- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 34
O nasıl bir kilo ya, döverim seni46çok esneğim iki bacağı baya açabiliyorum popoyuda ellerimle baya kaldırıyorum ya bu yoga hareketleri yapanlar gibi dümdüz duruyorlar ya bende sırtımı düz yapıyorum nerdeyse tabi öyle çok duramıyorum ama ne kadar tepeye bakarsa pelvis o kadar akmiyo bence ilk etapta yan yatarsan yandan aktığını hissediyosun zaten
Bende birşey anlamıyorum olsun bitsin kafasında geçiyorÜç zorlardıama ben ilk olanı hiç sevmiyorum ikinci olunca birşey anlyorum. İlki görev zaten anlamsız manasız hareketler
Ahhahaah hic kötü hissetme hamile kalınca çorabını giydirecek daha sen o günlere odaklanBunu anlayamadım ben
Bende kilolu değilim ama popom büyük kaldıramıyorum eşim altıma koyuyor yastık kendimi çokkkkk kötü hissediyorum
Bende böyle yapıyorum zorlayıp en az 10 dk o şekilde duruyorum valla bişey akmıyor46çok esneğim iki bacağı baya açabiliyorum popoyuda ellerimle baya kaldırıyorum ya bu yoga hareketleri yapanlar gibi dümdüz duruyorlar ya bende sırtımı düz yapıyorum nerdeyse tabi öyle çok duramıyorum ama ne kadar tepeye bakarsa pelvis o kadar akmiyo bence ilk etapta yan yatarsan yandan aktığını hissediyosun zaten
Dayanamayanlardan biri de sensin demek kiBana bırakırsa yaptırırım ki zaten beklemeyi bn de sevmyrm ama en azından negatif görmem hemen bi süre beklemek zorunda kalırım
Hah dur bende öyle yapayım bende 45 kiloyum46çok esneğim iki bacağı baya açabiliyorum popoyuda ellerimle baya kaldırıyorum ya bu yoga hareketleri yapanlar gibi dümdüz duruyorlar ya bende sırtımı düz yapıyorum nerdeyse tabi öyle çok duramıyorum ama ne kadar tepeye bakarsa pelvis o kadar akmiyo bence ilk etapta yan yatarsan yandan aktığını hissediyosun zaten
Yaaa
Yaw hani sperm kalitesiydi gün aşırıydı? Biz haftada üç derken şimdi bu bir gecede iki üçler nereden çıktı? Çocuk yapalim derken hoşafımız çıkacak.
Canım bacak omuza en iyi pozisyon gebelik içinÜç değil iki caanımm
Ne yerse yaramıyor tabi ki benim gibiO nasıl bir kilo ya, döverim senien son ortaokulda o kilodaydım. Anlat sırlarını çabuk
Aha bi dayaklık daha. Kızım biraz yiyin ya. Sizin yüzünüzden 38 bedenler şişman görünüyorHah dur bende öyle yapayım bende 45 kiloyumbir de öyle deneyeyim kullanayım şu vücudu
Yani dış dudak diye geçen yeri actiriyorum elimle içine doğru kolay aksın diye Çünkü orda birikme yapiyo ilişkiden sonra. Ay benimki hemen duşa gidiyo bende o yokken şekilden şekile giriyorum yardım ediyosa ne güzelBunu anlayamadım ben
Bende kilolu değilim ama popom büyük kaldıramıyorum eşim altıma koyuyor yastık kendimi çokkkkk kötü hissediyorum
Denemekten zarar çıkmaz.Arkadaşlar ben görüyorum ve arttırıyorum. Bu ay işten 1 hafta izin alip bir hafta sevişeceğim. Baktınız ki 10 mayıstan sonra online olmuyorum ruhuma bir el fatiha. Ya herro ya merroo
Kuzum öldürüyor madem ıslanmayınca ne yapmak gerekiyorSpermlerin kalitesine tüküreyimtüküreyim dileyince tükürük spremi öldürürmüş onu yeni öğrendim banane kalite filan dinlemem ben gün aşırı da denedim gece de ikiyi de bunlar önemsiz birtürlü başaramadım. Gün aşırı iyi de herşey çocuk da değil robotlaşıp kendimi de unutamam benim yaptığımı yapmayın yahu
Canım benim boyumda kısa ama 1.60 yani boyuma göre çokta zayıf değilim normal oluoO nasıl bir kilo ya, döverim senien son ortaokulda o kilodaydım. Anlat sırlarını çabuk
Valla keşke azıcık kilo alsam canım deniyorum olmuyor 34 bedenim şimdi yakında çocuk reyonundan giyinmeye başlarımAha bi dayaklık daha. Kızım biraz yiyin ya. Sizin yüzünüzden 38 bedenler şişman görünüyor
Aslında ilk 6 ay felan regl olunca anlıyodum tutmadığını ama sonra bi dk ya bn neden hamile kalamıyoruma gelince konu bi de yumurtlama olayını felan keşfedince yumurtlamadan 8 gün sonra felan test yapmaya başlıyorum kaç aydırDayanamayanlardan biri de sensin demek ki
Ön sevişme şart işteKuzum öldürüyor madem ıslanmayınca ne yapmak gerekiyor
Yani dış dudak diye geçen yeri actiriyorum elimle içine doğru kolay aksın diye Çünkü orda birikme yapiyo ilişkiden sonra. Ay benimki hemen duşa gidiyo bende o yokken şekilden şekile giriyorum yardım ediyosa ne güzelhemen ayaklar tavan ne kadar tutarsam içimde kâr diye
Ay bunu öğrenince şok oldum tükürük etkiliyomus yoksa bu yüzden mı tutma'di yaaSpermlerin kalitesine tüküreyimtüküreyim dileyince tükürük spremi öldürürmüş onu yeni öğrendim banane kalite filan dinlemem ben gün aşırı da denedim gece de ikiyi de bunlar önemsiz birtürlü başaramadım. Gün aşırı iyi de herşey çocuk da değil robotlaşıp kendimi de unutamam benim yaptığımı yapmayın yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?