Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tövbe kendimi düşünemedim ben öyle şimdi hahaha hastanelik oluruz kesin sonra atv haberde görürsünüz

Ben de çorlu dayım şuan Maraş güzeldir ya benim memleketime yakinmissin sende tayin derken mesleğin nedir?
Öğretmenin canım. Senin memleket neresi dur tahmin edeyim Antep? Çorluya senin aracılığınla sevgiler

Kanıma girmeyin çünkü yaptırırım eşime desem yapar ama 10 gün de gidip gelip dalga geçer

İlişkiden sonra akıyo ya bende sperm fazla olduğunu düşünüyorum ama coklugumu önemli yoksa kalitesimi yani az olupta icindeki spermler hareketliliği yuksekse daha mı şans yüksek olur acaba diyorum
Erkeğin boşalttığı menide sperm dışında farklı şeyler de var. Enzim, vitamin vs onlar senin vücudundan akıp gidecek tabi. Bunun gebeliğe engel bir yanı yok, merak etme

İlişkiden sonra akıyo ya bende sperm fazla olduğunu düşünüyorum ama coklugumu önemli yoksa kalitesimi yani az olupta icindeki spermler hareketliliği yuksekse daha mı şans yüksek olur acaba diyorum
Canm o akan sperm değil o sıvının icinde sperm var. O sıvının icinde ne kadar sperm var bilinmez. Sperm sayısı var sperm hareketliliği var. Sperm ileri hareketlimi mesela o önemli. Sonra morfolojisi var şekil ve yapı düzgünmü bunlarin hepsi önemli hamile kalabilmek için. Biz kafamızdan öyle düşünüyoruz adamlar doktora kolay gitmediği için ama görünmelerinde fayda var. Hani insan ne için uğraşıyor boşanmı uğraşıyor bilmek istiyor tabi. Basit bir ilacla düzelecek sorunlar için aylar yıllar kaybedilebiliyor. Bence eşin bir spermiyogram yaptırsın kafan rahat eder. Ben zorla yaptırdım yolun başında bilelim hersey normal mi degil mi dedim. Tavsiye ederim

Aynen canım bende karışık gidiyorum ama bence popo altı yastık ve sonrası ayaklar havada hiç çıkmıyo daha garanti pozisyon duvara dayiyorum 1 damla bile çıkmıyo öyle

Kanıma girmeyin çünkü yaptırırım eşime desem yapar ama 10 gün de gidip gelip dalga geçer
İğne olduğun gün bi dene bakalım sen de işe yararsa söz ben de yapcam. Yalnız ben de nedense bu ay denememişim gibi heo öbür aya plan yapıyorum kendimden umudum yok ayol

An itibariyle mayıs ayının çalışmaları başlamış bulunmakta ovü testi sipariş ettim kargoda şuan gelene kadar gün aşırı devamkee Allahım inşallah bu ay olur ilk kızımda ovü testiyle ilk denemede hamile kalmıştım 3. Ayımda o yüzden bu ay umutluyum tutucak inşallah

Aynen öyle doktora gittim dktrda hemen sigara kullaniyomusun esin kullaniyomu dedi sadece senin kontrole gelmenle olucak bişey değil dedi sigara önemliymiş hemen keciboynuzu içir hergün eşine dedi çünkü hareketliliğini vs bilmiyoruz biz kalitesinide

Neeee???? Gecede 3 mü?

Aynen canım bende karışık gidiyorum ama bence popo altı yastık ve sonrası ayaklar havada hiç çıkmıyo daha garanti pozisyon duvara dayiyorum 1 damla bile çıkmıyo öyle
Nasıl hiç çıkmıyor ya sonrasında da mı çıkmıyor, nereye gidiyor onlar

Aha tsh tan anlarsın o zaman sen benim tsh ım 3.99 a yükselmiş nedendir bilir misin? Bir de evet beklemek lanet bir şeye dönüşüyor ya. 5 mayısı bekliyorum ben de
Nedenini bilmiyorum canm ama bebek istiyosan ilaç kullanman lazım 2.5un altına düşmeden hamilelik önermiyorlar. Ben ilaçla da 3yıl uğraştım sonunda Instagram dan şifa hanım sayfasından macun ve yağ aldım o düşürdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…