- 29 Ocak 2016
- 4.031
- 4.089
- 133
- 30
Canım sanki 13. Test yumurtlama çünkü durdukça siliniyor ya ama sen yine de devam etKızlar ovulasyon testlerime bakar mısınız? Bu ay bi koyulaşıyor bi silikleşiyor acaba 13.test yumurtlama mıydı bu ay çok tereddütle kalıyorum.
Canım hangi ildesin bilmiyorum ama bende bugün amh için kan verdim.infertilite bölümü olan kadın doğum hastanelerinde amh bakıyorlar aklında olsun.o şekilde randevu ara istersen.Umarım dengeye girer takip ettircem şimdi amh baktırmak lazım acilen randevu bulamadım
Izmır canim araştırmaya gidecektim acaba nerde yaparlar bilmiyorum arastirim oyle bakayim cok saol nezaman cikicak senin deherler nasildiCanım hangi ildesin bilmiyorum ama bende bugün amh için kan verdim.infertilite bölümü olan kadın doğum hastanelerinde amh bakıyorlar aklında olsun.o şekilde randevu ara istersen.
Peki vajinada yanma oldu mu. Sorularim cok oldu amaCanım kasık ağrısı adet ağrısı ile aynıydı. Her ay adet öncesi olan akıntım oldu kremsi ama katı değil. Uyku gözümü açamadığım oldu adete 3 4 gün kala. Meme hassasiyeti de benim prolaktinim yüksek çıkıyordu o zamanki gibi ağrıydı ayırt edemedim şimdi hafif dolgunluk hissediyorum o kadar. Dediğim gibi adetten tek farkı önceden adet günü uyku çok basardı bunda 4 gün kala başladı. Hı birde içim bulanıyordu aynı günlerde
Ben kanuniye gittim orda amh bakmadılar mesela ama Süleymaniye kadın doğum Hastanesi'ne de gttim orası kadın doğum hastensi orda ben söylemeden amh istediler direk o yüzden öyle söyledim bir bak sende o şekilde istersen.amh henüz çıkmadı diğerleri normal görünüyor ek olarak TSH da bakmışlar oda 2.53 cikdiİzmır canim araştırmaya gidecektim acaba nerde yaparlar bilmiyorum arastirim oyle bakayim cok saol nezaman cikicak senin deherler nasildi
Hadi yaaaCanım sanki 13. Test yumurtlama çünkü durdukça siliniyor ya ama sen yine de devam et
Olur mu canım sorabilirsin tabiPeki vajinada yanma oldu mu. Sorularim cok oldu ama
Ben de halsizlk ve uyku hali var ama okula basladm havalarda sicak uzun zamandr ilk defa ciktm ondan carpmistr die dusunuyorm. Kasiklarm zaten her zaman tatli agrili oluo. Catlamayi degerlendiremedik o yuzden umdum yok ama umut fakirin ekmegiOlur mu canım sorabilirsin tabiolmadı canım saydıkları dışında bir şey olmadı. Sende var mı belirtiler
Ücret ne kadar istedilerCanım hangi ildesin bilmiyorum ama bende bugün amh için kan verdim.infertilite bölümü olan kadın doğum hastanelerinde amh bakıyorlar aklında olsun.o şekilde randevu ara istersen.
Valla pek bir şey anlamadım kuzum, agnucaston kullandım geçen ay ama yine olmadı ahaSorayim onada canimSelizay ilaclar iyi geldimi sana dostinex ve angucaston verdi doktor
Olsun canım zaten yumurtlamayı değerlendirmişsin ertesi gün çatlama olmuş görünüyo inşallah tutarHadi yaaasadece 11 ve 13 ü değerlendirdim
hayır canm adetimin 15. günü başladı 4 gün üst üste pikti. sonra silindiKaç gün pik gördün peki canım? Bir de adet biter bitmez sürekli mi pozitifi gördün. Benim 18ine kadar hep negatifti. 18 19 20 ve bugün 21 hala pozitif
Ücret vermedim canım, devlet Hastanesiydi.Ücret ne kadar istediler
Bende Kayseri'de yaptırdım ama Ankara'ya gönderdiler orda bakıldı ve 4 yıl önce 200 TL ye yakin para verdimÜcret vermedim canım, devlet Hastanesiydi.
Ozelmiydi devletmiydi.benden ücret istemediler tüp bebek katıydı gittiğim bölüm infertilite diye geçiyor.doktor kendisi istedi önemli bir değer dedi.ama daha sonucun çıkmadı.Bende Kayseri'de yaptırdım ama Ankara'ya gönderdiler orda bakıldı ve 4 yıl önce 200 TL ye yakin para verdim
Ben de halsizlk ve uyku hali var ama okula basladm havalarda sicak uzun zamandr ilk defa ciktm ondan carpmistr die dusunuyorm. Kasiklarm zaten her zaman tatli agrili oluo. Catlamayi degerlendiremedik o yuzden umdum yok ama umut fakirin ekmegi
Benimde şuan öyle canımhayır canm adetimin 15. günü başladı 4 gün üst üste pikti. sonra silindi
Tüh yaa kötü denk gelmişOlmadm da catlama 24 saat suruo canm biz degerlendiremedk esim cok sonra geldi
canım benim prolaktin 42 çıkmıştı 0.5 mg kullandım 2 tane hemen düştü normal değere. çok çabuk düzeliyor sıkma canını.Saol canim verdiği ilaçları kullanıcam sadece kürler vs yapmadım yapmam adaçayı iyi geliyor dedi doktor bi onu içerim gun de 1 adet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?