Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eltilerin savaşını izlediniz mi en son kadın böyle interneetten araştırıp araştırıp kocasının etrafında dönüyor ya olay oraya gitmiş kahkaha atmıştım izlerken

İğne olduğun gün bi dene bakalım sen de işe yararsa söz ben de yapcam. Yalnız ben de nedense bu ay denememişim gibi heo öbür aya plan yapıyorum kendimden umudum yok ayol
İğne yapmayabilirim dedi doktorum geçen ay progesteron testi yaptrmştm ama gidince bakcak ama yumurtlama da denemeyi planlıyorum bi o kaldı çünkü

Aynen canım keçiboynuzu cok faydaliymis zaten. Sigara erkekleri mahvediyormuş. Bu market tavukları filan da zararmis. Birde bol meyve iyiymiş

Nasıl hiç çıkmıyor ya sonrasında da mı çıkmıyor, nereye gidiyor onlar
Canim benimde çok akiyodu ben baya kaldırıyorum popomu zayıfım hemde elimle actiriyorum iyice içine aksın diye sonra emiyo spermleri hiç kalmiyo bide arayı uzatınca sperm çok oluyo ben uzatmıyorum pek

Canim benimde çok akiyodu ben baya kaldırıyorum popomu zayıfım hemde elimle actiriyorum iyice içine aksın diye sonra emiyo spermleri hiç kalmiyo bide arayı uzatınca sperm çok oluyo ben uzatmıyorum pek
Allah Allah ben de kaldırıyorum ama bir süre sonra illa çıkacak yani mantık olarak

Kaç kilosun kuzum sen bende zayıfım da yaptığın gibi yapayım akmasın

Çarşamba günü gidicem 12. Günü oluyo reglin buraya hemen aktarırım zaten ne dediyse doktorum
Tamam canım. Yumurtaların ne kadar büyümüş merak ediyorum. Çatlatma iğnesini sana bırakırsa bence yaptır. En azından çatladığı zamanı bilirsin. Gerçi o zamanda gebelik testi için 14 gün beklemek gerekecek. Of bilemedim

Aramızda 1 hafta 1 gün var. Ben de geçen hafta salı gittim. Of zaman makinası verseler de 4 5 mayısa bi ışınlansam. Beklemek çok sıkıcı

Kaç kilosun kuzum sen bende zayıfım da yaptığın gibi yapayım akmasın
46 çok esneğim iki bacağı baya açabiliyorum popoyuda ellerimle baya kaldırıyorum ya bu yoga hareketleri yapanlar gibi dümdüz duruyorlar ya bende sırtımı düz yapıyorum nerdeyse tabi öyle çok duramıyorum ama ne kadar tepeye bakarsa pelvis o kadar akmiyo bence ilk etapta yan yatarsan yandan aktığını hissediyosun zaten

Üç zorlardı ama ben ilk olanı hiç sevmiyorum ikinci olunca birşey anlyorum. İlki görev zaten anlamsız manasız hareketler

Yaaa
Yaw hani sperm kalitesiydi gün aşırıydı? Biz haftada üç derken şimdi bu bir gecede iki üçler nereden çıktı? Çocuk yapalim derken hoşafımız çıkacak.

Bana bırakırsa yaptırırım ki zaten beklemeyi bn de sevmyrm ama en azından negatif görmem hemen bi süre beklemek zorunda kalırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…