Yok liderlik bitti hepimiz aynı anda olacağız inşallahSanırım grup lideri olarak seni bekliyoruz. Sen hamile kalinca şakır şarkır döküleceğiz biz de. Çabuk ool
Bende de hiçbir şey yok. Bir tek bastırınca göğüslerim aciyor. Pms’e tam girmemiş gibiyim ama belki 2 güne ağrı sancı bisiler başlarKızlar günaydın
Bat a 4 var. Puuf.. Belirti vermiyor vucudum.Hafif bel ağrısı harici bişicik yok. Önceki gün erken testte silik çizgi görmüştüm, dün yaptım çizgi yoktu. Amaaan çizgi yok belirti yok bişi yok
Ne sinir bozucu he
anacım valla anlamadım ben bişi. regl öncesi bir haftadan geliyorum gümbür gümbür diye belirtiler oluyordu. bu kez yok bişi. belim azcık ağrıyor ama yani belirticik bile değilBende de hiçbir şey yok. Bir tek bastırınca göğüslerim aciyor. Pms’e tam girmemiş gibiyim ama belki 2 güne ağrı sancı bisiler başlar
Ay ben de ne test varsa yapiyorum. Erken gebelik testi yaptım sabah hiçbir sey yok. Sonra canım sıkıldı ve ovulasyon yapayım dedim ve pikten bir gün önceki koyulukta çıktıanacım valla anlamadım ben bişi. regl öncesi bir haftadan geliyorum gümbür gümbür diye belirtiler oluyordu. bu kez yok bişi. belim azcık ağrıyor ama yani belirticik bile değiltüpe doğru gidiyor bu yolculuk görünen o :)
bide iki gün önce erken testimde çizgi gördüm. ama dün yaptım yoktu bişi. onu da anlamadım. son 4 işte:) bugün test filan yapmıcam ya. uyuz oldum bu işlere:d
ay ovu testi valla ruhumu daraltıyorAy ben de ne test varsa yapiyorum. Erken gebelik testi yaptım sabah hiçbir sey yok. Sonra canım sıkıldı ve ovulasyon yapayım dedim ve pikten bir gün önceki koyulukta çıktı22 mayıs ve 1 haziranda iki defa pik gördüm bu ay. Bir üçüncüyü görmeye gücüm yok
kuzucum..inşallah bu aşılama ile yüzün gülecek inanıyorum ben:) yumuşta büyümüş:):) güzel haber vereceksin inanıyorum..Selam minnoslar bugun 17.5 mm olmus yumurtam ve yarin tekrar gidicem yuksek ihtimal catlatma ignesi verecek pazartesi de asilama yapicaz.
Canim benim cok tesekkur ederim insallahay ovu testi valla ruhumu daraltıyortakip yaparkende yok pik ertesi gün aa bugünde pik:d günler geçiyor çatladımı ay kaçırdım:d ahaha valla sinir bastı benide.
kuzucum..inşallah bu aşılama ile yüzün gülecek inanıyorum ben:) yumuşta büyümüş:):) güzel haber vereceksin inanıyorum..
Doktor ne dedi canım? Herhangi bir kür vs yaptın mı? Bende dün akşam soğan kürüne başladımKızlar reglin 3. günü herşey çok kötü cıkmış 2 ay önce gayet güzeldi bütün değerlerim şok oldum şuanda
Stres flan mi yaptin acaba. Ben bir embiriyolog takip ediyorum. Hormonlari duzenlemek icin hayiit otu kullanin diyor bayagi ise yariyormus canim bi arastir instersen.Kızlar reglin 3. günü herşey çok kötü cıkmış 2 ay önce gayet güzeldi bütün değerlerim şok oldum şuanda
Doktora gösterdin mi? Stres ve sıkıntıdan olabilir miymiş? Bence herhangi bir kür vs doktor tavsiyesi olmadan kullanma.Kızlar reglin 3. günü herşey çok kötü cıkmış 2 ay önce gayet güzeldi bütün değerlerim şok oldum şuanda
Ben bu ayı değerlendiremedim ya walla bende bi rahatlık var ki sorma sanki gebelik düşünmüyo gibiyim bence 1-2 ayı gözden çıkarıp böyle rahat takılmak lazımGol sevinci gibi kendimizi yerden yere atarızya valla eğlenceli ve keyifli zamanlar bunlar tadını çıkarmak lazim tabi umarım çoook fazla bekletmeden olur.
Sen nasıl dua ettiysen Rabbim yumurta yağdırıyo sanaMerhaba herkese. Ovu testim koyulasmaya basladı, gebelik yok. Kısmetse bu ay 3. Kez yumurtlayacağım
Canım soğan kürünu nasıl yapıyorsun adet 2 günüm dr dan geldim şimdi kist var dedi sağ sol 6_7 tane birde rahim yanındayızDoktor ne dedi canım? Herhangi bir kür vs yaptın mı? Bende dün akşam soğan kürüne başladım
Ayy saçmalık artık yaaSen nasıl dua ettiysen Rabbim yumurta yağdırıyo sana
Canım çok anlamam ama Dr ne dedi .benimde ikinci günüm bende test yaptırdım daha sonuçlar cikmadiKızlar reglin 3. günü herşey çok kötü cıkmış 2 ay önce gayet güzeldi bütün değerlerim şok oldum şuanda
A. Selam canım Hayırlısı olsun inşalalh.Slm kızlarrrrr ev taşınması falan derken bir aydır giremedim gruba
Adette 4 gün kaldı ve göğüs uçlarıma dokunamıyorum bi yere değse dahi çok acıyor bakalım Rabbim ne gösterecek
Ne yedin kullandın onlar yükseltmiş olabilir? Prolaktin ilaçla düşer? Sen adet görmedin mi kuzum geçikmen mi oldu?Kızlar reglin 3. günü herşey çok kötü cıkmış 2 ay önce gayet güzeldi bütün değerlerim şok oldum şuanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?