Kaç gün önce 18.5 leyloş kaç gün sonra 23 mm oldu sana diyeyim normal miKizlar ben sok kafam karisti bugun gittim doktora kontrole nobetci doktor vardi. Ben sizin doktordan daha comert baktim dedi ama 18.5 mm den 23 mm ye bir gunde firlamasi pek normal degil .
Günaydınlar canım seninle peşpeşe takipte olacağız birbirimizi bugünde Benim 12.günümİyi geceler kızlar nasılsınız? Benim Reglin 11. Günü neredeyse ama ilk çalışma bugün oldu bu ay acayip bir yoğunluk var bu ay maalesef. Güzel haberler bekliyorum sizden
AllahhhGünaydınlar canım seninle peşpeşe takipte olacağız birbirimizi bugünde Benim 12.günümbu demek oluyor ki bu ayda birlikte yumurtlama görebiliriz
Ya kuzum cumartesi gittim doktor 18.5 mm olmus dedi dun gittim oradaki nobetci doktor 23-24 mm olmus ama ben comert olctum dedi aradiginda doktora da dediKaç gün önce 18.5 leyloş kaç gün sonra 23 mm oldu sana diyeyim normal mi
Baya fazladan atmışYa kuzum cumartesi gittim doktor 18.5 mm olmus dedi dun gittim oradaki nobetci doktor 23-24 mm olmus ama ben comert olctum dedi aradiginda doktora da dedibende salak gibi sormadim o nedemek . Neyse yarin ogrenicez artik . Benim doktor daha kucuk dedi demekki bana bilemedim ki bi gitti kafa bende.
Amin canim kafam karışık, çevremden de bu kararımıza destek pek yok. Işin ekonomik boyutundan ziyade cocuklarima yetersizlikten korkuyorum. Ama size şunu soyliyim bebeğe zor kavuşunca sanırım bu bebek isteği hiç sonmuyo. Ya da ben hep böyleydim bilmiyorumCanım sen üçüncüyü mü bekliyordun? Bu ekonomide biraz zor değil mi? Hiç işine karışmak istemem ama vallahi gecelek nesile üzülüyorum. İnsallah gönlünden geçen olur.
Yumurtlama zamanı bozuk teste mi denk geldin acaba?Bugün 19.gün, hala yumurtlama yok
Bak sana geçen ay ki ve bu ay ki testlerimi atayım.Yumurtlama zamanı bozuk teste mi denk geldin acaba?
Kuzum ben hiç ovülasyon yapmadım, ama okuduklarıma en uyan 13üBak sana geçen ay ki ve bu ay ki testlerimi atayım.
Haziran olan yazıyor üzerinde, diğeri Mayıs
Sanki 13 ünde koyuluk var ama tam kopkoyu değildikaçırmış olabilir miyim
Canım 13 pik gibi belki sıvı alımından dolayı tam koyu çıkmamıştırBak sana geçen ay ki ve bu ay ki testlerimi atayım.
Haziran olan yazıyor üzerinde, diğeri Mayıs
Sanki 13 ünde koyuluk var ama tam kopkoyu değildikaçırmış olabilir miyim
Hiç bişi yapamıyosan çişine karbonat dök atraksiyon olsun sanaKızlar gebelik testi stoklarımı sıfırladım şimdi kendimi çok eksik hissediyorum
11-13 ve 17 sinde olduKuzum ben hiç ovülasyon yapmadım, ama okuduklarıma en uyan 13ü
Neden kıpkırmızı değil bence o test bozuktu seni yanılttı13üne yakın günlerde beraber oldunuz mu?
11 ve 13 ünde ilişki oldu, bir de 17 sindeCanım 13 pik gibi belki sıvı alımından dolayı tam koyu çıkmamıştır
Aaaa hemen yapayımHiç bişi yapamıyosan çişine karbonat dök atraksiyon olsun sana
11 nde olan ilişki 12 ve 13 ü etkiler -13 nde olan ilişkide 14 ve 15 i etkiler boş geçmemiş oluyosun yani üzülme11 ve 13 ünde ilişki oldu, bir de 17 sinde
Bence de uzulme bu ay da değişiklik yapmış olmuşsun. Hadi hayırlısı sen yine devam et, geçen ayda geç yumurtlaman olmustu. Belki yine olur11 nde olan ilişki 12 ve 13 ü etkiler -13 nde olan ilişkide 14 ve 15 i etkiler boş geçmemiş oluyosun yani üzülme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?