Inşallah hepimiz uğraşıyoruz emek veriyoruz rabbim yardimcimiz olsuncanım bence koyulaşma var..bugün kan sonucunla netleşecek bence:) içini ferah tut.bence hamişsin:)
canım değerlerin güzel bence. kimyasal korkusu olamayacak kadar yüksek gibi geldi bana:) doktora ne zaman gideceksin?
spermlerin 72 saate kadar canlı kaldığını düşünürsek yumurta çatladığında tüplerde yumurtanı karşılamıştır sperm:) güzel düşün :)
korkma:) yapıştır bir test gitsin canım, olmadı yarın sabah ilk idrarla yaparsın:) inşallah senden de hayırlı haberler alacağız:)
Ayy hadi insallah hamilesindirTest almadım inadına bu ay ben 5 aydır deniyorum ilk geçen ay ovu testi kullandık bu ayda devam ettim 4 gün değerlendirdik olumlu olumsuz yaparım test eczaneye gidersem16 gün geçti yumurtlamadan itibaren
İnşallah pozitif sonuçla şeytanın bacağını kırarsın bizim grup İçin sonra da hepimiz hamile kalırız16. Gün oluyor karar veremedim yaparsak etiklerim iyi kötü haberlerle canim seni
Tamam canım , çok sağolSanmiyorm cnm kimyasal oldugunu degerin iyi. Benm kimyasalda reglime birkac gun kala 20 di hcg. Sonra da dusmustu zaten. İki gun sonra bir daha yap tabi sonra gerek yok zaten
Daha önceleri gecikmem oluyodu hic belirtim yok ama test yapayim olmadi merak ettim bende canimAyy hadi insallah hamilesindir
Zaten şu 3 5 kişiden biri hamile kalsak pes pese haberler gelecekİnşallah pozitif sonuçla şeytanın bacağını kırarsın bizim grup İçin sonra da hepimiz hamile kalırız
Doktora 14 haziran gibi gideceğim canım, gitmişken kalp atışını da duyarım belkicanım bence koyulaşma var..bugün kan sonucunla netleşecek bence:) içini ferah tut.bence hamişsin:)
canım değerlerin güzel bence. kimyasal korkusu olamayacak kadar yüksek gibi geldi bana:) doktora ne zaman gideceksin?
spermlerin 72 saate kadar canlı kaldığını düşünürsek yumurta çatladığında tüplerde yumurtanı karşılamıştır sperm:) güzel düşün :)
korkma:) yapıştır bir test gitsin canım, olmadı yarın sabah ilk idrarla yaparsın:) inşallah senden de hayırlı haberler alacağız:)
Su içme yaw. Bekle kendiliğinden gelsin. Ne zaman yapicaksin testiiZaten şu 3 5 kişiden biri hamile kalsak pes pese haberler gelecekbol su içeyim sonra eczaneye gidim bi deneyeyim
Olmaz mı canım , hep kasıklarım ağrıdı, hatta birinde gece bayağı ağrıdı regl sancısından da öte bir şey oldu, sanırım o anda embriyo yerleşiyorduCanım siz de hiç regl sancısı oluyomuyduPinkMermaid
ay 14 haziranda da ben test yapacağımDoktora 14 haziran gibi gideceğim canım, gitmişken kalp atışını da duyarım belkiumarım her şey yolunda gider de, bakalım hayırlısı olsun hakkımızda
O gün ikimiz için de büyük gün o zaman , inşallah ikimizin de yüzü güler canımay 14 haziranda da ben test yapacağım
ne güzel bir tarih:) hadi hayırlı haberler olsun canım. inş herşey yolunda gidecek merak etme..
Ayy bu duyguyu çok iyi bilirim yaaUzun zaman sonra catlamayi gordm nihayet. Ama esim yokm her ay catlama zamani esim olmuyor walla skldm artk yaaaaen son 3 gun once oldu iliski
Bence tahminen 120 filan olmalı diye düşünüyorm içimden öyle geçiyorBen hic aklimda yokken kan verdim yaaaa yol üzeri bi kadin doktorundasizce deger kac olur bu cizgiye göre? Aksam 17.30 gibi cikarmis
DuramadıZaten şu 3 5 kişiden biri hamile kalsak pes pese haberler gelecekbol su içeyim sonra eczaneye gidim bi deneyeyim
Valla sizler böyle yazınca bi umut diyorumOlmaz mı canım , hep kasıklarım ağrıdı, hatta birinde gece bayağı ağrıdı regl sancısından da öte bir şey oldu, sanırım o anda embriyo yerleşiyordu
Senin bat ne zaman canım? Benim de adete en az 1 hafta var ama o kadar belirtisiz ki. Sanki bu ay regl bile olmayacağim gibiBenim daha çok var regle ama arada adet sancısı giriyo ama anlık sonra da geçiyo bir de düşününce oluyo sanırım piskoloijik bn kendi kendime de yapıyo olablrm tabi
neyseki o normal cıktı cnm sen doktora sorabildin mi sonuçlarınıDüşük çıkması normal o zaman, adet progesteron sıfırlanınca oluyor ya
Canım valla benim bata 7 gün var 14 ünde felan olmam lazım regl en geç ama belki 4 gün sonra felan da olablrm baya belirsiz yani bence benimki kuruntu yaSenin bat ne zaman canım? Benim de adete en az 1 hafta var ama o kadar belirtisiz ki. Sanki bu ay regl bile olmayacağim gibigerçi 3-4 gün sonra adet belirtileri başlar herhalde. Senin o sancilar yerleşme filan öyle bir seyler olabilir mi? Bende hiçbir şey yok. Bomboş hissediyorum
Adanada cnm ya is icin sehir diisna gidio birlac gun. Gelmez 3 gune kadrAyy bu duyguyu çok iyi bilirim yaasenin eş nerde canım gelemeyecek yerde mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?