Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım belki de tükürük de etki ediyordu bilemeyiz ki denemekten zarar gelmez teşekkür ediyorum çok

Evet canım belki de tükürük de etki ediyordu bilemeyiz ki denemekten zarar gelmez teşekkür ediyorum çok

Tükürüğün içindeki bakteri veya enzimler var spermi öldürmez direk belki herkesde ama kalitesini düşürürmüş. Bende birgebeningünlüğü sayfasında gördüm araştırdım sonra cidden doğru. Kuruluk olan kişi mecbur birşeylere başvuracak en güzeli sağlıklısı o jel ne demek herzaman

Amin canim ne güzel aciklamissin aslında hayırlısı demek doğru zaman da doğru evlat da hepsine karşılık gelen kelime

kızlar reglim biter bitmez denemeye başladık bu 2 günde bir ilişki yaşıyoruz yumurtlama dönemine gelene kadar ilk defa bunu yapıyoruz ve sol yumurtalık tarafımda böyle bir ağrı pıt pıt bişey oluyo ve ters pozisyonu deniyoruz doogy pozisyonunu dedim bu pıt pıt yapan ne sizlerde de oluyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…