Canim nasil yapicaksin fetih suresiniBende 35 yaşındayım 3 yaşında bir kızım var ona kardeş istiyorum inşallahbende bu ay FETİH SÜRESİ TERTİBİ Yapacağım.. kizima da onunla hamile kalmıştım darısı buna inşallah
Yani hamile kalirsam dusuk yapmaz o zmn dimi dgru diyosun ole olsa doktor yumurtlamaya kadar kullan derdi 3 ay araliksi kullan dedi dimi bide naisl yapiyosun kuzum ya cay olarak mkKuzum hiç korkma yumurtlama zamanida iç adet oldugun gün başla 1 ay dolunca bırak. Ben doktora gittim hayıt kullan dedi ve 3 ay ara vermeden kullan dedi yumurtlamaya etkisi olmuyo doğal olduğu için yumurtlama zamani bırak derdi o zaman bana
Var cnm bende gördüm 2, fotoğraftaKızlar Bat a 5-6 gün var. Bi gaza geldim laboquick erken gebelik testi yaptım. Yanlış mı görüyorum acaba???
test kaymış gibi idi açtım içini ondan baktım. 5 dk da çıktı bide beklemedim de yani? valla bi heyecan moda girdimde ümitlenmekte istemiyorumVar cnm bende gördüm 2, fotoğrafta
hayırlısı inş cnm 2 günde bir tekrarla olmadı kan ver cnm bata kaç gün vartest kaymış gibi idi açtım içini ondan baktım. 5 dk da çıktı bide beklemedim de yani? valla bi heyecan moda girdimde ümitlenmekte istemiyorum
Kuzum gir saracogluna bak aslanpençesine orda 1 ay kesintisiz kullanın diyor, zaten saraçoğlunda sakıncalı olsa kesinlikle yumurtlama günü bırakın yazardı. Ben kaynamış suya 1 tatlı kaşığı aslan pençesi atıyorum 1 sabah 1de akşam olmaz üzere günde 2 bardak içiyorum fsh yüksekliğine en iyi aslanpençesi geliyormuş eğer tek sıkıntı buysa hemen hamile kalırsın inşallahYani hamile kalirsam dusuk yapmaz o zmn dimi dgru diyosun ole olsa doktor yumurtlamaya kadar kullan derdi 3 ay araliksi kullan dedi dimi bide naisl yapiyosun kuzum ya cay olarak mk
15 haziran bat canım. daha çok erken 6 gün var. bir kaç gün testle evde denerim .ama kaset test var elimde, erken gebelik testi yok. ona göre de kan testi veririm testte artış görebilirsem. olmazsa zaten boşa ümitlenmek olur.hayırlısı inş cnm 2 günde bir tekrarla olmadı kan ver cnm bata kaç gün var
nasıl yapcaksın canım fetih suresini canım. allah kabul etsin inşallahBende 35 yaşındayım 3 yaşında bir kızım var ona kardeş istiyorum inşallahbende bu ay FETİH SÜRESİ TERTİBİ Yapacağım.. kizima da onunla hamile kalmıştım darısı buna inşallah
Nasıl yapılıyor fetih suresi tertibi biraz anlatabilir misin?Bende 35 yaşındayım 3 yaşında bir kızım var ona kardeş istiyorum inşallahbende bu ay FETİH SÜRESİ TERTİBİ Yapacağım.. kizima da onunla hamile kalmıştım darısı buna inşallah
Peki aşının hamileler için sakıncası var mı orda bu konuda ne söyleniyor.Aynen canimmm ben öyle yaptim yumurtlamadan 1 hafta sonraki iliskimdede agrim cok oldu ozaman bi süphelendim zaten yanma acima hissi oldu ogluma hamileykende olmustu ama belirtiler dedigim.gibi asi kaynakli diye düsündüm özellik biontech icin kadinsal konularda hormonlar üzerinde etkilerini okumustum hatta su testlerin pozitif olmasin8 bile inanirmisin ona bagladim
Canimmm yani beb doktoruma sordum hamileysen olmaz dedi ama 2 hafta önceydi ,ozaman hamilelik düsünüyorum dedim de eger hamile degilsen yapalim dedi 2 yildir olmayinca ben nezamana kadar beklim diye düsündüm hani hamilelik düsünpyorum ama 2 yildirda olmuyo bi 2 yil daha asi icin bekleyemezdim 7. Ayda Türkiyeye geliyoruzPeki aşının hamileler için sakıncası var mı orda bu konuda ne söyleniyor.
Bu baya koyu cnm demekki teorimiz dogru halaKuzum bak senin icim ovulsyon yaptim sabah 10 a ait
Insallah kuzum bakalim cumadan sonra hergun takip edicez insallah Allah hakkimizda hayirlisini versin.Kuzucum hayırlı haber al inşallah.. Bende seni merak ediyordum naptın diyebir yumurta yetiyor yeterki rabbim dilesin
Canım geç döllenme de olabilir. Neticede pozitifstrese sokma kendini. Testlerle de takip ediyorsun zaten. İnşallah güzel ilerleyecek herşey.. Pozitif düşün lütfen
Haziran ayı umutları devam.. Bat a 6 gün var. Bakalım ne olacak?kızlar sizler nasılsınız bata kaç gün var hamişler var mı bu ay da çok haziranda öğrenenler ?
Ah canım, inşallah güzel haberlerle.. Dua ediyorum sana da..Insallah kuzum bakalim cumadan sonra hergun takip edicez insallah Allah hakkimizda hayirlisini versin.
az kalmış valla maşallah test ne zaman yapacaksın ben valla 6 gün önceden başlıyorumHaziran ayı umutları devam.. Bat a 6 gün var. Bakalım ne olacak?
Ah canım, inşallah güzel haberlerle.. Dua ediyorum sana da..Yüzümüz gülsün be..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?