Tövbe kendimi düşünemedim ben öyle şimdi hahaha hastanelik oluruz kesin sonra atv haberde görürsünüzKııııııızzzz yapanlar var. Amuda kalkıyor bi de sallıyor kocası. Kaç tane hamile kalan okudum. Ben de kocama çok gülüyorum diye anlattım ama bi ışık yakalasam denesek mi diyecektim. Adamın tepkisi kafanız mı iyi sizin olunca ahahahha dedim geçtim
Eğer çatlamayı görüyorsan en az 20 mm oluyordur canım.İki tarafta da oluyo yani büyüklüğü nedir acaba
Öğretmenin canım. Senin memleket neresi dur tahmin edeyim Antep? Çorluya senin aracılığınla sevgilerBen de çorlu dayım şuanMaraş güzeldir ya benim memleketime yakinmissin sende tayin derken mesleğin nedir?
Ay adamı hiç sevemedim zaten. Kaöar giderim
Kanıma girmeyin çünkü yaptırırım eşime desem yapar ama 10 gün de gidip gelip dalga geçerKııııııızzzz yapanlar var. Amuda kalkıyor bi de sallıyor kocası. Kaç tane hamile kalan okudum. Ben de kocama çok gülüyorum diye anlattım ama bi ışık yakalasam denesek mi diyecektim. Adamın tepkisi kafanız mı iyi sizin olunca ahahahha dedim geçtim
Erkeğin boşalttığı menide sperm dışında farklı şeyler de var. Enzim, vitamin vs onlar senin vücudundan akıp gidecek tabi. Bunun gebeliğe engel bir yanı yok, merak etmeİlişkiden sonra akıyo ya bende sperm fazla olduğunu düşünüyorum ama coklugumu önemli yoksa kalitesimi yani az olupta icindeki spermler hareketliliği yuksekse daha mı şans yüksek olur acaba diyorum
Canm o akan sperm değil o sıvının icinde sperm var. O sıvının icinde ne kadar sperm var bilinmez. Sperm sayısı var sperm hareketliliği var. Sperm ileri hareketlimi mesela o önemli. Sonra morfolojisi var şekil ve yapı düzgünmü bunlarin hepsi önemli hamile kalabilmek için. Biz kafamızdan öyle düşünüyoruz adamlar doktora kolay gitmediği için ama görünmelerinde fayda var. Hani insan ne için uğraşıyor boşanmı uğraşıyor bilmek istiyor tabi. Basit bir ilacla düzelecek sorunlar için aylar yıllar kaybedilebiliyor. Bence eşin bir spermiyogram yaptırsın kafan rahat eder. Ben zorla yaptırdım yolun başında bilelim hersey normal mi degil mi dedim. Tavsiye ederimİlişkiden sonra akıyo ya bende sperm fazla olduğunu düşünüyorum ama coklugumu önemli yoksa kalitesimi yani az olupta icindeki spermler hareketliliği yuksekse daha mı şans yüksek olur acaba diyorum
AdanaÖğretmenin canım. Senin memleket neresi dur tahmin edeyim Antep? Çorluya senin aracılığınla sevgiler
Aynen canım bende karışık gidiyorum ama bence popo altı yastık ve sonrası ayaklar havada hiç çıkmıyo daha garanti pozisyon duvara dayiyorum 1 damla bile çıkmıyo öyleSevmeyen erkek yok canımayrıca az veya çok önemi yok çoksa da aynı iş azsa da dışarı gelen içeride anlaşıp bölüşüp geliyorlardır yani hepsi asla gelmez geri öyle bir şansı yok bir damlayla hamile kalınıyor o damla da olsa kalıyodur sen bir öyle bir düz yap hep ters yapma ben bazen gecede iki kere bir doggy bir düz deniyorum o zaman aklımda soru kalmıyor
Bn 3 aydır görüyorum çatlamayı da şuan femara kullanıyorum ya onun etkisini inanılmaz merak ediyorumEğer çatlamayı görüyorsan en az 20 mm oluyordur canım.
İğne olduğun gün bi dene bakalımKanıma girmeyin çünkü yaptırırım eşime desem yapar ama 10 gün de gidip gelip dalga geçer
Aynen canım bende karışık gidiyorum ama bence popo altı yastık ve sonrası ayaklar havada hiç çıkmıyo daha garanti pozisyon duvara dayiyorum 1 damla bile çıkmıyo öyle
Gecmis olsun canım hadi bakalım bebesi vesile olur belki ☺Evet canım göbek düşüklüğü varmış çektirdim. Üç gün yapıldı ve şimdi gayet iyiyim şükür.
Aynen öyle doktora gittim dktrda hemen sigara kullaniyomusun esin kullaniyomu dedi sadece senin kontrole gelmenle olucak bişey değil dedi sigara önemliymiş hemen keciboynuzu içir hergün eşine dedi çünkü hareketliliğini vs bilmiyoruz biz kalitesinideCanm o akan sperm değil o sıvının icinde sperm var. O sıvının icinde ne kadar sperm var bilinmez. Sperm sayısı var sperm hareketliliği var. Sperm ileri hareketlimi mesela o önemli. Sonra morfolojisi var şekil ve yapı düzgünmü bunlarin hepsi önemli hamile kalabilmek için. Biz kafamızdan öyle düşünüyoruz adamlar doktora kolay gitmediği için ama görünmelerinde fayda var. Hani insan ne için uğraşıyor boşanmı uğraşıyor bilmek istiyor tabi. Basit bir ilacla düzelecek sorunlar için aylar yıllar kaybedilebiliyor. Bence eşin bir spermiyogram yaptırsın kafan rahat eder. Ben zorla yaptırdım yolun başında bilelim hersey normal mi degil mi dedim. Tavsiye ederim
Neeee???? Gecede 3 mü?Sevmeyen erkek yok canımayrıca az veya çok önemi yok çoksa da aynı iş azsa da dışarı gelen içeride anlaşıp bölüşüp geliyorlardır yani hepsi asla gelmez geri öyle bir şansı yok bir damlayla hamile kalınıyor o damla da olsa kalıyodur sen bir öyle bir düz yap hep ters yapma ben bazen gecede iki kere bir doggy bir düz deniyorum o zaman aklımda soru kalmıyor
Femara candırBn 3 aydır görüyorum çatlamayı da şuan femara kullanıyorum ya onun etkisini inanılmaz merak ediyorum
Nasıl hiç çıkmıyor ya sonrasında da mı çıkmıyor, nereye gidiyor onlarAynen canım bende karışık gidiyorum ama bence popo altı yastık ve sonrası ayaklar havada hiç çıkmıyo daha garanti pozisyon duvara dayiyorum 1 damla bile çıkmıyo öyle
Nedenini bilmiyorum canm ama bebek istiyosan ilaç kullanman lazım 2.5un altına düşmeden hamilelik önermiyorlar. Ben ilaçla da 3yıl uğraştım sonunda Instagram dan şifa hanım sayfasından macun ve yağ aldım o düşürdüAha tsh tan anlarsın o zaman senbenim tsh ım 3.99 a yükselmiş nedendir bilir misin? Bir de evet beklemek lanet bir şeye dönüşüyor ya. 5 mayısı bekliyorum ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?