Evet canım belki de tükürük de etki ediyordu bilemeyiz ki denemekten zarar gelmez teşekkür ediyorum çokAl al burada bir arkadaşımız daha vardı o aldı inşallah hayrını görür. Kuruluk varsa ne tutacak içeride spremi tutan şey sıvı. Bence dene ben araştırdım çok başarılı birşeyzararlı da değilmiş nerden geleceği belli olmaz sebebin
Evet canım belki de tükürük de etki ediyordu bilemeyiz ki denemekten zarar gelmez teşekkür ediyorum çok
Amin canim ne güzel aciklamissin aslında hayırlısı demek doğru zaman da doğru evlat da hepsine karşılık gelen kelimeAllah ol derse oluyor bazı yaş kilo sorun o bu şu hepsi manasız ve anlamsız tek anlamlı olan istediğinden vazgeçmeyecek sabırla gelmesini bekleyeceksin ben katılmıyorum unut sil stres yapma diyen kimseye Allah isteyin istediğiniz şeyde ısrarcı olun diyor bunu unutup istemiyorum dersem yalan olur.Akşam ilahi dinledim o kadar anlamlıydı sözleri ki "Dermân arardım derdime derdim bana dermân imiş" hiçbir söz bazen bu kadar anlatamaz insanın içindekini. Olmuyorsa belki dermandır yaşadığım neden korunduğumuzu asla bilemeyiz, ben verirse bana derman olacak evlad olsun istiyorum hepimize derman olsun istediğimiz şey
Amin canim ne güzel aciklamissin aslında hayırlısı demek doğru zaman da doğru evlat da hepsine karşılık gelen kelime
2.5 yaşında canimEvet canımkaç yaşında senin çocuğun bu arada ?
Ayy daha çok küçük sevilmelik2.5 yaşında canim
Geceleri yeO zaman ben kilo almak için çalışma yapayım
27 cnmYaşınızı alma şansım var mı?
Bilgilerinin içinde yoktu
Bilgilerinin içinde yoktusonradan unutmuşum canım diyerek yaşını yazman seni kurtarmamış
Hangisini yaptınız pozitif mi sonucunuz?kaç gün kala yapynız bir de?Ben yaptım canım erken olduğunu bile bile
kızlar reglim biter bitmez denemeye başladık bu 2 günde bir ilişki yaşıyoruz yumurtlama dönemine gelene kadar ilk defa bunu yapıyoruz ve sol yumurtalık tarafımda böyle bir ağrı pıt pıt bişey oluyove ters pozisyonu deniyoruz doogy pozisyonunu dedim bu pıt pıt yapan ne sizlerde de oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?