Şimdi misyoneri araştiracağım zaten demiştim yeni pozisyonlara açığım bak yenilik çıktı ilişkime renklilikPapatya220 misyoner pozisyonunda sevişmiş tek atışta hamile kalmış canım, nasıl mümkün oldu diye bilimsel araştırmasını yapıyorduk
Yaaaa inşallahBiz burada bir arkadaşımızla karar almıştık M mavili_yeshll eski topiklerden arkadaşız topiğin adını değiştirip devam ederiz demiştikhala aynı fikirdeyim
Anlaştık haberleşiriz o zamanYarın giderim belki canım
SeviliyorsunYaaaa inşallah
Canım bat geçtimi test yaptınmıYarın giderim belki canım
Amin canım inşallah bu ay hepimiz alalım bu güzel haberi Allah’ın izniyleAnlaştık haberleşiriz o zaman
Seviliyorsunsenden bekliyorm güzel haberler
Tamam canımAnlaştık haberleşiriz o zaman
Seviliyorsunsenden bekliyorm güzel haberler
Evit. Rahim kanseri için. Ocakta yaptırdıysan şimdi gerek yok. 2022 ocakta yeniden yaptirirsin.Kızlar bu smear testi yaptırmıştım bir muayenede sonucunu Ocak’tan beri almamıştım birazdan sonucumu alıcamda rahim kanseri için mi yapılıyor bu test sadece doktor smear alalım mı diyince alın dedim de çok detaylıda bilmiyordum açıkcası bilgisi olan var mı?
Kızlar bu smear testi yaptırmıştım bir muayenede sonucunu Ocak’tan beri almamıştım birazdan sonucumu alıcamda rahim kanseri için mi yapılıyor bu test sadece doktor smear alalım mı diyince alın dedim de çok detaylıda bilmiyordum açıkcası bilgisi olan var mı?
TeşekkürlerRahim kanseri ileri derece enfeksiyonlar filan için yapıyorlar özelikle 30 yaşına gelmiş bayanlara yapılıyor canım. Güzel haberlerle gelesin
Teşekkürler canımmEvit. Rahim kanseri için. Ocakta yaptırdıysan şimdi gerek yok. 2022 ocakta yeniden yaptirirsin.
Canım hayırlı olsun bebişin sağlıkla al kucağına inşallahTamam canım
Teşekkür ederim canımCanım hayırlı olsun bebişin sağlıkla al kucağına inşallah
Bu arada ben de smear testimin sonucunu öğrenmedimTeşekkürler canımm
Canım smr testine ne kadar ödedin? Ben adetken hormon testi için özele gittim, kanamadan dolayı tam göremiyorum ama sanki rahim ucunda minik bi yara var temizlenir ve gel smr çekelim dedi ama gitmedimBu arada ben de smear testimin sonucunu öğrenmedimkadın demişti ki görünürde bişi yok zaten yine de bakalım. Özel hastaneye gittiğim için kötü bişi olsa ararlardı herhalde diyorum
Beni hiç sorma canım. Özel sağlık sigortam var diye evime en yakın ve İzmir’in en pahalı hastanesine gittim. Muayene, kan testi ve smear testi yapıldı. Teşhis üzerine değil de kontrol amaçli gittiğim için sigorta yarısını karşıladı. 800 tl para ödedimCanım smr testine ne kadar ödedin? Ben adetken hormon testi için özele gittim, kanamadan dolayı tam göremiyorum ama sanki rahim ucunda minik bi yara var temizlenir ve gel smr çekelim dedi ama gitmedim
Valla kuzum fiyatını da hiç sormadım ama burası daha uygundur diye düşünüyorum. Gideyim bende ne olur ne olmazBeni hiç sorma canım. Özel sağlık sigortam var diye evime en yakın ve İzmir’in en pahalı hastanesine gittim. Muayene, kan testi ve smear testi yapıldı. Teşhis üzerine değil de kontrol amaçli gittiğim için sigorta yarısını karşıladı. 800 tl para ödedimnormalde asla bu kadar pahalı olamaması gerekiyor. Smear testini ihmal etme. Sende bir şey yoktur ama önemli bir şey. Muhakkak makul ücretli bir yer bul ve yaptır.
Ay bende özel muayeneye gititm 600 tl ödedim yaa smear testide yok alttan muayene etti bide hormonlarda baktı zaten 2 ay 3 ay denemeyi ciddiye almiyolar sanki daha dur dedi benim doktordaBeni hiç sorma canım. Özel sağlık sigortam var diye evime en yakın ve İzmir’in en pahalı hastanesine gittim. Muayene, kan testi ve smear testi yapıldı. Teşhis üzerine değil de kontrol amaçli gittiğim için sigorta yarısını karşıladı. 800 tl para ödedimnormalde asla bu kadar pahalı olamaması gerekiyor. Smear testini ihmal etme. Sende bir şey yoktur ama önemli bir şey. Muhakkak makul ücretli bir yer bul ve yaptır.
Ben tıp merkezinde 100 tl ödedim canımCanım smr testine ne kadar ödedin? Ben adetken hormon testi için özele gittim, kanamadan dolayı tam göremiyorum ama sanki rahim ucunda minik bi yara var temizlenir ve gel smr çekelim dedi ama gitmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?