Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O nasıl bir kilo ya, döverim seni en son ortaokulda o kilodaydım. Anlat sırlarını çabuk

Bunu anlayamadım ben
Bende kilolu değilim ama popom büyük kaldıramıyorum eşim altıma koyuyor yastık kendimi çokkkkk kötü hissediyorum
Ahhahaah hic kötü hissetme hamile kalınca çorabını giydirecek daha sen o günlere odaklan

Bende böyle yapıyorum zorlayıp en az 10 dk o şekilde duruyorum valla bişey akmıyor bence böyle devam bu ay tutmazsa diğer pozisyona geçicem

Hah dur bende öyle yapayım bende 45 kiloyum bir de öyle deneyeyim kullanayım şu vücudu

Yaaa
Yaw hani sperm kalitesiydi gün aşırıydı? Biz haftada üç derken şimdi bu bir gecede iki üçler nereden çıktı? Çocuk yapalim derken hoşafımız çıkacak.

Spermlerin kalitesine tüküreyim tüküreyim dileyince tükürük spremi öldürürmüş onu yeni öğrendim banane kalite filan dinlemem ben gün aşırı da denedim gece de ikiyi de bunlar önemsiz birtürlü başaramadım. Gün aşırı iyi de herşey çocuk da değil robotlaşıp kendimi de unutamam benim yaptığımı yapmayın yahu

Bunu anlayamadım ben
Bende kilolu değilim ama popom büyük kaldıramıyorum eşim altıma koyuyor yastık kendimi çokkkkk kötü hissediyorum
Yani dış dudak diye geçen yeri actiriyorum elimle içine doğru kolay aksın diye Çünkü orda birikme yapiyo ilişkiden sonra. Ay benimki hemen duşa gidiyo bende o yokken şekilden şekile giriyorum yardım ediyosa ne güzel hemen ayaklar tavan ne kadar tutarsam içimde kâr diye

Kuzum öldürüyor madem ıslanmayınca ne yapmak gerekiyor

Dayanamayanlardan biri de sensin demek ki
Aslında ilk 6 ay felan regl olunca anlıyodum tutmadığını ama sonra bi dk ya bn neden hamile kalamıyoruma gelince konu bi de yumurtlama olayını felan keşfedince yumurtlamadan 8 gün sonra felan test yapmaya başlıyorum kaç aydır

Yok bir yere gidemez o popoyla beni bırakıp
Girebiliyorsan iyi ben giremem ki istesem de

Ay bunu öğrenince şok oldum tükürük etkiliyomus yoksa bu yüzden mı tutma'di yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…