Çok teşekkür ederimSonucunuz hayırlı olsunadete kaç gün var birde özel birşey yaptınız mı gebelik için
tmmYooo yalan degil acimadikesin bilgi bende. Sadece 1 dk fln bi basinc gibi adet sancisi gibi biseydi oyle oldum bittim bir aci degildi. Ama tabiki benim tupler tikali degildi belki tikali olanlarda agri yapiyordu ona birsey diyemem.
Sen nerede çektirmiş din.Cekktirdim canım dayanılmayacak kadar değil ama hiç acımıyor diyen yalan söyler yani öyle diyim
Devlet hastanesinde çektirdim bn ama eski yöntemle çekildiSen nerede çektirmiş din.
Anlaidm canım bende öyle diye gttim randevu varmı diye eşim ısrar etti niye illa özele gidiyoruz diye doktor kendi ağzıyla söyledi buradaki cihazlar eski olduğu için acılı olabiliyor diye o zaman ikna oldu sağolsunDevlet hastanesinde çektirdim bn ama eski yöntemle çekildi
Ne tarz bir acı pekiBn çektirdim canım dayanılmayacak kadar değil ama hiç acımıyor diyen yalan söyler yani öyle diyim
çatlamayabilir başka şeyde Olabilir Kist de süreklilik pik gösterir çatlamayan yumurta dönüştüyse.imkanın varsa doktora git moral bozacağına sana fikir veriroff bende öyle görüyorum. napcam ben yaartık bugün pikte 5.gün. millet 1 gün pik görüp ertesi gün şak diye çatlamayı görüyor ben ise gördüğün gibi. moralim çok bozuk
Yooo yalan degil acimadikesin bilgi bende. Sadece 1 dk fln bi basinc gibi adet sancisi gibi biseydi oyle oldum bittim bir aci degildi. Ama tabiki benim tupler tikali degildi belki tikali olanlarda agri yapiyordu ona birsey diyemem.
Devlet hastanesi randevu için telefonlara bakmiyormus herkes isyan ediyordu .sekreter de dışarda yaptırın dedi bize ozaman çok ilgi yok bazı devlet hastanesi ndeAnlaidm canım bende öyle diye gttim randevu varmı diye eşim ısrar etti niye illa özele gidiyoruz diye doktor kendi ağzıyla söyledi buradaki cihazlar eski olduğu için acılı olabiliyor diye o zaman ikna oldu sağolsunhayırlısı inşallah
Hayırlısı canımAnlaidm canım bende öyle diye gttim randevu varmı diye eşim ısrar etti niye illa özele gidiyoruz diye doktor kendi ağzıyla söyledi buradaki cihazlar eski olduğu için acılı olabiliyor diye o zaman ikna oldu sağolsunhayırlısı inşallah
Çok az canım korkcak bişey değil yani zaten çok kısa adet sancısı gibi acı değilde ağrı diyeyim baskı oluyo karnında o kadar hemen bitiyo zatenNe tarz bir acı peki
Ben acı korkusundan bir türlü lazer epilasyona gidemedimÇok az canım korkcak bişey değil yani zaten çok kısa adet sancısı gibi acı değilde ağrı diyeyim baskı oluyo karnında o kadar hemen bitiyo zaten
Öyle malesef.Devlet hastanesi randevu için telefonlara bakmiyormus herkes isyan ediyordu .sekreter de dışarda yaptırın dedi bize ozaman çok ilgi yok bazı devlet hastanesi nde
Benim de öyle malesefBen acı korkusundan bir türlü lazer epilasyona gidemedimona da kimisi diyor çok aciyor kimisi diyor hiç acimiyor. Benim kaşlarım alınırken bile çok aciyor bana göre. Acı eşiğim düşük benim
Sende acı kat sayı yüksekliği fazlaydı ondandırsen acımadı diyorsan biraz düşünmem lazım her acıya acı demiyorsun ki
Canım bn testlere inanmaya başladım valla artık teste göre hareket etmek mantıklı belki yarın olur yumurtlamaKızlar kasığım ağrıyor, akıntı da var ama halâ yumurtlama yokönceden yumurtlamadan regle kadar kasık ağrısı olurdu. Bu sefer daha yumurtlama olmadan ağrı başladı
kesinlikle haklısın canım. yarın da test yapayım bakayım olmadı pazartesi gideyim nasipse. insan bu süreçte sabırsız oluyor. hemen olsun bitsin istiyor. hemen bebek gelsin istiyor ama nasip tabikiçatlamayabilir başka şeyde Olabilir Kist de süreklilik pik gösterir çatlamayan yumurta dönüştüyse.imkanın varsa doktora git moral bozacağına sana fikir verirdiye düşünüyorum
Biz böyle düşünüyoruz diye hemen bu testlerle karar verip moralini bozma bence
Cnm dedm ya benm de bu ay boyleydi. Artik adet olursam 3. Gunu kontrole gidecm kist olusmus ya da yumurtalardan olmustur.Eki Görüntüle 2869132
Kızlar ovulasyon testimi yorumlayacak olan var mı aranızda. Yardıma ihtiyacım varbakın bu şekilde çıkıyor hala
Yok cnm kendi urunu olmayana cewp vermiyor sordm ben gecenlerde. Bu urune cewp veremiyorm drdiÇatlamayan yumurta kist oluşturabiliyormuş, bide bak bir gebenin günlüğü diye Instagram'da bir sayfa var ona da sor mutlaka, kendi ürünü olmayanlara da cevap veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?