardıBende memlekete gidemeyecgm gerçekten çok moralim bozukya 20 gün evde ne yapacağız gerçekten bilmiyorum al sana bir bunalım sebebi.. okulu da kapattilar artık evde huni ile gezerim
Bilsem ilk günden çalışmalara başlardımBen de hemen oluyor sanıyordum oyüzden bu kadar bekledimne zormuş bu işler yaa
Kızlar o 20 gün bana vurmuyor çalışmaya devamke yaniAğlıyorum şuan gerçekten bayrama ne planlarım vardı
Meslek ne canımKızlar o 20 gün bana vurmuyor çalışmaya devamke yani
Ay manini seveyim seninHanım kızlar kızlar, canım kızlar kızlar, bezenmiş düğüne gider, elmaaaa yanaklı kızlar
Öğretmenim canım bende ama tatilde başka yerde çalışıyorum aile yeri yani aman keşke evde olsam bendeMeslek ne canım
Canım eğer değiştirmek istersen med starda Ertuğrul var o çok tatlış bi adam. Hem ilgili hem de neşeli. Ben de gittim ona, tatlış yani. Bi de övülen birisi kendisi. Bi de medikalde mine hanım var. Onu da arkadaşımın çevresi çok övüyor. Bir de ofm de bir bayan doktor adını unuttum şimdi. Ama aralarında en ilgili ve hastayı düşünen ofm. Testleri falan devlette yaptırın diye test listesini veriyor, zorunlu olmadıkça işlem yapmıyor ve en önemlisi savuşturmuyor. Yarım saat dinliyor insanı. 15 gündekileri de kontrol muayenesi alıyor. Bir de diğerlerine göre biraz daha ucuz Ben ilk orda hsg çektirelim falan demiştim. En mantıklısını o yapıp gerek yok bence, rahimde bi kusur görünmüyor demişti. Sonradan çektirdiğime çok pişman oldum. Çok kafamı karıştırdılar çünküVitale ali Fuat Şengör doktorumda
O kadar pozisyon ismi veriliyor ki artık şaşırıyorum cambaz gibi olduk yataktaŞimdi misyoneri araştiracağım zaten demiştim yeni pozisyonlara açığım bak yenilik çıktı ilişkime renklilik
Bizimkine tatil deniyor mu ki hunileri takıp gezeceğiz az kaldı.Öğretmenim canım bende ama tatilde başka yerde çalışıyorum aile yeri yani aman keşke evde olsam bende
Beraber gezelim nolur kiBizimkine tatil deniyor mu ki hunileri takıp gezeceğiz az kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?