Ben ne zaman denesem hamile kaldimHepsini denedim farklı pozisyonlara açığım
Gülüm sonunda hepsi boşalır zaten ama en azindan bi yarim saat beklersen yatakta süper
Demir yalamış gibi bi tat diyorlarKızlar dilimde acı yanık bir tat var. Böyle bir belirti var mı
Aynn yaa durup durup takvime bakmaktan sıkıldım ben de. Yarın gidip ip al Cam biraz örgü öreyim de kafam dağılsınTamam canım. Yumurtaların ne kadar büyümüş merak ediyorum. Çatlatma iğnesini sana bırakırsa bence yaptır. En azından çatladığı zamanı bilirsin. Gerçi o zamanda gebelik testi için 14 gün beklemek gerekecek. Of bilemedim
Aramızda 1 hafta 1 gün var. Ben de geçen hafta salı gittim. Of zaman makinası verseler de 4 5 mayısa bi ışınlansam. Beklemek çok sıkıcı
Onu da denedim yine de geçmiyoooorAynn yaa durup durup takvime bakmaktan sıkıldım ben de. Yarın gidip ip al Cam biraz örgü öreyim de kafam dağılsın
Bu ay da inşallah kalırsınBen ne zaman denesem hamile kaldim
Öyle değil yaDemir yalamış gibi bi tat diyorlaröyle bir belirti var
Anamm maaşallah ne becerikli hatunlar var, ben düz dikiş zor yaparımOnu da denedim yine de geçmiyoooor
Ne denedin de hamile kaldın ayBen ne zaman denesem hamile kaldim
Öyle değil ya
Anamm maaşallah ne becerikli hatunlar var, ben düz dikiş zor yaparım
O bende ilk hamiş kaldığımda vardı şeker yerdim geçsin diye meğersem bebektenmişKızlar dilimde acı yanık bir tat var. Böyle bir belirti var mı
Bende aynen öyle düz dikiş yaparım yinede o kadar değil ama becerikli kadınlara hayranımÖyle değil ya
Anamm maaşallah ne becerikli hatunlar var, ben düz dikiş zor yaparım
Ya ne güzel bir kalbin var senin cok guzel anne olursun eminimAyyy ne güzel ayyy eşim zaten çok naif birisibaba olmasını çok istiyorum anne olmamdan daha önemli baba olması
Ayyyy inşallahhh, demiri ben demedim ya,O bende ilk hamiş kaldığımda vardı şeker yerdim geçsin diye meğersem bebektenmişdilerim ondandır. Ayrıca benzetmen ilginç demir ney demir
Olabilir ya yumurtlaman ne zamandı hemen böyle bir belirti olma şansı var mı acabaKızlar dilimde acı yanık bir tat var. Böyle bir belirti var mı
Bu tembellikle Yuvarlana Yuvarlana göbek de büyütürüz İnşBende aynen öyle düz dikiş yaparım yinede o kadar değil ama becerikli kadınlara hayranımben değilim tembelim ondan büyüyor bir yerlerim yatmaktan
8 gün falan önceydiOlabilir ya yumurtlaman ne zamandı hemen böyle bir belirti olma şansı var mı acaba
Böyle dedin duygulandımYa ne güzel bir kalbin var senin cok guzel anne olursun eminim
Biraz erken sanki ama belirti cok mantıklı8 gün falan önceydi
Bu tembellikle Yuvarlana Yuvarlana göbek de büyütürüz İnş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?